Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 857
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Би трябвало да го има в ДМ.

# 466
Купувал съм от ДМ в мола на Ситняково и от Скай Сити.

# 467
Този, който съм показала го има във вериги ДМ.
Грюн Грийн има в Карфур.
Ето така изглежда:

# 468
  • София
Благодаря ви Hug

# 469
  • Добрич
Слагате ли някакъв препарат в поставката за тоалетната четка? И колко често купувате нова четка?

# 470
В чашката на тоалетната четка капвам от препарата за под.
Самата четка я сменям рядко, защото все е чиста, т.е. аз чегъртам всеки ден и тя няма от какво да се измърля Blush.

# 471
В чашката на тоалетната четка капвам от препарата за под.
Самата четка я сменям рядко, защото все е чиста, т.е. аз чегъртам всеки ден и тя няма от какво да се измърля Blush.

Но пък може да си е развъдила гадинки  Mr. Green

# 472
  • край голямата локва
Предложете моля нещо изпитано за керамични котлони.  Praynig

# 473
  • Стара Загора
GLASKERAMIK Edelstahl Reiniger на HEITMANN  Hug

# 474
  • край голямата локва
Renate_RHug
Ще пробвам и този. Вече смених няколко и все не мога да случа.

# 475

За керамични котлони можеш да си спестиш препарата. Пробвай да полираш с кухненска хартия (руло).

# 476
  • Русе
Не става само с полиране, нещо като поизкипи, уж веднага бърша, но пак не е като хората. На всичкото отгоре нямам шпатула или както там се нарича, че се чудя каква да си купя и откъде най-вече.

# 477
  • София
Купих си от препарата с ябълков оцет на ДМ. Мислех, че е за баня и се ползва директно, та затова се набутах. Но като прочетох, той се разреждал...., дълга и широка... Пише, че е универсален. Мога ли да си мия ламината с него например? Или да се бъхтя в банята само....

# 478
  • София
И аз съм една пишман готвачка... все ми се случва яденето да изкипи и само полиране с кухненска хартия не ми върши работа.
Преди няколко месеца от железарията в квартала си купих един комплект с шпатули и макетни ножчета - поне 6 вида бяха, а цената изобщо не беше висока (китайски са). Едната джаджа е много удобна за махане на винетки, лепенки от гражданска отговорност и стикери, залепени по стъклото на колата (а и не само там). Другата шпатула използвам за плота - пръскам керамиката с обезмаслител или K2r, минавам с нея внимателно и допочиствам с микрофибърна кърпа. В началото се притеснявах да не повредя плота и увивах шпатулата в кърпата, но сега действам малко по-внимателно и по-смело.

# 479
РРР, оцет и ламинат - не.
Мий теракот с него. И в банята също.

Общи условия

Активация на акаунт