Възможно ли е да се забременее по време на цикъл?

• 2 653
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм чувала така, но признавам си, че нещо хич не са ми ясни нещата... Нали хормоните са в едни стойности при овулация и в други при менструация. И какво се случва в организма на една жена със съвпадащи менструация и овулация? Много ми е странно...

# 16
  • София
http://xn--80aaceoacj2clc3a3r.com/%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B … %BE-%D0%B2%D1%80/  тук пише как и защо съвсем кратичко, също съм чела, че при един по-кратък цикъл когато сексът е към края, ако има ранна овулация точно след краят на менструацията, то сперматозоидите могат просто да доживеят и дочакат ОВУ и да настъпи оплождане - демек, секс по време на менструация, оплождане - след това (все пак нали  дребосъците могат да живеят и до 4-5 дни, след акта)...

# 17
Възможно е!  Wink След около 3 седмици ще се роди синчето ми заченато в последните дни на цикъла... да ми е живо и здраво. И даже май не са чакали опашатите, щото датата в която предполагам, че стана точно отговаря на УЗ мерки...

# 18
И една моя приятелка забременя така- на последния ден на цикъла. То като ще става -Божа работа.

# 19
Да, и аз знам, че е възможно!

# 20
Аз съм забременявала в края на цикъла си. Ако овулацията е изтеглена по-напред, в смисъл настъпва по-рано е напълно възможно.

# 21
Maлкият ми син е цикълно бебе  Mr. Green

# 22
Може, може.

# 23
Напълно възможно! АЗ съм живият пример.  Joy
Навремето баща ми, който явно е голям специалист, казал на майка ми, че не може да забременее
докато е в цикъл. И ето ме мен!  Laughing Други мои приятелки също забременяха по този начин, така че
не е надежден (ако разчиташ единствено на него) за предпазване от забременяване.

# 24
  Възможно е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт