Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 846
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро.
Само заради сълзите на това обичливо дете,Бихтер заслужава #2gunfire
Така ли не можаха да ги заобичат тези деца-Нихал и Бюлент.

# 646
Добро утро.
Само заради сълзите на това обичливо дете,Бихтер заслужава #2gunfire
Така ли не можаха да ги заобичат тези деца-Нихал и Бюлент.

Специално за това вината е на Аднан и Бихтер. На Аднан, защото той потърси само съпруга за себе си, но не и майка за децата си, тъй като Бихтер е прекалено млада, за да поеме тази отговорност.
И на Бихтер, защото се нагърби с непосилна за нея задача - да е майка на две деца, тъй като на нея й беше пределно ясно, че омъжвайки се за Аднан, тя трябва не само да е негова съпруга, но и да се грижи за Нихал и Бюлент. Да кажем поне за Бюлент, тъй като Нихал е по-голяма и до някаква степен самостоятелна. Но все пак и на нея й беше нужен някой, на който да сподели за първите си преживявания с Бехлюл.

# 647
Добро утро!  Hug
За Аднан сте прави, но Бихтер никога не се е замисляла , че е майка на децата му.Това въобще не и стоеше на вниманието  Whistling .Нито веднъж не се поинтересува как върви училището им, тренировките на Бюлент, напредват ли с усвояването на пианото и т.н. Вярно, че Мадмоазел се грижи за това, но Бихтер от едната човещина никога не е поставила и един въпрос за развитието на децата-ей така-за пред Аднан поне.........  ooooh!
Като стана дума за Мадмоазел, много ме издразни поведението на Бихтер към нея...........  #Cussing out Толкова ли не е разбрала, че Мадмоазел е фин човек, та трябваше да се държи нагло, даже цинично с нея..........  Sick
Бешир-не мога да го разбера-показва абсолютно примиренческа позиция и умишлено се убива.Неговото също е самоубийство........  ooooh!
Фифа-великия стратег-как и идват на ума тези машинации, направо.........  ooooh! Ще развали сватбата, а после- когато остарее още, с бастун ли ще ходи да разгонва гаджетата около Бехлюл?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
Аз пък се ядосах на думите-Важно е за Бихтер.
И лично познавам хора които поставят едното си дете пред другото.
И дано Господ ме опази да не съм такава майка.

# 649
Привет! Аз не мисля, че има нещо лошо в думите на Фирдевс "Важно е за Бихтер". Родителите трябва да балансират между децата си. В един момент се обръща повече внимание на едното, в друг - на другото. Кой когато има нужда. А и самите деца трябва да се научат да си помагат. Така че това, че Фирдевс е направила посещение на Пейкер с цел получаване на информация, нужна за Бихтер, е нормално.

# 650
Вярно ли е,че накрая Бехлюл оставя сам и игнориран?

# 651

Точно така е.Бихтер плати с живота си за това ,че  си позволи да се влюби,а Бехлюл остава сам,без семейство,без хората които го обичаха и ценяха.Сам в своя егоизъм и с болката от вината за смърта на Бихтер...

# 652
  • БГ
Опитваме се да си отговорим защо бихтер си причинява всичко това като стои в къщата.
Шекспир го е казал отдавна:
 "Небето не познава гняв, сравним с любов преминала в омраза,
 ни пъкълът познава ярост, сравнима с пренебрегната жена

Скоро го прочетох в една друга тема и го заимствах от там,защото много приляга според мен за поведението на нашата Бихтер ( поднасям извиненията си на умната ни съфорумка, от която плагиатствах това сравнение)

# 653
Здравейте момичета,

не съм гледала още серията от вчера, но по отношение на Бешир , мога само да кажа, че вече хич не му съчувствам. Не харесвам хора, които се самосъжаляват. Гоооляяямата любов, за Бих егоцентрична и нарцистична, за Бешир - алтруистична ooooh! ooooh!...за мен това е една голяяяма глупост. Мисля, че сценаристите подценяват вече много зрителя  Tired

# 654
di_ni ,чудесно е   bouquet

# 655

Точно така е.Бихтер плати с живота си за това ,че  си позволи да се влюби,а Бехлюл остава сам,без семейство,без хората които го обичаха и ценяха.Сам в своя егоизъм и с болката от вината за смърта на Бихтер...

Благодаря за отговорите.
Когато Бихтер се самоубива ли излиза всичко наяве?
Представям си удара за всички.

# 656
А за мен Фифи /както я наричат тук/ е най-добре.
Тя е всякаква ,но обича себе си.
Затова е добре. Само,който обича истински себе си е щастлив.

# 657
  • Бургас
Опитваме се да си отговорим защо бихтер си причинява всичко това като стои в къщата.

Скоро го прочетох в една друга тема и го заимствах от там,защото много приляга според мен за поведението на нашата Бихтер ( поднасям извиненията си на умната ни съфорумка, от която плагиатствах това сравнение)
Страхонтно е.  Peace

# 658

bouquet   Много точно казано

# 659

Когато Бихтер се самоубива ли излиза всичко наяве?
Представям си удара за всички.

Ами да,малко преди да се самоубие Бешир разкрива цялата истина...Всички са опустошени.Аднан е предаден от най-близките си хора.Хора които е обичал и им е вярвал.Нихал преживява емоционален срив,опустошена душа...с разбито сърце...Но въпреко всичко живота продължава...

Общи условия

Активация на акаунт