Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 908
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Ах, как ми хареса Бехлюл като отвърна на Бихтер с репликата - ,,Бъди сигурна, че въобще няма да се сетим за теб по време на пътуването,,  hahaha

Много добре и го каза. Mr. Green

# 571
Аз съм пропуснала някои серии, но като гледам бая персонал си отива от къщата. Че защо така?

# 572
Аз съм пропуснала някои серии, но като гледам бая персонал си отива от къщата. Че защо така?

Защото Бихтер пак яхна метлата. hahaha

# 573
Ама съска със силата на петнайсет кобри на едно място срещу мадмоазел ooooh!

# 574
Ах, как ми хареса Бехлюл като отвърна на Бихтер с репликата - ,,Бъди сигурна, че въобще няма да се сетим за теб по време на пътуването,,  hahaha

Много добре и го каза. Mr. Green

Ама съска със силата на петнайсет кобри на едно място срещу мадмоазел ooooh!

bouquet

Бюлент защо се разплака? Да не би да чу двете кобри?

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 20:56 от _Sylvia_

# 575
е не двете майка и дъщеря нямат равни просто са уникални. Ако не за друго Бихтер трябва да си плати за сълзите на Бюлент. Това дете я посрещта най мило от всички отвори сърцето си за нея ,нарече я мамо а тя какво не я  е срам Силвия разбира се че ги чу и разбра какви са че искат да се отърват от него и по този начин да се отърват от мадмоазел

# 576
За пореден път се убеждавам, че хич няма да ми мигне окото, нито да ми трепне сърцето, когато отново и отново видя сцената, където Бихтер се самоубива.
И за нищо нейно пропиляно, изгубено и неизживяно няма да ми е жал Naughty

# 577
За пореден път се убеждавам, че хич няма да ми мигне окото, нито да ми трепне сърцето, когато отново и отново видя сцената, където Бихтер се самоубива.
И за нищо нейно пропиляно, изгубено и неизживяно няма да ми е жал Naughty

Напълно съгласна? Сега какво ще стане с Бюлент, ще каже ли на някой, как ще реагира?

# 578
Най-голямата грешка на Бихтер е, че позволи на майка си да живее в къщата!
Ако трябва да сме точни, Бюлент чу да говори Фирдевс......

# 579
  • На изток от рая...
И аз съм на мнението на tzarina.
Не я харесвам Бихтер, не защото е изневерлиа на мъжа си, а защотот е лош човек - зла, отмъстителна, нагла.
Няма друг герой във филма, който да е лош към всички останали. Дори и царицата на интригите - Фирдевс се опитва да направи "добро" на дъщеря си, само Бихтер не направи добро на никого - всички са й виновни, всички са й криви, когато не става това, което тя иска.

# 580
Най-голямата грешка на Бихтер е, че позволи на майка си да живее в къщата!
Ако трябва да сме точни, Бюлент чу да говори Фирдевс......
Като допълни пред дъщеря си, че един вид замине ли Бюлент, моментално си отива и мадмоазел и на нея /Бихтер/ никой няма да й се пречка.

# 581
Някъде във форума бях прочела че при излъчването на последния епизод цяла Турция е оплакала Бихтер. Задавам си следния въпрос ако от тук до края на филма Бихтер продължава по същия начин за какво ще я оплакват.  Не че се радвам че умира не ме разбирайте погрешно  но не мога да съчувствам на такъв тип хора. Бюлент чу Фирдевс но разбра че Бихтер също е в играта  и че двете действат заедно затова се разплака заболя го от Бихтер не от фифи

# 582
Няма мъж на земята ,който ако опознае Бихтер да я обича
А Бехлюл доста добре я опознава.
Фенките разбира се още търсят оправдание за фантазиите си и приемат единственото успешно предизвикано и неизконсумирано  hahaha сексуално желание в шортите му
 ,когато ще го причака в гората hahaha за ОБИЧ

# 583
Някъде във форума бях прочела че при излъчването на последния епизод цяла Турция е оплакала Бихтер. ....
Ама то принципно с тези трагични сериали Турция си рева и за Али Ръза, и за Халил на Менекшето, за Бихтер....

# 584
Не бих сравнила Бихтер нито с Али Раза Нито с Халил . Те са принципни герой морални нещо което мисля все още се цени в Турция докато Бихтер е далече от тези неща това имах предвид

Общи условия

Активация на акаунт