Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 893
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Някъде във форума бях прочела че при излъчването на последния епизод цяла Турция е оплакала Бихтер. Задавам си следния въпрос ако от тук до края на филма Бихтер продължава по същия начин за какво ще я оплакват.  Не че се радвам че умира не ме разбирайте погрешно  но не мога да съчувствам на такъв тип хора. Бюлент чу Фирдевс но разбра че Бихтер също е в играта  и че двете действат заедно затова се разплака заболя го от Бихтер не от фифи

Това е лъжа ,че са плакали за Бихтер
Плакали са за Нихал ,Аднан и цялото семейство......дори и за Бехлюл
Намаляващите твърди  фенки  на Бихтер тук си преписват фантазиите и на други

# 586
Някъде във форума бях прочела че при излъчването на последния епизод цяла Турция е оплакала Бихтер. Задавам си следния въпрос ако от тук до края на филма Бихтер продължава по същия начин за какво ще я оплакват.  Не че се радвам че умира не ме разбирайте погрешно  но не мога да съчувствам на такъв тип хора. Бюлент чу Фирдевс но разбра че Бихтер също е в играта  и че двете действат заедно затова се разплака заболя го от Бихтер не от фифи

Твърдите  фенки  на Бихтер тук си преписват фантазиите и на други

Ще ти вляза в стилистиката(с което не съм горда) - фантазираш си!!!
Точно за Бихтер плакаха!

# 587
# 588
Някъде във форума бях прочела че при излъчването на последния епизод цяла Турция е оплакала Бихтер. Задавам си следния въпрос ако от тук до края на филма Бихтер продължава по същия начин за какво ще я оплакват.  Не че се радвам че умира не ме разбирайте погрешно  но не мога да съчувствам на такъв тип хора. Бюлент чу Фирдевс но разбра че Бихтер също е в играта  и че двете действат заедно затова се разплака заболя го от Бихтер не от фифи

Твърдите  фенки  на Бихтер тук си преписват фантазиите и на други

Ще ти вляза в стилистиката(с което не съм горда) - фантазираш си!!!
Точно за Бихтер плакаха!

Ако си фенка на Бихтер е нормално да четеш  и виждаш избирателно.

Любимка след филма е Хазал/ала Мерил Стриип/,а Барен си натресе имидж на  снимаща секс сцени/ала Шарън Стоун/

# 589
 dterziiska,  bouquet

# 590
За днешният епизод: Много ми стана мъчно за Бюлентм той е още дете но се налага да живее в къща където нищо не е както трябва да е. Странно ми е как Аднан не вижда това?
Не съдете Бихтер така строго Peace, както уточнихме преди време
 тя вече не е на себе си, наистина Бихтер си губи разсъдъка с всяка изминала серия и така до самоубийството и.
Бихтер се омъжи на пук на майка си и точно затова дадоха как се присмиваше в лицето и като научи , след това се върна на пук на Бех в къщатата , уволни прислугата пак на пук  защото не я уважаваха.
Ако аз бях на мястото на Бихтер първото нещо което щях да направя е да намеря нова къща на Фирдевс и то още в по-ранните епизоди, след като съм се влюбила в племенника ми бих постъпила като нея с тази разлика че на мен гордостта нямаше да ми позволи да се върна в къщатата последният път Peace

# 591
Ако са оплаквали Бихтер ще означава,че нещо куца в ценностната им система.Според мен в образа и няма никакви положителни качества,разглезена фръцла със съмнителен морал,за която АЗ-а е на първо място и затова може да лъже,да интригантства,да наранява,да обижда и т.н.В тази серия отново се държа отвратително с Мадмоазел.Непростима е болката,която причини на Бюлент.А също така и участието в интригите на Фирдевс.Ей такива нагласени работи най-много ги мразя.Все се надявам,че в действителният живот няма толкова подмолни хора Rolling Eyes.

# 592
dterziiska ,  Heart Eyes! Страхотен е !  Hug

Тази вечер не мога да спра да се чудя за едно - защо и е на Бихтер да си причинява всичко това ?!
Защо и е да се мъкне след тях , да гледа как Бехлюл я дразни , да се опитва да го порвикира ...
Нещото , което не мога да простя и на двете е , че накараха това малко и така обичливо детенце да страда и да плаче , заради интригите им . Няма особено значение дали Фирдевс е говорела , Бихтер го мисли , затова и днес казах , че това ме учуди - че иска да отдалечи Бюлент от баща си , за да си разчисти пътя ! Жалко е , че майка и дъщеря могат да бъдат близки само , когато трябва да направят поредната интирига и да наранят някого !

djoleva , така е ! Цяла Турция плака за Бихтер и това не са измислици , а факти ! Пресата гърмеше , форуми , ФБ страници , блогове и какво ли не , протестираха срещу този финал и апелираха към сценаристите да го променят ! Това може да се провери ! Peace Може би , въпреки консерватизмът си , там хората ще се окажат по - милостиви !
Не знам какво точно и колко точни са данните на статистиката , но напоследък ми прави впечатление , че вместо да се стопяват до 5 % , хората , които проявяват някакво разбиране към Бихтер , повтарям - Разбиране на поведението и и от какво е предизвикано то , а не оправдание и харесване , се увеличават ! Това сигурно е поредното доказателство , че статистиката , независимо каква е , никога не е дългосрочна и отразява моментното състояние на нещата !

# 593
Колкото и да се мъча да не я съдя строго колкото ида се опитвам да разбера подбудите и понякога не мога. Как да разбереш човек които всичко прави на пук как да не го съдеш в момент когато най невинния в целия филм Бюлент плаче заради нея. Само него не беше наранила само него не засегна досега е сега и това направи

# 594
dterziiska ,  Heart Eyes! Страхотен е !  Hug

Тази вечер не мога да спра да се чудя за едно - защо и е на Бихтер да си причинява всичко това ?!
Защо и е да се мъкне след тях , да гледа как Бехлюл я дразни , да се опитва да го порвикира ...
Нещото , което не мога да простя и на двете е , че накараха това малко и така обичливо детенце да страда и да плаче , заради интригите им . Няма особено значение дали Фирдевс е говорела , Бихтер го мисли , затова и днес казах , че това ме учуди - че иска да отдалечи Бюлент от баща си , за да си разчисти пътя ! Жалко е , че майка и дъщеря могат да бъдат близки само , когато трябва да направят поредната интирига и да наранят някого !

djoleva , така е ! Цяла Турция плака за Бихтер и това не са измислици , а факти ! Пресата гърмеше , форуми , ФБ страници , блогове и какво ли не , протестираха срещу този финал и апелираха към сценаристите да го променят ! Това може да се провери ! Peace Може би , въпреки консерватизмът си , там хората ще се окажат по - милостиви !
Не знам какво точно и колко точни са данните на статистиката , но напоследък ми прави впечатление , че вместо да се стопяват до 5 % , хората , които проявяват някакво разбиране към Бихтер , повтарям - Разбиране на поведението и и от какво е предизвикано то , а не оправдание и харесване , се увеличават ! Това сигурно е поредното доказателство , че статистиката , независимо каква е , никога не е дългосрочна и отразява моментното състояние на нещата !

hahahaПостоянното присъствие ли имаш предвид от началото на филма

# 595
И една от причините за разбиране на Бихтер са нейните думи към Бехлюл-"Аз нямам какво да губя?Ти му мисли!!!"

Безкруполният Бехлюл,който има наглостта да се обърне към жената,която предаде всички и всичко заради него и да и каже,че"-Дори няма и да се сетим за теб!"
Това мисля,че я озлобява още повече!

# 596
А може би и факта, че все пак е отхвърлена я озлобява?

# 597
Госпожата, не искам да се заяждам или конфронтирам,моля те не го приемай така,но наистина не мога да проумея как може да се разбере поведението на такъв човек.Може би ако в началото на филма у Бихтер се виждаха някакви положителни качества,които да изчезнат в резултат на всичко,което и се случва бих я разбрала.Но не, тя винаги си е била такава.А относно семейството не мисля,че е достатъчно основание за да се извини такова поведение като това на Бихтер.Защо у Пейкер,която е израснала в същото семейство все пак се забелязва нещо хубаво и добро?

# 598
Права е Госпожата и аз не мога да разбера защо си причинява всичко това Бихтер защо стой и гледа за да се озлобява повече и след като не може да направи нищо наранява другите. Дори не толкова наивната вече Нихал забеляза че Бих постоянно се опитва да язасегне

# 599
djoleva , това казах и аз - има моменти , в които не мога да я разбера , никак даже !Но със сигурност знам , че нищо в живота не е случайно и се случва , защото трябва да се случи ! Peace
usmivkata20 ,  Hug определено я озлобява , но пък и тя си го изпроси ! Защо и трябваше да споменава случилото се с Пейкер , не разбра ли , че нищо не може да промени отношението на Нихал , защо сама си причинява тази болка ?! А , това че няма какво да губи , е факт ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт