Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 31 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Килимче, ако не си го направила вече: стягай се за болницата - успех мила, чакаме да се похвалиш  Hug

# 151
килимче, сигурно си тръгнала вече... Успех ти пожелавам, леко да мине и ще чакаме да пишеш. Стискам ти палци!

# 152
Леко раждане,ако си тръгнала...може да е подготовка,но в тази седмица може и на среща с бебче да мирише  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Успех и леко ти желая да е.  Hug

# 153
Май ще тръгвам да. Дори да е фалшива тревога май е по-добре да отида. Минавам през банята и тръгвам. Освен това току що прокървих малко, но аз по мъничко си кървя след един преглед за разкритие. Онзи ден  ходих  до болницата и ми казаха, че е нормално.
А ако е подготовка, колко време може да продължи така? В смисъл колко дни? Като ме стегне си ме боли яко, но като ме отпусне ми е добре, даже си пих кафенце...

# 154
Стискам палци, Килимче, всичко да мине гладко, я днес, я тия дни, когато.  Hug

# 155
  • Варна
Ами незнам дали е подготовка, сигурно си почва раждането, щом те боли при контракции и имаш чувството че ти се ходи до тоалетната... За това колко ще продължи - никой не може да каже със сигурност - при всеки е различно. Засичаш ли на колко минути са ти контракциите?

# 156
kilimiotlista, подготовката при всеки е с различен период.
 Нормално е след контракцията да си те отпусне.
 Пожелавам ти едно леко раждане и здраво бебче на финала. После да ни докладваш! Hug

# 157
килимче, няколко дни преди термина едва ли става въпрос за подготвителни контракции... Ти нямаше ли да раждаш оперативно? Аз мисля, че ако е така и показанията са сериозни не трябва да отлагаш ходенето в болница. И не е добра идея да ядеш или пиеш повече ако ще си с упойка.

# 158
Пробвах да направя някакво засичане, но май не са регулярни.  Или по-точно бяха до едно време, а сега (последния един час, докато си правя тоалета) разредиха. Освен това траят секунди, а не минута... И са с различна степен на болка, някои се траят, други са си силнички (но аз съм си лигла, все нещо ме боли)
michelangela ами нямам категорична забрана, но имам сериозни показания и да - операция ще е. Ох тръгвам стискайте ми палци  Hug Hug Hug Hug Hug

# 159
Леко раждане, всичко ще е наред!  Hug

# 160
  Стискамеее  Praynig Praynig Praynig Hug

# 161
  • варна
Какво мислите за крем -депилатоарите по време на бременност?Аз си ползвам поне веднъж в месеца и то на коремчето ,че си имам малко там.
Четох ,че много мами са ползвали ,но има които го отричат.

# 162
Здравейте. Някой запознат ли е дали първото посещение на педиатър вкъщи след изписването се заплаща? Аз знам, че има педиатри, които си искат пари и такива, които не искат. Мисълта ми е има ли го уточнено в някой закон дали се заплаща или не и ако може линк към него. Благодаря   bouquet

# 163
 mimenceto123, щом има и момичета, които са го използвали и такива, които го отричат в такъв случай може би е въпрос на личен избор.
   imoinda, мисля че не се заплаща нищо, но точно за закон не мога да ти кажа.

# 164
Вероятно зависи от лекаря - ако е този, при когото ще запишете детето, т.е. личния му лекар, може и да не се, ние платихме, защото педиатърката ни не е общопрактикуваща и няма да записваме детето при нея. Но тя беше предупредила, че домашните й посещения се заплащат.

Общи условия

Активация на акаунт