Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 773
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Честито на всички приети дечица! Ние ще чакаме следващото класиране, надеждата ми е голяма, дано само пак не съм разочарована. Подали сме документи само за "приказен свят", че другите са ни много далеч, а гледам, че там най - големият приет номер е 336Х, а ние сме 354Х.Дано имаме успех следващият път вече, че аман с това чакане и тръпнене, все е едно е кандидат студент Laughing. То май студентите по лесно ги приемат Wink

# 241
Ок, и ние сме приети. Подадох документи януари месец и сме номер 401х  за район Приморски и понеже реших, че тази година няма да ни огрее/нямаме предимства никакви/ в петък ходих и си промених желанието-кандидатствахме за яслата в Аспарухово и ето на веднага ни приеха. Дано не съм сгрешила, че ако ни достигнат номера през следващите приеми ще ме е яд, но каквото такова.Ще се возим сега до Аспарухово. В тази връзка да питам някой има ли инфо дали могат да се правят премествания след като вече си започнал да ходиш на ясла или е невъзможно?

# 242
и още нещо, някой има ли инфо или отзиви  за ясла № 9 Детелина в Аспарухово?
честито на всички приети и късмет на чакащите Simple Smile

# 243
Аз яслата в Аспарухово си я мисля като резервен вариянт, ако не ни приемат до есента и евентуално там има още свободни места.
ivonam там където си подала документите ли ходиш да си смениш желанието или отделно се кандидатства за Аспарухово?
И на мен ще ми е интересно някой да сподели мнение за тази ясла.

# 244
  • Варна
И двете ми деца бяха в яслата в Аспарухово, малката даже почти 2 години изкара там. Аз лично мога да кажа само добри думи, страхотен екип, въобще нищо лошо. Никога не съм имала проблеми нито със сестри, нито с болни деца, нищо. Тази година имаха юбилей - ами направиха страхотен празник за всички, нищо че децата са на по 3 години, представиха се повече от добре.

# 245
verjii ходих в Приказен свят/там бях подала документите/ като си мислех, че мога да напиша яслата в Аспарухово като четвърто желание вместо тази която бях посочила и да участвам в това класиране за три ясли в нашия район и за № 9, но не ставало така. Просто всички други желания отпадат и посочваш само тази ясла в Аспарухово/сигурно защото веднага те приемат и няма смисъл така или иначе от другите желания/. Стана много бързо, по служебен път, директорката на Приказен свят се обади на тази в Аспарухово и се разбраха да изпрати документите ми при нея. На същия ден малко по късно видях, че заявлението ми беше променено и ето на вече сме приети.

# 246
Благодаря ти за инфото ivonam. И нашите документи са в "Приказен свят", ще изчакам до есента с класиранията с надеждата да се класираме там, че Аспарухово ми идва доста далечко, а аз не съм шофьор, а и работата ми е в съвсем противоположния край на Варна. Но все пак е някаква вратичка пред това да не я приемат никъде.

# 247
Здравейте Мамита,и ние сме приети днес в ДЯ 1. Много съм щастлива!На 2.08 сме на ясла.Дано бързо се адаптира.
Честито на всички приети и успех на другите които чакат!

# 248
  • Варна
Честито на всички приети!  Simple Smile
Забелязвам, че на последните два приема почти няма с предимства и номерата се придвижиха доста бързичко. В едната от яслите, в които сме кандидатствали, вече са на 3700. За съжаление, е и най-далечната ни.

# 249
Да, аз чак се изненадах колко малко деца с предимство има приети на последното класиране.
На приетите днес, честито и бързо и безпроблемно адаптиране в яслата!

# 250

Netty - първо честито за яслата - а в коя сте приети?За чревните дадох ги в вторник сутринта и до момента само резултата от стъкалцето - скоч е готово , акото още го чакама.
Честито и на другите - има ли някой за ДЯ 5

# 251
marti09 мерси мила Hug. В Приказен свят сме. И ние днеска пуснахме изследванията, другата седмица ще са готови та да видим от кога ще почваме Grinning.

# 252
Момичета някой тук спомена за частна детска ясла.Може ли да каже точно къде се намира, каква е таксата и вземат ли деца под 2 годинки, че вече се чудя какво да измисля, явно за държавна няма да ни огрее скоро.

# 253
Видях, че Netty е пуснала изследванията от сега. Ходихте ли вече на родителска среща, за да ви кажат от кога почвате и да ви обяснят какво да носите и т.н. Защото ми стана чудно, че си пуснала изследванията без да знаеш кога ще почвате точно. А те искат изледванията да са пресни, т.е. не по-късно от 3 дни. А мисля, че това е за всички ясли и въобще ДЗ. Поне при нас е така, т.е. аз ги дадох материалите за иследвания в понеделник. Те бяха готови в петък и след това без проблем почна в понеделник на ясла.  Peace Така че не бързайте с изследванията преди да сте питали в яслата дали да ги пускате веднага.  Wink
Иначе честито на всички приети. Иви хайде мила малко остана и ти да си в групата на приетите.  Hug

# 254
В тази връзка да питам някой има ли инфо дали могат да се правят премествания след като вече си започнал да ходиш на ясла или е невъзможно?
И мен това ме интересува?някой знае ли повече по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт