Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 816
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
  • Universe
Цитат на: dimitarch
Наближава 15 юни.Това е деня за начало на четене на Хуна молитва от Джуал Кхул за финансов успех в продължение до 14 юли.В този период има силно проявление на молитвата. Благодаря за вниманието

И аз благодаря за подсещането   Heart Eyes

Хуна молитва за пари от Джуал Кхул

А мне все равно  newsm44

# 526
Mijjjkaaaaaa, Арт Мама и всички светещи душички тук.... тонове благодарности   bouquet   bouquet   bouquet - знаех си , че ще успеете да ме накарате да се вгледам в себе си и да разбера в чий телевизор е грешката.
Днес си вървя и си викам на себе си:"Ами никой не ти е виновен, какво си се качила на метлата....я, слез от там бързо!!!"
И аз като моливчето - май ми е дошъл периода за подостряне!!!!

После обещавам да рисувам и творя красиви неща!!!

А букетът - ах, този красив букет.... изпълва с радост таванската ми квартирка! Като намеря снимка ще ви го покажа да се порадвате заедно с мене  Heart Eyes  Hug   bouquet
Обичам ви! Благодарности, че сте тук и от време на време ни посритвате, за да не паднем в някоя дупка Simple Smile

# 527
  • София
Линк към притчата за молива: http://vbox7.com/play:374d3f62

# 528
[Та даааа! Поздрав за всички, които им предстои да бъдат булки!  Heart Eyes

# 529
# 530
Аnaximandra, и аз скоро искам да стана булка, като намериш принца, да не ме забравиш и мене, може направо да ми метнеш твоя букет  Grinning  Hug

# 531
Аnaximandra, и аз скоро искам да стана булка, като намериш принца, да не ме забравиш и мене, може направо да ми метнеш твоя букет  Grinning  Hug

Аз моя принц го намерих - само дето той не знае и няма да му го кажа Simple Smile хи хи ще трябва да си го заслужи! И букета ми дойде в ръцете - сега остава само приказката да стане реалност!
 Къдрокосче ти първо намери принца, а после жененето е лесна работа! Simple Smile

# 532
  • София
Анаксимандра, намерила си го - добре. Ама ако той няма и представа за твоето откритие, пък ти не щеш и да го светнеш, как мислиш да станат работите?
Щото то техники, медитации, молби - хубаво, ама така някакъв по-простичък начален вариант като старомодната свалка няма ли да е добър поне на първо време?
Или аз одъртех безвъзвратно и нищо не разбирам вече? Mr. Green

# 533
  • най-шареното място
е, той може да се опитва човека на свой ред... а тя да се дърпа Simple Smile

# 534
Ами като изключим, че той е зодия телец (а те малко бавно зацепват) ... мога да кажа, че ми е написано на челото, в очите и на усмивката какво му мисля..., а и той се досеща! Самият факт, че той по заобиолен начин ми казва, че ме обича (макар не по начина по който на мен ми се иска), значи просто ще трябва да играем играта на "г-ца недосегаема" ей така заради тръпката Wink Нещата са малко сложни при нас ето защо не желая да натоварвам никой с историите си.
Не си старомодна душо Simple Smile На някои мъже им харесва да е трудно, да не им се получават нещата лесно..... демек като им кажеш "Ти си мъжът на живота ми!" и те си те представят паднала на колене и вързана със синджир на глезена му! (шегувам се, де) Това е груба метафора
И аз харесвам нещата по старомодния начин - когато мъжете показваха уважение към жените, а жените не се предлагаха като плодова салата в сладкарница! ....  Wink

# 535
КЛОНКА,напиши на един лист всичко,което те мъчи,притеснява или обижда.Ей така просто си излей душата след това изгори листа-да знаеш,че ще ти олекне много скоро.Този метод при мен работи. HugНЕ ПРИЕМАЙ НИЩО ЛИЧНО! smile3555

# 536
Ами като изключим, че той е зодия телец (а те малко бавно зацепват) ...
А, бавно, друг път. Прави се на застреляна лисица.

Пожелания за разтърсваща сърцето любов на всички, които я търсят:

# 537
  • София
Е, любимо!!!
Бианке, браво!

# 538
  • София
 Hug
Бианка, и от мен! Пуснах във фейса.  Laughing и продължавам тематиката:

# 539
Бианкаааа право в десетката, сестро Simple Smile
Най-накрая се сетих да намеря превода на тази песен......., а то не се е и налагало - емоцията от мелодията, интонацията и ритъмъа са достатъчни, за да те накара да изтръпнеш!!!

Колкото до моя човек ако се прави на ударен - мога само да му дам пълен игнор - в крайна сметка никой не задържам насила в живота си - щом е още наоколо значи има хляб в него  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт