Испански филми

• 175 332
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Знаете ли дали има 2 раст на филма 3 метра над небето.Много хубав филм,но малко с гаден край

# 166
Това го коментирахме много пъти вече - ще има втора част, но ще я гледаме другата година по всяка вероятност. Снимките ще започнат тази есен, ако нещо не се е променило от последната информация, която прочетох.

# 167
А как ще се казва

# 168
Tengo ganas de ti

# 169
Благодаря

# 170
Случайно попаднах, след като изглезах 3MSC, че той е римейк на италиалски филм - там преводът на филма е На три метра от Рая, филмът е малко по-стар и изгледах и втората му част, по която се снима Tengo ganas de ti и предполагам, че нещата ще се развият по същия начин и в испанската версия. Не знам дали защото филмът с Марио Касас е малко по-хард или защото гледах първо него, но той повече ми хареса. Ето линк към двата филма Simple Smile

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=203986&commen … s=1#startcomments

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=204150&commen … s=1#startcomments

# 171
Само една поправка - не е римейк на италианския филм, а и двата са правени по книгите на Federico Moccia. Аз умишлено не искам да гледам втората част на италианския филм, защото си чакам испанската версия и не искам да знам какво става, така че се надявам никой да не издаде нищо Simple Smile Испанската версия е много по-добра за мен, но все пак свата филма са правени през различни години и киното се е развило оттогава. Но като цяло испанското кино е малко по-завладяващо за мен.

Hug Hug Hug

# 172
Още сега ги свалям да ги гледам  Grinning Grinning

# 173
Побут темата Mr. Green
Да кажа, че гледах тези “Уроци по шоколад“.
Вярно много, много приятно филмче. Готинко, романтично, леко.
Комедийка, страст и изобщо много ми хареса.
Вярно, че е италянско кино, но беше препоръчано в тази тема, та да кажа-смело гледайте и вие!!!  bouquet

Сега чакаме освен сериала, в който участват Бланка Суарез и Марио Касас, но и филма, в който те се вихрят Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 174
  • out of space
Аууууу как съм изтървала тази тема! Любимото ми испанско кино! Марио Касас ми е любимец, най-вече от "Корабът". Чакам да излезе целия втори сезон и ще го изгледам отново за две нощи.
3 метра над небето, честно казано италианската версия ми хареса повече....до колкото могат да ми харесат подобен жанр филми.

Връщам се да чета отначало темата, със сигурност ще намеря нещо интересно, което не съм гледала.

Благодаря на авторката!

# 175
Здравейте Simple Smile

Субтитрите за Carne de neon са готови. Предупреждавам, че са доста лоши, има липсващи реплики и на някои места съм превеждала каквото чувам малко в свободен текст, защото не мога да чуя всички реплики добре. Много ме измъчи този филм, тоя превод по слух е ужас направо. А и точно в тоя филм някои от героите говорят с явен акцент и това го направи още по-трудно.

Blanca Suárez играе много малко в този филм. Появява се само няколко пъти.

Както вече казах, на мен филма не ми хареса. Има някои хубави моменти, но като цяло не е мой стил изобщо. Това направи превода още по-сложен.

Ето линк към субтитрите. Правени са по рилийз на филма, който съм си свалила от интернет, така че може да не са точни за филма, който вие имате. В случай, че не са точни - ще кача и линкове към рилийза на филма, който аз имам.

Стана дълго, така че ето и линк към самите субтитри:

http://www.fileserve.com/file/G2wB2nn/Carne_de_Neon_%5Bmartita%5D.rar

Теглите ги безплатно от бутона долу вдясно slower download.

Пратих ги и в subsunacs, но още не са одобрени сигурно.

Hug Hug Hug

# 176
Martita Hug Hug Hug
Ти си съкровище!
Невероятен труд си положила!  bouquet
Много, много благодаря!
Сигурна съм, че направеното ще е на ниво!
В първата свободна минута ще гледам и ще коментирам!  bouquet
 Hug Hug Hug

# 177
Е, не е на ниво, но все пак ще може да се гледа филма. Наистина ми беше мъка да го превеждам и затова оставих доста реплики така, но просто нямах нерви да слушам отново и отново нещо и да не мога да го чуя като хората, направо не си е работа така. Затова и ги пуснах вече субтитрите, защото ми дотегна малко от тоя филм  Joy

Ще чакам реакции, да видим дали на вас пък ще ви хареса филма Simple Smile

# 178
За всеки случай качвам и линк към рилийза на филма, по който са правени субтитрите:

http://www.megaupload.com/?d=HT5UF02J

http://www.megaupload.com/?d=N4QOMU6K

2 части са. Като се свалят се разархивират като се маркират и двата файла и се дава десен бутон върху тях и се избира extract here. След разархивирането се обединяват в един файл.

Hug Hug Hug

# 179
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Хиляди благодарности от мен! Няма какво да се извиняваш за субтитрите - важното е, че си положила труд, а и не е лесно да се превежда по слух, дори и да знаеш езика на много високо ниво. Убедена съм, че ще са чудесни - дори и да имат някакви пропуски, не мисля че е болка за умиране.

Общи условия

Активация на акаунт