Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 633
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви за мненията за съня ми  Hug
Мисля, че ми се напаснаха нещата   Peace

Хубав уикенд на всички   bouquet

# 376
Аз сънувам едни води, големи, едни морета....не знам дали има общо със приготовленията на децата за море  newsm78
В живота ми се случват странни неща, вече не знам какво да очаквам.
Чакам едни новини, които не идват, вече си мисля че не идват за добро, че трябва да изчакам нещо да се случи, след това ми се предлагат едни възможностти, които не съм искала, и не знам какво да избера, дали да си чакам, или да действам.
Реших да чакам, и започнаха в настоящата ми работа предложения, за по-висок пост и отговорностти, а бях казала че напускам.
Говорих и със висшето ми аз, и пак не получих желаният отговор. Сякаш имам нужда някой да дойде и да ми каже " Момиче, приеми това предложение/не приемай нищо"
Така съм се оплела в желания и мечти, че вече не знам кое е реално и кое ще е най-добро за мен. И все в професионална сфера....
Просто си споделям, не ми обръщайте внимание, тук мога просто да споделя. В къщи като си блъскам главата ми се казва, което ти прецениш, както се чувстваш най-добре, което би те направило щастлива .....От една страна супер, защото не ми се налагат решения на сила, от друга имам нужда да получа отговор от горе  Twisted Evil

mijjjka, аз съм забелязала, че след сън свързан със срам, или притеснение, винаги ми се случва нещо много хубаво. Не знам дали има някаква закономерност, аз много сънувам, преди си записвах, и наистина се случват странни неща, които свързвам със съня. Някъде бях чела, че трябва да е цветен за да е истински, моите всички са цветни  Embarassed

# 377
В единствените си сънища, които съм запомнила, летях. Много приятно, реално усещане...  Друго не ми се явява насън....
joya, все ми се струва, че ако забавиш малко топката и не се концентрираш толкова върху неосъществени все още желания, може и да се получи...  Hug

# 378
.....joya, все ми се струва, че ако забавиш малко топката и не се концентрираш толкова върху неосъществени все още желания, може и да се получи...  Hug

Да, точно това ще направя, ще се успокоя и ще се оставя на течението, поне за лятото , след това ще му мисля  Hug

# 379
  • Costa Rica
Хайде да ви хвърля за тълкуване един повтарящ се сън. Сънувам го много често.

Живея в общежитие, нелегално. Непрекъснато съм в страх и ужас, че ще ме открият и изгонят.
В последния си сън, обаче, докато се придвижвам с прибежки и залягане из коридорите на общежитието, виждам как някаква жена се нанася с купища багаж (особено впечатление ми прави сервиз от фин порцелан) и дочувам репликата "Тя има право на собствен апартамент".

Имам си тълкуване, но ми е интересно да го интерпретира външен човек.

# 380
  • София
Да не би да смяташ, че заемаш нечие място и живееш, така да се каже, нелегален живот, който не ти се полага?

# 381
Такам:
Живея в общежитие, нелегално.

Може би там, където живееш сега не ти е мястото или имаш нужда от промяна.

особено впечатление ми прави сервиз от фин порцелан и дочувам репликата "Тя има право на собствен апартамент“.

Може би порцелана е символ да внимаваш с действията си, за да не го счупиш (замисли се какво символизира той), а думите „Тя има право...“ говорят сами по себе си. Wink

Извинявам се, ако не съм се справила с цитатите - още разучавам как става тази работа   Sunglasses

# 382
Делфина, жената е изискана и с претенции. Там, където е, не се чувства на мястото си и ми се струва, че е неразбрана и от околните. Иска нещо повече от живота, който има в момента и се стреми да промени нещата.

# 383
  • Costa Rica
Делфина, жената е изискана и с претенции. Там, където е, не се чувства на мястото си и ми се струва, че е неразбрана от околните. Иска нещо повече от живота, който има в момента и се стреми да промени нещата.
Да, ама жената не бях аз. Аз съм само страничен наблюдател. Mr. Green

Мислиш, че е проекция? newsm78
Фин порцелан е последното нещо, което бих си купила. Пия си кафето в руско алуминиево канче Mr. Green - по собствен избор, не че ми се налага.

# 384
Точно затова писах "жената", 3 л. ед.   Wink

Финият порцелан го усещам точно като амбиции, претенции (в хубавия смисъл на думата)  Hug

# 385
Точно Кехоу казва, че в 95% от случаите всички действащи лица, създания и чудовища от нашите сънища отразяват определени аспекти от нашата личност. Спомни си как изглеждаше жената от съня ти и може да се разясни повече...

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:52 от bunnygb

# 386
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Обичам да ви чета-винаги намирам нещо интересно! Hug Hug Hug

# 387
  • Варна
Споделям прочетеното преди малко :

Живот със съдържание В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително. После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително. Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да". Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се разсмяха. "Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща." И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Погрижете се най-напред за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък." Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?" Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири."

източник http://www.network-hv.com/predstavyaniya/2010-05-28-04-43-43/41/1183-buhal

# 388
Хайде да ви хвърля за тълкуване един повтарящ се сън. Сънувам го много често.

Живея в общежитие, нелегално. Непрекъснато съм в страх и ужас, че ще ме открият и изгонят.
В последния си сън, обаче, докато се придвижвам с прибежки и залягане из коридорите на общежитието, виждам как някаква жена се нанася с купища багаж (особено впечатление ми прави сервиз от фин порцелан) и дочувам репликата "Тя има право на собствен апартамент".

Имам си тълкуване, но ми е интересно да го интерпретира външен човек.
JoyВсе едно този сън е предназначен за мен. Аз бих го изтълкувала от моята позиция, че живея на място, където усещам, че не ми е мястото вече доста години. То и целият ми профил тук го говори. Имам право на собствен дом. Ти да не живееш у други хора, свекърви и прочее? Laughing Защото аз - да Mr. Green. Това изобщо не е интерпретацията ми, това за мен си е самата реалност.

# 389
Точно Кехоу казва, че в 95% от случаите всички действащи лица, създания и чудовища от нашите сънища отразяват определени аспекти от нашата личност. Спомни си как изглеждаше жената от съня ти и може да се разясни повече...

Hug Hug Много пъти виждаме уж други хора в сънищата си, а това е нашата гледна точка към нас самите в отношениета ни с тези хора. Това ми светна с един сън, който се повтаряше, но Маргалото ме насочи много точно какво взимам и давам в този сън. Не го бях забелязала и тогава видях, че аз и другият човек сме една и съща личност.

Общи условия

Активация на акаунт