Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 834
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
Добро и слънчево утро на всички феи! Hug
...
Способността да се измества гледната точка е едно от най-мощните и резултатни оръжия, с чиято помощ можем да се справим с всекидневните житейски проблеми.

Вярно е, а е и лесно приложимо. Hug
Вокс попули, другият път като ми дадеш линк, дай и разяснения, че за Тор не схванах, защо ми е небходим..., симпатяга е, но не повтарям филми, в които най-разтупкващото е пата кюта и въздишки. Mr. Green
Усмихнат да е денят ви, а моят да се изтърколи по-бързо до към пет часа следобедно време...  Grinning

# 76
  • София
Ще сканирам утре в офиса статиите - на мен ми подействаха много зареждащо, може би за част от вас няма да е нищо ново...но...
Вокс, и аз чакам това за зодията! Wink

# 77
Добро и слънчево неделно утро и от мен!  bouquet
Starlight както винаги чудесна е новата тема!

Включвам се, за да благодаря на Мила за това чудо, за което "ми отвори очите" Simple Smile, леле два пъти пуснах записа и не мога да повярвам, този глас от това момиченце ли излиза. Прекрасно е, невероятно, да е жива и здрава и да радва публиката!
Как всичко черно, грозно, просто изчезва за един миг, докато слушах това прекрасно момиченце, колко красота има на този свят!

На мен желанията ми се изпълняват едно след друго, нямам много време,от време на време надничам тук да ви прочета. Не съм правила карти и писала желания, просто тичам понесена от поредното вдъхновение. Интиуцията ми говори, слушам я тръгвам след нея, тя ме отвежда на нови непознати и прекрасни места, много по-красиви от това, което съм си представяла, това ми отваря идеи, нови желания. Втората врата, за която ви говорих, за сега си тлее в мен, мисля че един ден ще й дойде и на нея времето, оставям я да узрее като желание.

Много ми харесва уютната обстановка, която всички вие сте създали тук, благодаря ви!  bouquet
Рози, клипа с момченцето изобщо не мога да го стартирам, може ли отново линк!

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 11:48 от !Diva!

# 78
момичета, прекрасни линкове сте пуснали!
Благодаря Ви!  bouquet

Благодаря ти Starlignt за новата тема!   bouquet

# 79
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Obichana пробвай техниката за разговор с Висшия аз - на първа страница
Благодарско за новата тема
КЛОНКА  и другите,  голяма веселба на последните страници на новата тема, любови, тръпнене, май по-весело рядко е било, а веселието е маст от позитивизма- значи сме си точно в темата Heart Eyes

Благодаря ти миличка! Може би точно това ще пробвам.
Имаше и една техника за отговор на въпрос? Къде мога да я открия?

# 80
  • Costa Rica
Добро утро!
Благодаря на Старлайт за темата  bouquet

# 81
Хора, искам да задам въпрос..... вероятно една страна по темата няма, но ще се радвам ако някой има точно мнение....
Та стоя си аз на тераската, препичаща се като скаридка на скара, чета си  втора вече книга на Джереми и Естер Хикс - Закон за привличането и все по-често започвам да си задавам въпроса: Наистина ли човек сам си кове съдбата или на всеки си му е предопределено да му се случат еди какви си неща; сам ли човек взима решенията и насочва живота си или това е било предрешено да стане така.....?!  newsm78 Малко съм объркана, но това е защото разумът (който е доста ограничаваща опция за човешкото въображение) не може да приеме друго освен очевадните факти. Вие, които сте чели и сблъсквали с какви ли не философии..... какво мислите по тези въпроси?
Наистина ли е така както е учението Абрахам или въпреки всичко трябва да допускаме, че има друга страна на монетата?! Благодаря за вниманието  Hug

# 82
  • София
Наистина ли човек сам си кове съдбата или на всеки си му е предопределено да му се случат еди какви си неща; сам ли човек взима решенията и насочва живота си или това е било предрешено да стане така.....?! 

Някога отдавна живеел в древен град Майстор, заобиколен от своите ученици. Най-способният от тях се замислил веднъж:
-А има ли въпрос, на който нашият Майстор няма да може да отговори.
Той отишъл на зелената ливада, хванал най-красивата пеперуда и я скрил в дланите си. Пеперудата шавала с пипалцата си и гъделичкала дланите на ученика. Усмихвайки се, той отишъл при Майстора и го попитал:
-Кажете, каква пеперуда имам между дланите си-жива или мъртва?
Той здраво държал пеперудата и бил готов във всеки един миг да я смачка заради своята истина.
Не обръщайки дори глава, за да погледне ученика, Учителят отговорил:
-Всичко е в твоите ръце.

# 83
  • София
Здравейте, момичета!
Как сте препуснали през новата тема, не мога да ви догоня...
Влизам само да се разпиша, че много ми е натоварено напоследък.
Малко спам, но след последните страници на предишната тема и след коментарите за Клонкиното кълбо ме напуши смях. Малката ми дъщеря ми се смее, че съм имала кристално кълбо винаги, когато й кажа, че нещо ще стане и то наистина се случи. Е, далеч съм от глобалните прозрения на Клонка, моите са далеч по-битови. Като например, че ще падне и ще се удари, че ще счупи чашата, която държи или, че ще закъснее. Ама то това е защото си познавам диването, а не защото имам прозрения Laughing
Пожелавам ви приятен и мързелив следобяд!

Starlignt, благодаря за новата тема!

# 84
Хей, мили феи, много се радвам, че сте влюбени и със сбъднати мечти! И аз така! Grinning Искам да ви пратя две беседи от светогорски мъдри старци, пълни с радост и любов - на мен ми действат като ягодов сироп... Mr. Green
Първата се казва - "Когато всичко стане Христос":
http://www.dveri.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … E+%F7%E0%F1%E0%21,

а втората - "Мислите на сърцето имат голяма сила", точно по нашата тема Heart Eyes
http://www.dveri.bg/content/view/13381/98/

Много слънце и смях ви пожелавам, аз съм с вас непрекъснато Mr. Green

# 85
  • морето, сините вълни...
Готова ли си да посветиш 10-20-30 години от живота си за това? Щото в миналото хората с години са работили за Посвещението.
Дали съм готова? Незнам.... Определено не съм готова да се отделя от сина си и да замина в Египет сама.... Но пък съм готова да се Посвещавам тайно и "крадейки" от времето си за безделие.
От друга страна съм посветила едни 10-20г във нищоправене, така че какво са още 20-30 във Силата.

Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Аnaximandra, задаваш едни от големите въпроси и това ми напомня да споделя преживяването, което имах оня ден - усетих буквално физически, че когато правиш неща, които са "добри" (например, решаваш да работиш на мястото, което искаш, макар че там заплатата ти е по - малка, отколкото на другото място, с по - високата заплата), то резултатите неминуемо са положителни, за теб и за семейството ти. Посяваш житното зрънце на чернозем и то дава обилен плод, толкова е естествено. Ако посееш палмово дръвче на чернозем, резултатът ще е съвсем друг, нали? Simple Smile
Та аз мисля от личен опит, че свободната воля е 60%, а предопределеността е 40%. Иска се вътрешна сила, но наистина всичко е постижимо. Heart Eyes

# 87
  • София
Клеми, какво стана с училището на щерка ти?
newsm78
Аз снощи отговорих на този въпрос, сега гледам поста ми го няма.  Rolling Eyes
Забърсване ли е имало в темата или не съм успяла да публикувам?
КЛОНКА, изчерпала си лимита на ЛС.

# 88
  • София
Мда... Mr. Green
Пускам малко аванта. Grinning

# 89
  • най-шареното място
Аnaximandra, става това, което живееш.

Преди време се вълнувах има ли предопределени неща. После реших, че става най-доброто, когато става нещо, което не съм желала. После ме учеха, че мога да си кова съдбата. После видях, че не винаги може да се ковеш всичко и най-вече, че понякога цената е прекалено висока. След това писах списъци и си чаках, или пишех и драпах. После пак се върнах на първоначалната идея - става най-доброто. Понякога се опитвам да го насочвам насам или натам, според списъците... резултатът е леко "според зависи" Simple Smile В крайна сметка става това, което искаш или не искаш. Зависи с кое живееш. Пътят, по който става, може да не е желания, но става.

Общи условия

Активация на акаунт