Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 026
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Да наистина имаше един прекрасен панаир вчера тук...но да спазваме добрият тон за сега и за в бъдеще разбира се, и най-вече да не се опитваме да натрапваме нашето мнение на другите..все пак сме зрели хора и трябва да се съобразяваме със всяко мнение дори и да не ни харесва то...всеки си има своето виждане,своето разбиране,своят интелект и възпитание.Приятен ден от мен  за сега...

# 361
  • БГ
emanyela20  Hug newsm51 smile3525 newsm10  love001

# 362
  Не знаех,че на истината вече се казва провокация  ooooh!
  djoleva-имаше такива моменти с обиди и заплахи на лични,затова напуснаха,след това има и други,които просто спряха да пишат  Peace

# 363
# 364
Ей, тук си е направо Отечествен фронт, единни като юмрук - ето "всяко зло -за добро", не мисля, че има  обиди,по-скоро липса на чувство за хумор Peace
 С  Ацки Мюмюн се смях с глас, а а-каде-мици -дал Бог във всяка къща, сякаш една майка ги е раждала Joy Joy Joy

# 365
   Ето няколко вица за разведряване на обстановката  Joy Joy Joy

Две приятелки си говорят:
- Като се върне моя от командировка, винаги се съмнявам - ами ако ми е изневрил? Но не знам как да проверя.
- Има много прост и надежден начин: питай го за вечеря, какво да приготвиш, пържола или гювеч? Ако каже пържола - значи е бил с жена.
- А ако каже гювеч - значи не е бил с друга жена?
- Не, значи са били няколко жени.

- Докторе, безпокоя се за здравето на жена си!
- Какво й е?
- Мисля, че някаква склероза. Прибирам се вчера, а тя вместо мен сложила в леглото съседа...в нашия случай-Бехлюл

Жената, възмутено:
- Само виж - това гадно куче ми е изгризало всички МОИ кредитни карти!
Мъжа, галейки кучето:
- Добро кученце, добро куче...  Аднан куче трябва да си вземе,видяло се е то  Joy

# 366
Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!
 Не вървете след никого, вървете само след себе си.
Книгата е като огледало. И ако в него гледа маймуна, от там не може да се види лик на апостол.

# 367
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила.   

# 368

Ето още един виц от мен и  ви желая приятен следобед    Hug

Мъж и жена били скарани.Общували само като си пращали бележки.Мъжът искал жената да го събуди една сутрин и затова й написал бележка:
-Събуди ме утре сутринта в 7.
Жената отново с бележка:
-Добре.
На сутринта мъжът се оспал,а още никой не го буди.Като се събудил към 9:30 пред него стояла бележка:
-СТАВАЙ!!!

# 369
# 370
# 371
  Още един  Joy
- Тате, искам да се оженя за едно момиче, но тя е глухоняма. Това недостатък ли е?
- Това е щастие, сине!

А този е за специалната връзка зет-тъща  Joy
- Тате, а кой е първият човек, който е запял?
- Пещерният човек, когато мамут е стъпкал тъща му!

Joy

Съпругата: Защо си идваш в къщи толкова рано?
Съпругът: Шефът ми каза: Отивай по дяволите!

# 372
Какво ще дават още толкова серии, ако наистина остават 18, какво още има да се случва.

# 373
Баба Фифи как се фръцка и Нихалчето с подготовката ooooh!...скуукаааа Whistling

# 374
Баба Фифи как се фръцка и Нихалчето с подготовката ooooh!...скуукаааа Whistling
  Тук -таме и някоя интрижка,стара любов и ...още нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт