Испански филми

• 174 515
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Ехееее, чудесно, колко много желаещи да превеждат!!! Hug Hug Hug
Да се надяваме, че така наистина ще станат повече преведените на бг език испански филми!!!

Аз изгледах Scusa ma ti chiamo amore/ Извинявай, но ще те наричам любов (2008).

Абе, научиха ме  тези испанци какво е страхотно кино и сега все намирам трески  Joy Mr. Green
А и как ми липсваше испанската реч  Joy hahaha
Струва ми се, че на “важните“ моменти, онези разтърсващите, не се обърна достатъчно внимание. Не зная как да го кажа, че да не звучи странно  Mr. Green някак си можеше още по-спиращи дъха да бъдат...
Но и аз като alice_ in_ wonderland1 се влюбих от раз в Раул Бова, главната мъжка роля  Heart Eyes
Много, много сладък,чудесна игра.  Wink
Иначе с нетърпение очаквам да изгледам и втората част, дано там главната героиня да е пак с права коса, че така е неотразима... Wink

П.П. само аз ли коментирам филмите  newsm78, лелей какъв консуматор излязох  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  bouquet

# 121
Аз също не мога да сравня филма с моя любим (всички вече знаят кой е той  Joy), но е много сладко филмче, също има много емоции в него и определено много ми харесва. Раул Бова, естествено, е неотразим Simple Smile Втората част не ми хареса толкова като първата, но става.

Иначе като цяло досега само един испански филм ми е харесал ужасно много (изключвам сериалите - повечето ми харесват много). В киното май не са толкова добри, колкото в сериалите, поне за момента така ми се струва.

Hug Hug Hug

# 122
Супер, казвай дали ти е харесал филма Simple Smile

Fisica o Quimica го има и в Замунда вече:

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=274036&hit=1

Hug Hug Hug

Мартита,  извинявам се, че закъснях толкова с впечатленията си, но тръгнахме на море и докато се нарадваме на почивката.. Simple Smile Grinning  Едва днес успях да седна да изгледам " Тайната в тхните очи". Мога твърдо да кажа- филмът е истински шедьовър! Не случайно е взел Оскар за чуждестранен филм. Дълбок, интелигентно направен, с изключително добро актьорско присъствие, много силно въздействащ. Драма, с елементи на психологически трилър, типично за доброто испанско кино. Много ти благодаря, че ми го препоръча! Hug

# 123
Di que si - Кажи "ДА". Има го в Мастърс. Много приятна комедия.

# 124
И аз успях да изгледам "Тайната в техните очи". Хареса ми, доста интересен филм. Филмът е по-скоро Аржентински, но е добре направен и има история, която е добре измислена.

Друго интересно не ми е попадало напоследък. Чакам да излезе Lo contrario al amor, нали е от продуцентите на 3MSC, предполагам, че ще е добър Simple Smile А и скоро не съм гледала нищо с Уго Силва.

Hug Hug Hug

# 125
  • Габрово
 И аз го чакам с нетърпение smile3508

# 126
След няколко дни му е премиерата, но сигурно ще отнеме няколко месеца докато се появи по форумите за сваляне. Дано да е по-скоро Simple Smile

# 127
Моля да ми помогнете със заглавие на една испанска комедия - мъж и жена се запознават пишейки си в интернет и се събират заедно-имаше и анимирани говорещи помежду си компютри.....излъчван е по телевизията но не помня канала

# 128
Не се сещам кой е филма, ако опишеш малко повече ще пробвам да потърся.

Вижте и какъв филм излиза с Michelle Jenner (Сара от Хората на Пако):

http://www.imdb.com/title/tt1680133/

Тя има и още един филм с главна роля, който също може да е интересен:

http://www.imdb.com/title/tt1728174/

Все по-интересни филми се очертава да излизат май Simple Smile

Hug Hug Hug

# 129
Благодаря - това което помня е че се събраха но тя продължи да пише в нета, той се представи за непознат и я покани на среща където се разбра че е той

# 130
След няколко дни му е премиерата, но сигурно ще отнеме няколко месеца докато се появи по форумите за сваляне. Дано да е по-скоро Simple Smile
Гледах трейлъра изглежда ми доста интересен.

# 131
Здравейте!
Преди малко изгледах Tres metros sobre el cielo и ми хареса изключително много...уникална актьорска игра, наистина съм впечатлена. Heart Eyes Сега видях, че Mario Casas играеше в SMS, а се чудих откъде ми е познат...променил се е. Mr. Green
Иначе горещо препоръчвам да гледате и италианската версия- Tre metri sopra il cielo...и той е много въздейставащ филм (е, все пак играе Рикардо Скамарчио, който обожавам). Гледала съм и втората част. Сега ще чакам и испанците да я снимат. Grinning

Аз изгледах Scusa ma ti chiamo amore/ Извинявай, но ще те наричам любов (2008).

И аз съм го гледала...приятен е и става за разтоварване. Simple Smile

Много се радвам, че ви открих, испанското и италианското кино са ми страст. Heart Eyes

# 132
mihaela7, не можах да открия за кой филм говориш. Малко е информацията, а не съм гледала нещо подобно.

# 133
http://www.mundolatino.ru/forum/php/viewforum.php?f=21&sid=d … aded11d631804d917
това е един руски форум за сапунени сериали , но има раздел и за филми , това е раздела с испански филми , има доста информация, сложени са и линкове към филмите, някои от тях са и с руски субтитри  Wink  Надявам се да ви е полезен!

Аз не се интересувам особено от испанското кино , гледам предимно филми от Латинска Америка, мога да ви препоръчам Ladron que roba a ladron (има го в замунда) и за знаещите испански Volverte a ver http://www.youtube.com/watch?v=UVqc4K6Mous&feature=related - романтична комедия, много приятно филмче, откакто е излязъл очаквам някой да качи някъде някакви субтитри, за да ги преведа, но няма  Sad

# 134
Да попитам Физика или Химия да я има някъде с Субтитри,поради простата причина че бТВ го спират след края на 2ри сезон!!!Ще има 2 еп на Мечтатели Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт