Къде в Бургас 27

• 85 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Брадичке, Бейбилов на ДМ наистина е хубава марка. Козметиката точно не съм я пробвала, но съм купувала памперс-гащи и бебешки храни и съм доволна. Пюретата малкия ги обожаваше направо! Grinning

# 691
  • у дома
Момичета, препоръчайте ми магазин с най-голямо разнообразие на столчета за кола - нямам физическа възможност да ги обикалям всички, а старото е от каката и просто е наложително да вземем ново...

# 692
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми магазин с най-голямо разнообразие на столчета за кола - нямам физическа възможност да ги обикалям всички, а старото е от каката и просто е наложително да вземем ново...

Хиполенда и Бамболино, но повечето магазини нямат кой знае какви начлиности, предлагат поръчка по каталог в случай, че не си харесаш нищо на място.
А тва  Heart Eyes щот се радвам да те видя Simple Smile

# 693
  • у дома
 Hug Значи, правилно съм се ориентирала да поръчвам онлайн  Peace
Оф, като взех да чета направо се объркАх, краш-тестове, изофикси, микси ...

# 694
Виждали ли сте някъде реплики на парфюми?  Май така им казват на ментетата. Thinking

# 695
Виждали ли сте някъде реплики на парфюми?  Май така им казват на ментетата. Thinking
реплики,наливни обаче, съм виждала в магазина на Рефан на Богориди срещу часовника

# 696
Виждали ли сте някъде реплики на парфюми?  Май така им казват на ментетата. Thinking
и в Продавалника можеш да погледнеш.Преди имаше и в немския магазин на Богориди,но сега не съм се загледала да видя дали има още....

А някой да сподели за магазини с реални намаления-мен лично ме интересуват дамски и детски дрехи.Предполагам и за други ще е полезно.

Да не съм голословна,ще споделя за Терановата-outlet,преди няколко дни намалиха цените,има големи парцали,но и няколко читави неща,на Калиопе.

# 697
  • London, baby
Denito, малко късно вече, но в Карфур все още се намират дрехи на -70% намаление. От 3та седмица е това намаление, имаше страхотни неща.

# 698
  • Paris
Denito, малко късно вече, но в Карфур все още се намират дрехи на -70% намаление. От 3та седмица е това намаление, имаше страхотни неща.
Много съм доволна! Страхотни неща за без пари! Peace

# 699
  • Бургас
къде мога да си купя чушкопек

# 700
От магазин за домашни потреби Peace

# 701
  • Бургас
Момичета , да знаете в Бургас от къде мога да си купя магнезиево олио ?

# 702
  • Бургас
http://zaper.artcom.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B … D0%BB%D0%B8%D0%BE

Ето тук  продават магнезиево  олио  може да се групираме за безплатна доставка аз се включвам с 1бр.

# 703
  • Бургас
Въпроса ми беше дали в Бургас може да се намери , ако ще поръчвамe през нета ще ползвам друг сайт /мъча се няколко пъти не мога да го поместя - никога не ми се е случвало newsm78 /

# 704
  • Burgas
А пили ли сте го това олио и за какво,има ли полза?

Общи условия

Активация на акаунт