Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 803
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Някой ползвал ли е спрей за освежаване на дамаски и пердета? Има ли ефект?

# 526
За дамаски много хвалят препарат на ДМ, даже го бяха снимали в темата за дрогерията.  Peace

# 527
Момичета скоро правехме основен ремонт на апартамента къртиха се стени режеха се плочки и т.н и всичко това върху паркета ни които е из целия апартамент. От 3 дни мия като побъркана и белите следи от напластения прах така и не могат да изчезнат. Даите идея какъв препарат за ламинат да взема които хем малко да го полира хем да го изчисти . Че аз с мр прорът и медих и още един не си спомням какъв беше съм мила поне 10 пъти и нищо Sad

# 528
  • Русе
Продължавай в същия дух, карай само с вода и като вземе да се поизчиства с препарат. Ние сега строихме и голяма мръсотия върху паркета правихме. Бях се уплашила, че няма да се изчисти. Е, сега си е супер, но много упорито го мих, сменях постоянно вода и така.

# 529
  • I want it all and I want it now.
Разреждай препарата с вода.
Иначе се полира и захабява паркета. Както момичето ти е казала само с вода докато се изчисти. След това си има специални препарати за паркет.

# 530
  • Ланкър, планините Овнерог
........

Аз пък търся качествен и лесен за употреба (почти ежедневно) препарат за дамаски. Меката мебел е с дамаска Елефант, всичко полепва по нея, само на 1 месец е и вече има петна от децата. Не са от храни, но просто се зацапва дори и от лиги.

Аз съм доволна от Астониш
Гледам да не оставам без него в къщи

# 531
  • Русе
Замислих се за него, виждам го по магазините, но преди не бях много доволна от препаратите на Астониш, скоро не съм ползвала обаче. На какъв принцип е, пръскаш, после почистваш ли?

# 532
  • Ланкър, планините Овнерог
За основно чистене на дивана съм спазвала инструкциите - прахосмук->пръскам (излиза на пяна)-> търкам->с чиста влажна кърпа (един вид плакнене)-> суха кърпа
Иначе за инцидентите - пръскам и търкам и "довиждане"

# 533
  • София
Момичета скоро правехме основен ремонт на апартамента къртиха се стени режеха се плочки и т.н и всичко това върху паркета ни които е из целия апартамент. От 3 дни мия като побъркана и белите следи от напластения прах така и не могат да изчезнат. Даите идея какъв препарат за ламинат да взема които хем малко да го полира хем да го изчисти . Че аз с мр прорът и медих и още един не си спомням какъв беше съм мила поне 10 пъти и нищо Sad

Сложи оцет във водата.

# 534

Сложи оцет във водата.

Абсолютно подкрепям за оцета - 2-3 води и се е разкарало всичкото бело....

# 535
Оцетът е "ключът към палатката" Peace
От Астониш аз не съм доволна.

# 536
Оцетът е "ключът към палатката" Peace
От Астониш аз не съм доволна.

пробвала съм няколко препарат на Астониш - обезмаслител, за инокс, за дамаски и таблети за миялна. Никой не бих препоръчала.

# 537
  • софия
Аз съм много доволна от Астониш за дограма. С нищо друго не е светвала дограмата на прозорците, както с техния препарат. Peace

# 538
Аз съм много доволна от Астониш за дограма. С нищо друго не е светвала дограмата на прозорците, както с техния препарат. Peace
дограмата ми е PVC и си я мия с препарат за стъкла. Имам толкова бутилчици и кутии в шкафа, че не мога да си позволя още Crazy нямам място!

# 539
  • софия
дограмата ми е PVC и си я мия с препарат за стъкла. Имам толкова бутилчици и кутии в шкафа, че не мога да си позволя още Crazy нямам място!
Това е прекрасно  Grinning И нашата е такава. Но с времето от външната страна от мръсотията, от слънцето се появяват петна, които с препарат за стъкла не падат.

Общи условия

Активация на акаунт