Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 645
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
И аз с въпрос - в кои вериги магазини в София мога да намеря обсъждания K2R?

# 391
  • София
Виждала съм го в големите вериги, но да ме убише, не мога да си спомня в коя точно. Аз го купувам от квартални магазини за битова химия, които са сравнително добре заредени. Познават препарата и го зареждат.

# 392

Mетро със сигурност. Има го в Пловдив и Стара Загора, така че и в София ще го намериш.

# 393
  • София
Аз го купувам от ХИТ.

# 394
Момичета, препоръчайте ми добър препарат за почистване на котлен камък!  Вътре в самата  тоалетна е.  Нещо не мога да го изчистя напоследък. По принцип ползвам Медикс, но...
Нещо по-силно?!

# 395
  • Някъде в облаците
Момичета, препоръчайте ми добър препарат за почистване на котлен камък!  Вътре в самата  тоалетна е.  Нещо не мога да го изчистя напоследък. По принцип ползвам Медикс, но...
Нещо по-силно?!

Аз смъквам от тоалетна всичко с Доместос - накисвам късно вечер и сутрин мия. Сега редувам с Медикс, защото и аз и дъщеря ми от Доместоса се разкихваме и започваме да кашляме - алергични към белина.
В неделя за първи път използвах Медикс за баня, спрея с пяната - мноооооооого съм доволна, а оставих да действа само 5 минути, защото основно мия един път седмично - смъкна всичко.

За K2R - аз не съм доволна.  Thinking

# 396
...защото основно мия един път седмично - смъкна всичко.

Не се заяждам, но какво има да смъква от тоалетната чиния?
Ако се ползва ароматизатор, казанчето облива плътно с вода след всяка употреба, никакви мръсотии не се задържат. +препарат за тоалетна пред 2-3 дни, което е напълно достатъчно и дори и четка не е нужна.

# 397

Ако се ползва ароматизатор, казанчето облива плътно с вода след всяка употреба, никакви мръсотии не се задържат. +препарат за тоалетна пред 2-3 дни, което е напълно достатъчно и дори и четка не е нужна.

Чери Laughing
Не се заяждаш, ти си чистница и най-лошото е, че разбираш от препарати. Какво е разбиране от препарати? Да знаеш кое е добро, от къде да го купиш, колко монети заслужава и накрая как да го използваш. Сетих се!  - ти си с Култура!

# 398
  • Някъде в облаците

Не ползвам ароматизатор заради алергии при дъщеря ми и мен - никакви - не само за тоалетна чиния. Затова един път седмично накисвам - и то през нощта. котлен камък не се смъква с ароматизатор за тоалетна. През седмицата - почиствам с четка без силен препарат. А въпросът, на който отговорих беше за котлен камък.  Peace

# 399
Дедо, Весела Коледа!
Нека целият ти дом да бъде изпълнен със здраве, любов, щастие и сговор Hug.

Денис, котлен камък не знам какво е. Тиня - да. Под ръба на порцелановото гърне. Няма да казвам как я махам, защото ще ми се смеете. Ама то това моето е вече болест. Но препаратите в случая не помагат или просто водата е толкова мръсна, че няма спасение.
Вчера карах мъжът ми да разглобява казанчето. За да го измия и вътре. Пясък - черен Twisted Evil.
Преборих го Laughing.

Дано не ни набузят с режим. Това би ме съсипало.

# 400
  • Sofia
Весела Коледа  Simple Smile

# 401
Sourcherry, я кажи как чистиш под ръба. Да не бъркаш с извита четка за бутилки  Mr. Green? Аз с мини пароструйка ровя там. То и аз съм малко чалната на тема чистота, но това с казанчето... не ми е идвало наум.

Честита Коледа, чистофайници!

# 402
I see you, ползвам обикновена домакинска гъба и ръкавица за еднократна употреба. Нямам пароструйка.
Но добрата стара гъба обира тинята, а тя зловещо и бързо се отлага.
В казанчето се натрупва доста пясък и пречи на нормалната му работа. Хубаво е , ако не е вградено в стената да се почиства редовно.

# 403
Купих си го миналата седмица от ХИТ в Младост.
Е, няма такъв препарат  Shocked Мислех, че фурната ми е загубена кауза, но смъкна всичко! Уникален!  Heart Eyes

# 404
  • София
Купих си го миналата седмица от ХИТ в Младост.
Е, няма такъв препарат  Shocked Мислех, че фурната ми е загубена кауза, но смъкна всичко! Уникален!  Heart Eyes
smile3521 Същият е ефектът при силно загорели дъна на тенджери. Рядко ми се случва да ги имам, но сега вече и да се случи, лесно ги почиствам.

Общи условия

Активация на акаунт