Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
Акушерка ми е казвала че при бременност яйчници не болят ,но чувствах някаква тежест ниско долу ,нямах стягания в корема.Като тръгнах да се рахождам и усещах натиск в пикучия мехур ,а бях пишкала преди 5 мин.
И аз си бях ленала ,ама една приятелка звънна и реших поне малко на въздух да изляза.

# 61
  • Варна
Акушерка ми е казвала че при бременност яйчници не болят ,но чувствах някаква тежест ниско долу ,нямах стягания в корема.Като тръгнах да се рахождам и усещах натиск в пикучия мехур ,а бях пишкала преди 5 мин.
И аз си бях ленала ,ама една приятелка звънна и реших поне малко на въздух да изляза.
Хмм не се бях замисляла за яйчниците. Но пък преди време бях питала тук, дали усещате около датата на последната ви менструация пдобни болки предшестващи мензиса. При мен и сега си ги има и течението ми се променя дори. А за натиска, възможно е, при мен отвреме на време така ме притиска бебката, че съм в тоялетната през 5 мин.

# 62
  • варна
Да ти кажа и аз се замислих за връзката между болките и датата на МЦ.Аз имам календар на телефона и като погледана почти всеки месец ме боли около датите.Така ,че може да има нещо вярно.

# 63
  И аз бях забелязала, че около датата на МЦ ми се появяваха леки болки.

# 64
  • София
  И аз бях забелязала, че около датата на МЦ ми се появяваха леки болки.
Да, има резон Thinking
Все пак, ако имате притеснения момичета, дори и най-малки, по добре се обадете на лекарят, който ви следи Peace Един разговор дори -върши чудеса Hug

# 65
При установяване на бременността ,гинеколожката ми каза че имам обърната матка и плодния сак се вижда ниско долу.Това дали има място за притеснение? newsm12

# 66
Обърнатата матка е физиологична особеност при някои жени. Не е повод за притеснение.

# 67
  • София
При установяване на бременността ,гинеколожката ми каза че имам обърната матка и плодния сак се вижда ниско долу.Това дали има място за притеснение? newsm12
Моята матка е обърната Peace Гинеколожката ми каза, че така са около 30 процента от жените Peace Без проблем износих 2 деца.Прилежанието и на двете, беше доста ниско. Дъщеря ми беше трансверус(напречно) Така и не се обърна, било то седалищно или с главата надолу.
Казаха, че не това е причината Peace Усетих бебето много рано, ама много....

# 68
Мерси много за отговорите:) Бях се притеснила,досега не са ми казвали че имам обърната матка и се позачудих:))

# 69
 Моя позната също е с обърната матка и си е износила двете деца без проблеми.

# 70
  • София
И аз съм с обърната матка, няма за какво да се притесняваш  Peace.
Още повече с напредването на бременността тя заема правилната позиция.
За мен най-големият плюс беше, че също усетих бебо доста рано, 12-13 седмица усещах рибката в корема си Heart Eyes. Всички се чудеха възможно ли е, но си беше абсолютно възможно, голям кеф беше Heart Eyes.
Сега направо си ми размества корема, не ме гали hahaha.

# 71
  • Варна
 И аз съм с обърната матка... Не е ставало на въпрос, че е проблем, така че спокойно. Но преди време са ми казвали, че поради тази  причина ми е по-болезнен цикъла и след раждане щели да се променят нещата. Да видим!  Wink

# 72
  • Варна
Момичета 1 или 2 таблетки валерианче мога да си взема ? Питала съм АГ - може ли при нервност Валериан - тя каза да. Сега ми е нужно да съм спокойна, а незнам колко таблетки 1 или 2? Някой да даде мнение  Simple Smile

# 73
 Според мене по- добре една и повече спокойствие. Но нека и някой друг се изкаже.

# 74
  • Варна
Проблемът ми е, че се чувствам мн спокойна, но като стане време да тръгна към лекаря кръвното ми скача. И сега е така, затова реших да пробвам с валериана преди прегледа  Confused

Общи условия

Активация на акаунт