Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 597
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
  • Costa Rica
Имам право на собствен дом. Ти да не живееш у други хора, свекърви и прочее? Laughing Защото аз - да Mr. Green. Това изобщо не е интерпретацията ми, това за мен си е самата реалност.
Не, мисля, че за мен жилището е символ на мястото в живота. Възприемам съня си като знак, че за мен няма място в този живот и че това, което се полага на другите по дефолт (собственият апартамент и финият порцелан Mr. Green - пак символи), на мен ми е отказано. Т.е. осъдена съм да стоя отстрани и да гледам как другите живеят.
Гадничко, а?

# 391
  • София
Значи, горе-долу познах, а?

# 392

Да, ама жената не бях аз. Аз съм само страничен наблюдател. Mr. Green

Мислиш, че е проекция? newsm78
Фин порцелан е последното нещо, което бих си купила. Пия си кафето в руско алуминиево канче Mr. Green - по собствен избор, не че ми се налага.
Ти може да си всеки един персонаж от съня ти, дори и по двама, трима наведнъж - т.е и ти от съня,  и жената, която се нанася може показват определена част от теб и да носят определено послание.  Peace Къщата, домът се свързват с вътрешния свят, Аз-а. Според мен има някакви задръжки в теб, от които е дошло време да се освободиш и да отвориш място за нещо светло, което "има право" на място в душата ти.

mijjjka, голотата се свързва както с чувство за малоценност, така и с освобождаване от товара, маската на дрехите. Може би има нещо, което мислиш че другите не харесват в теб, но всъщност само ти се укоряваш за него.

joya, водата означава женското начало, майката, плодородието, чувствеността. Също е символ на духовността. Според Дако сънищата с вода винаги са важни и се разглеждат в целия контекст - дали е била бистра, спокойна или буйна, мътна...

Делфина, много Църна таз' картина бе...недей тъй Hug

Между другото, след като сънувах лунно затъмнение, ми намалиха заплатата Crossing Arms

# 393
  • на острова на мечтите
Добър ве4ер Hug
Споделям прочетеното преди малко :

Живот със съдържание В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително. После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително. Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да". Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се разсмяха. "Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща." И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Погрижете се най-напред за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък." Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?" Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири."

източник http://www.network-hv.com/predstavyaniya/2010-05-28-04-43-43/41/1183-buhal
Благодаря  bouquetМного зареждаЩо Peace
Искам само да ви пожелая приятен уикенд, да си по4инете и да сънувате само 4удесни неЩа Grinning
А и имам нужда от един съвет: опитвам се да медитирам, много се старая, ама докато се усетя и тиквата ми се изпълва с мисли за деня #Cussing out Опитвам се да седна и да се отпусна в градината,цък, да остана в къЩи, като изолирам вси4ки Шумове,цък.По4вам добре,ама много бързо се разсейвам.Уфа Crossing Arms ПомоЩ Praynig
4ао,4ао  bouquet

# 394
  • Costa Rica
Защо не започнеш с насочени медитции? Или поне с медитативна музика.
На мен ми помага, ако се концентрирам върху гласа, който води медитацията. Иначе и аз започвам да си мисля за хиляда неща.

# 395
  • Universe

Днес в 12 небето също се отваря но се молим на Богородица .
Утре е Богородица Достойно есть :

http://www.youtube.com/watch?v=pDwKIq9Gy3s&feature=channel_video_title

Дано да съм навреме, че от няколко дни нямам никакво време  hahaha

# 396
  • София
Ах, какъв приказно красив манастир!

Чудно! Два пъти този месец отваряне на небесата. ПАк ли за минута???
Утре е черешова задушница.

# 397
Пак е само за 1 минута –за да си кажем най важните неща които искаме . Hug
Че ако е за час ще им „брамне главата“ на онези горе -само от моите желания. Laughing
и не е 2 пъти ами 4 - на 23 срещу 24 - Еньовден   и на 28 срещу 29 -св. Петър и Павел  bouquet

# 398
  • най-шареното място
4 пъти си е вдъхновяващо!
Идея нямах за днес.. Мерси!!!
Денят беше много тежък, та тъкмо време за мечти Simple Smile

# 399
Наистина е уникален манастира!Пожелавам си да го видя в действителност  Praynig

Пак е само за 1 минута –за да си кажем най важните неща които искаме . Hug
Че ако е за час ще им „брамне главата“ на онези горе -само от моите желания. Laughing
и не е 2 пъти ами 4 - на 23 срещу 24 - Еньовден   и на 28 срещу 29 -св. Петър и Павел  bouquet
- пак ли може да си пишем списък с желания Grinning?Ако да- зареждам се.... Joy Joy

# 400
Без списък –няма да ти стигне времето .
От 12.00 до 12.01 небето се отваря и Господ (днес е Богородица ) чува молбите ни .
Имаш 1 минута време да си кажеш най –важните неща за теб ,които искаш да ти се случат .
Гледай към небето и казвай Богородице помогни ми да …

# 401
От 12.00 до 12.01 небето се отваря и Господ (днес е Богородица ) чува молбите ни .
Имаш 1 минута време да си кажеш най –важните неща за теб ,които искаш да ти се случат .

тази вечер или утре вечер? Embarassed

# 402
да за довечера 10 срещу 11 .На 11 Св. Богородица - „Достойно ест“-и затова молбата ни е към Богородица

# 403
# 404

Това не го знаех,че се прави така.Мерси за инфото  Hug  bouquet

Клонка,пощата ти е пълна ,а искам да питам нещо Blush

Феички,помагайте за техниките при учене и изпит,какво се прави,моля Praynig
Някакси имам убеждение и увереност,вътрешното усещане в мен е че вече е станало ,че ще си го взема,така го чувствам в момента,но все пак....ако взема да се разколебая...в последния момент.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 22:51 от Patte

Общи условия

Активация на акаунт