Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 627
  • 710
  •   1
Отговори
# 360
Lenny_pld, Рози и рози, благодаря ви за отговорите, макар че те малко ме натъжиха  Sad
Чела съм за висшия Аз на човека, но бихте ли ми дали малко насоки как да се свържа с неговото  вътрешно Аз. Несподелена любов - най-болезнената болест...

# 361
Тази сутрин сънувах странен сън и ще ми е интересно как бихте го интерпретирали...

Сънувах се гола в някакъв непознат град и си търсех офиса. Уж работя в същата фирма, но в съвършено друг град. Минават коли, хора и аз съм в ужас, че не мога да си намеря офиса, а съм гола и хората ще ми се смеят, подиграват, сочат и т. н., но никой не ми обръща внимание и не ме забелязва...

Какво ли би могло да означава този сън според вас?  newsm78

# 362
Lenny_pld, Рози и рози, благодаря ви за отговорите, макар че те малко ме натъжиха  Sad
Чела съм за висшия Аз на човека, но бихте ли ми дали малко насоки как да се свържа с неговото  вътрешно Аз. Несподелена любов - най-болезнената болест...

Според един Духовен Учител, да обичаш, без да очакваш да те обичат, е знак за изпълнение на Божията Воля. Ако обичаме истински някого, това може да внесе светлина и живот в него, ако има мъки, може би се нуждаем от пречистване и балансиране.

# 363

Може да поискаш да сте заедно, ако това е най-доброто и за двамата, и ако това не нарушава свободната му воля - аз така бих го интерпретирала.
Т.е ако той има нещо към теб, защо да не си пожелаеш да сте заедно...
Но ако наистина е несподелена любов, не е редно да искаш каквото и да било, освен по-бързо да се изясни ситуацията, за да можеш да я приемеш  Peace

# 364
# 365
Може да поискаш да сте заедно, ако това е най-доброто и за двамата, и ако това не нарушава свободната му воля - аз така бих го интерпретирала.
Т.е ако той има нещо към теб, защо да не си пожелаеш да сте заедно...
Но ако наистина е несподелена любов, не е редно да искаш каквото и да било, освен по-бързо да се изясни ситуацията, за да можеш да я приемеш  Peace

Nadiq 79 благодаря ти много. Въпросът е там, че не знам дали той има нещо към мен и съмнявам да е така. Той живее в Испания, миналата година се видяхме за малко (познаваме се от деца, а не се бяхме виждали от поне 10 години) и  аз като че ли се влюбих в него от пръв поглед (така да се каже). Той бързо си замина и сега пак не поддържаме връзка... това е моята ситуация... Извинявам се, ако ви натоварвам излишно, не ми е това целта  Heart

# 366
Извън темата става доста, затова последно:
свържи се с него и виж какво ще излезе, ще прояви ли интерес или не, така ще си изясниш ситуацията, няма смисъл да си седиш и да гадаеш  Peace
Ако има интерес - добре, ако не - ще си освободиш мислите и ще бъдеш отворена да срещнеш друг.

# 367
Съжалявам, че се отклоних от темата, но нали е за подсъзнанието, на мене и въпросът ми беше такъв - мога ли подсъзнателно да направя нещо, но все пак няма да ви притеснявам с повече въпроси, защото следя с интерес форума и не иска да ви ставам неприятна.  Peace
Това за Висшето Аз ми стана много интересно, ще го проуча още пък ще видим... smile3503

# 368
  • най-шареното място
Bunny, на първо време аз бих осъществила контакт с човека, без да му безпокоя висшия аз. НИщо не преич да има съюите трзания като тебе и да си мълчите и да си чакате Simple Smile

Mijjka, има значение какво означава за теб. Има достатъчно хубави неща в съня Simple Smile

# 369
Аз също често се сънувам гола,как ли да го тълкувам? Thinking
Бихте ли ми дали линк към техниката с пеликана,искам вече тая работа! Досега се рових назад,но защо не я открих?

# 370
  • нейде там, където ....
.....
Бихте ли ми дали линк към техниката с пеликана,искам вече тая работа! Досега се рових назад,но защо не я открих?

Знаеш ли дали наистина е тая и каква е тя?

На мен ми се наложи да коригирам поръчката последния път. Wink

# 371
Голотата не е ли признак на чистотата, на първородното? Бебетата се раждат голи (то няма и как по друг начин, но... Mr. Green), Адам и Ева също са живеели голи без да ги е срам от това, това ме кара да тълкувам голотата по този начин  Thinking

# 372
.....

Знаеш ли дали наистина е тая и каква е тя?

На мен ми се наложи да коригирам поръчката последния път. Wink
Да,зная какво искам.

# 373
  • Бургас
mijjjka , аз на съновници не вярвам, но това което знам и на което се доверявям са чувствата, които изпитвам в съня си. Според Фройд точно те са важни за цялостното тълкуване на съня.
"Следователно сънят възниква от две конкуриращи се тенденции – едната желанието за спане, оставаща постоянна, а другата се стреми да задоволи някакъв психичен дразнител като доказателство, че сънят е смислен психичен акт с две основни характеристики – осъществяване на желание и халюцинаторното му изживяване. За да достигне до тези заключения Фройд се съсредоточава не върху външния, повърхностен слой на съновиденията, а върху тяхното вътрешно съдържание, което може да бъде дешифрирано едва след тълкуване. Нещо повече, за него съновиденията са само ”параван и фасада”, зад които се крият ”латентните” идеи , а отвъд тях лежат влеченията, които хората са изпитвали, но които те не са могли да реализират в съзнателното си поведение и не са искали да признаят поради това, че са ги намирали за отблъскващи и аморални. "
"Освен връзката с ”остатъците от деня” съновиденията демонстрират и връзка с афективно наситени мисли и интереси, наречени ”комплекси”, чието въздействие в момента е неизвестно, т.е. несъзнавано. Нещо повече, тези ”комплески” са предимно от либидно (сексуално) естество и са универсални според Фройд за всички хора поради тяхната филогенетична обусловеност. От тук следва и универсалността на символите, образите и посланията в съновиденията.."

# 374
  • София
Сън, то на мен това ми е проблема, че си меня често мнението какво искам. Това започна от миналата година по това време и още ме държи, а така го мразя това...!

Общи условия

Активация на акаунт