Жената Везни - 4 част!

• 34 804
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Танче да ти е честита придобивката.Аз имам същата ,но така и не се научих да боравя с нея .Ползвам само класическата приставка,понеже моята коса е гъста и права  спуках я от употреба и най-важното е "Умна".Веднъж я забравих и след като се сетих почнах да звъня на сина ми на пожар,а той ми казва "Мамо машата ти е изключена.не светят никакви лампи.Аз по-принцип винаги се връщам да проверявам ютия и маша и винаги се оказва ,че съм ги изключила,но този път нещо ме е треснало.Времето във Варна е отвратително,но имам надежда че ще се оправи.Поздрави на всички! Hug

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НОЩНИ ОЧИ!МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ В ЖИВОТА!

# 287
  • при него
Честит рожден ден Нощни очи!!!  nbirthday  party023 newsm18

Пожелавам ти много здраве и много да те слушат твоите синове и много радост да ти носят! Пожелавам ти много любов в семейството и много красиви мигове!
  bouquet

# 288
Честит рожден ден ден Нощни очи! newsm38
Пожелавам ти много здраве,щастливи мигове  и много радост!  bouquet  bouquet

# 289
Нощни очи, Честит Рожен Ден и от мен! С пожелание за сбъдване на всички мечти!  Hug
Скромен подарък от мен  Grinning:

Танче, кажи къде ходиш на козметик? Доволна ли си? Опиши на какво те подлагат... Спешно имам нужда по почистване на лицето, но не мога да се престраша да ида, от страх не ми останат белези по лицето... Чела съм какви ли не неща...  Rolling Eyes

# 290
Ммм Мише, какви са тези въпроси, я прескочи до Варна и ще ти направя почистване GrinningВече 3 пъти съм правила и се справям bowuuВнимавай да не ти правят почистване с комедоночистач, той е много опасен и може да направи кожата на нищо.Винаги искаите ултразвуков пилинг, много хубаво почитва и после механично изтискване на комедоните Peace

Аз си правя педикюр и маникюр, че не си записах час, а утре искам да съм 6  PartyГледам и новия сериал по БТВ и много си ми харесва, нещо българското кино ми е любимо.

# 291
Елии... срам, не срам ... признавам си... До сега на козметик не съм била!  Blush
Последната една година обаче черните точки станаха адски много. И имам чувството, че всяка една такава точка се превръща в гнойна пъпка!  #Cussing out
Имам и едни други пъпки, които се появяват ... как да го обясня ... от ушите на надолу към врата и продължават към челюстта. За тези последните мисля да посетя дерматалог...
Иначе, в момента, в който видя евтини самолетни билети, се мятам на самолета да ме разкрасяваш!  Hug И Танчето ще забера!  Mr. Green
И аз се готвя за утрешния ден... Сега си епилирам ръцете. Изправих си косата, след това ще се лакирам. Ама пък как ме мързи...  Mr. Green

# 292
Ще ви чакам да си знаете Hug
Щом ще ти е първо посещение, ако е професионалист няма да ти почисти всичко защото така ще ти стресира кожата и може да ти се възпали.Мен ме учат, че ако дойде такъв клиент, първо почиствам по-големите комедони, които някой бъркат с пъпки, но не всичко, а след 20 дни като дойде пак вече всичко си махаш.Така направих онзи ден на едно момиче, комедоните и бяха много, доста се наложи да я постискам, но не и се зачерви много кожата защото и оставих още за чистене.Пък и нали трябва пак да дойде Wink

# 293
Нощнииииииии, честит рожден ден, скъпа!!! Жива и здрава бъди, много щастлива и обичана!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А как са дамите с предстоящи рожденни дни????? Имате ли усещане за подаръците си?

# 294
Аз съм на 100% сигурна, че ще са разни мазила, парфюми и в тоз ред, ама нали на това се радвам PartyИмам само малко съмнение за коте от едната ми приятелка, но дано не позная.Аз обичам кучета и котето ще ме притесни.

# 295
elinor1985, Мишелин!ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН! newsm38 newsm38

Бъдете здрави,щастливи и обичани!

# 296
Бързам рано - рано да честитя на Нощни очи (на патерица  Blush)
Какато и на Елинор1985, Мишелин, Илея  
Да сте много щастливи, здрави и мноооого обичани![/color][/b]

# 297
  • Sofia
ЧРД на милата ни рожденичка, жива и здрава и много щастлива   bouquet

Аз също сама не мога да боравя с уреди за разкрасяване, хич ме няма. И да се гримирам не умея, плясвам някаква спирала, очертавам леко устните и слагам почти безцветен гел за устни и това е. Гола вода съм просто  Laughing Добре, че съм естествено красива, иначе не знам кво щях да правя  Mr. Green С торба на главата да ме извеждат  Crazy

Напоследък съм  болнава, нещо като дойде тоя преходен период и става ад. Дано се пооправя, че ми се вихри нещо на диско  Twisted Evil

# 298
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШЕЛИН И ИЛЕЯ И НА МЕН GrinningНЕКА СМЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСПЕПШНИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

# 299
Честит празник на рожденичките ! Да са винаги усмихнати и обаятелни !

Общи условия

Активация на акаунт