Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 041
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
Добро утро.

...а неговото от любов... Shocked   
Според мен и на двамата е от глупост. Wink Особено това на Бешир. Peace

usmivkata20, честит имен ден. Бъди жива, здрава, много щастлива и обичана.  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви е хубав денят.  bouquet

# 331
usmivkata20
Честит Имен Ден
Всичко, което Ви желая е:
здраве, защото е необходимо,
щастие, защото е важно
и любов, защото тя ще спаси света!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 332
# 333
usmivkata 20-
Желая ти да бъдеш все така добронамерена, разумна и много обичана!
Дано здравето, радостта от живота и любовта на хората, които цениш те съпътстват постоянно!

А УСМИВКАТА да не слиза от лицето ти!       bouquet   bouquet   bouquet

# 334
Усмивката, да си много здрава и късметът да е с теб непрестанно и мноого любов smile3525
На всички спорен и усмихнат ден!  bouquet

# 335
  • БГ
Честито Усмивке!

А почерпката е божествена! Peace
Какъв ден е днес, newsm78 погледнах в моя църковен календар ама не открих нищо? Thinking

# 336
'Обичах - следователно живях' е казал поета С. Цанев
Да обичаш значи да жертваш, да уважаваш и прощаваш.
Любов ли? -  това е чувство, което се усеща, значението му го знаят много малко хора.
     Любовта между двама души е нещо, което не може да се избегне, тя се появява точно когато не очакваш. Когато те завладее и не иска да те пусне, ставаш разсеян, замечтан, очакваш много от живота и човека до теб. Хубаво е да знаеш, че някой те обича, че иска да е с теб, не защото иска нещо в замяна, а заради самия теб. Доверието и уважението в една връзка са много важни, трябва да знаеш как да се отнасяш с човека, с когото споделяш сърцето си. Понякога са нужни много жертви за взаимното съгласие. Обичта е незаменимо чувство и ако не е истинско, не трае дълго, а ако е истинско изпитано, значи ще е вечна. Тя е едно чудо, мечта, сън, реалност... всеки може да я нарече по различен начин, но всички сме на едно мнение - Любовта е велика!
     Любовта е чудо, ако вярваш в чудеса, ние обичаме, защото това е единственото истинско приключение. 

# 337
Усмивка, пожелавам ти много здраве, океан от любов, много незабравими моменти и безброй вълшебства  bouquet

Виждам, че сте обсъждали Бешир. Изпадала съм в подобна ситуация и все си мисля, че разкриването на истината е най-доброто, което може човек да направи. Разбира се, има ситуация и ситуация. Може би, най-правилното, което можеше той да направи е да накара Бех да замине някъде надалеч и да го отдалечи от къщата поне за няколко години. Това, че хвърли Нихал в ръцете на дявола беше огромна грешка. Явно е много наивен и вярва в нереални неща Simple Smile

# 338
 usmivkata20-Честит имен ден ! Да ти е живо и здраво името,с много любов от всички близки хора да ти го казват!

# 339
и аз съм изпадала в подобна ситуация-опитах се да предупредя мой приятелка за това,което виждах,че върши съпругът и ,но тя се обърна към мен,погледна ме и ми каза,че просто и звиждам за хубавото семейство!!!В интерес на истината и до ден днешен са си хубаво семейство и това,че той се среща и с други жени не се е променило,както не се е променило и перфектното отношение към семейството му!
За това- smile3505

di_ni, днес е света Валерия!!!

# 340
Добро утро!

usmivkata20Да ти е живо и здраво именцето и да ти донася само хубави емоций и многоооо любов!   bouquet Благодарим за почерпката-доста е!  Hug

Само да ви напиша нещо смешно... от сутринта се караме с мойто гадже,че той никога не знае кое къде му се намира и все крещи из цялата къща и аз цяла сутрин за всичко казвам "не знам" "не знам" и той явно вече много ядосан,че не знам кое къде е се обръща и ме запитва (да кажа,че мрази факта,че гледам турски сериали ): " А за Ацки Мюмюн знаеш ли нещо ново?"  smile3532 smile3532 smile3532 понеже видял,че все търся нещо в гугъл под името Ask-i memnu и знае,че турците имат по-различно изговаряне....  ooooh! та това беше въпросът! Хубав ден ви желая!

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 12:02 от denimira

# 341

......днес е света Валерия!!!

ooooh! Никога нямаше да се сетя! Учителката на сина ми е със същото име-симпатичен, отговорен и лъчезарен човек!   bouquet Дано всички с това име сте толкова готини!  Hug

# 342
  • Варна
Момичета много сте известни по другите теми  Laughing Жалко че не с добро  Sick

# 343
Момичета много сте известни по другите теми  Laughing Жалко че не с добро  Sick

Еее, лоша реклама нема hahaha
И как казва Снежка  Hug , култовата реплика на мама Ръза-" Дано да е за добро!"

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 12:49 от nikita1

# 344
Момичета много сте известни по другите теми  Laughing Жалко че не с добро  Sick

А тях защо толкова ги е грижа?  newsm78 Все пак аз лично повече държа на мнението на "реалните" си познати...........  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт