Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 24 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
момичета, на мен за гаденето ми казаха да пия vomitusheel - казах на доки, че вече не издържам психически и той ми предписа това, хомеопатично е и на листовката си пише че не е противопоказно при бременност. за сега (пия го от два дни) съм много добре и нямам гадене.

да ви кажа какво ми каза една приятелка: датата на която за първи път усетиш бебчо предричала датата на която то ще се роди - някаква бабина деветинина е, но пък аз смятам да си я запомня датичката Simple Smile ееехххххх, нямам търпение да усетя буболечето вече !!!!!

# 601
Относно басейна моя гинеколог изрично ме предупреди никакви басейни, заради инфекции (ако става въпрос за обществен)
Аз прихващам яко гадости от басейните. Но миналата бременност ходех на Водна аеробика. Доста бременни жени ходят в тази боница на аеробиката и никоя не се оплака. Дори и аз. Нямях никакви проблеми. Иначе в други басейни си ме е гнус да влизам.

# 602
Ivira похвалиха ми много някакво масло на Икаров, което е срещу поява на стрии. Мисля да го пробвам, защото съм ползвала негови други масла и съм доволна.
Лек ден момичета, отивам да си правя ежедневната разходка!
Кое точно на Икаров? Аз преди ги ползвах. Ама гърдите са ми много чувствителни към всякви мазила. Ведна се изриват. А прдната бременност ми се появиха стрии там. Сега не ги забелязвам...но с този темп на нарастване... С какво мжете гърдите си

# 603
Интересно ми е как ще сме сигурни, че сме усетили първотоо помръдване на бебо.
Какви ли не неща усещам из корема си:)

# 604
Ха добър ден и от мен  Laughing Докато ви изчета, че не съм влизала 2-3 дни голям зор Laughing
Таничка радвам се, че вече сте вкъщи и дано да нямате повече проблеми  Hug
Добре дошли на номите Декемврийки 2011  Hug  Hug  Hug
Аз да попитам има ли някоя мама с проблеми по кожата на лицето? Цялата съм в пъпчици и не се скриват. През пубертета не съм била никога в такова състояние  Cry

# 605
  • Варна
Здравейте мами!
Сега се връщам от ранната Фм и малко съм разочарована. Прегледа продължи не повече от 4 мин. Чух сърдечния ритъм поне  Heart Eyes. При въпросите ми д-ра ми казваше - ей сега всичко ще кажа, и накрая ми даде един разпечатан лист, 3 снимки и ми каза всичко е ОК. То хубаво и много се радвам, ама тука като ви чета поне едно 20 мин ви гледат и ви обясняват много неща и се бях настроила така и аз.
Иначе нухалната трансуценция е 1,3мм ( макс беше до 3 мм, нали?), а пулса е 156, което четох тука някъде, че май е като на момче  Rolling Eyes
И общо взето това беше.
Тази седмица съм си у дома и ще си мързелувам  Crazy
За първото помръдване и аз го чух - 5 месеца след като усетиш помръдването ще се роди бебо на тази дата. Явно, че ще го усетим мами, сигурно е различно! Нека кажат раждалите какво е точно усещането!
За пъпките и аз съм много зле и по лицето и по гърба! Дето казват през бременността очаквай всичко  Wink

# 606
Ха добър ден и от мен  Laughing Докато ви изчета, че не съм влизала 2-3 дни голям зор Laughing
Таничка радвам се, че вече сте вкъщи и дано да нямате повече проблеми  Hug
Добре дошли на номите Декемврийки 2011  Hug  Hug  Hug
Аз да попитам има ли някоя мама с проблеми по кожата на лицето? Цялата съм в пъпчици и не се скриват. През пубертета не съм била никога в такова състояние  Cry

Аз имам твоя проблем с кожата на лицето. Постоянно ми излизат едни ситни и болезнени. Наистина не съм имала подобни и в пубертета. Предишната ми бременност, дори ми казваха, че съм се разхубавила, а сега - усещам, че искат да ми кажат обратното. Решила съм да си набавя от тези измиващите гелове за тийнейджъри.

# 607
Аз си се мажа за сега с бебешко олио на Нивея само корема гърдите и бедрата а когато почна да качвам на килца а не да свалям както сега ще започна цялото тяло и може би още нещо ще си взема за стрии...
На мен още ми е лошо пих и капки за повръщане и пак ми се повдига а глад никакав не усещам,вече си мисля да не би да съм болна да е грип или нещо др незнам как да разбера какво е??? Sick #Crazy Sick #Crazy Психически не издържам и си поплаках Cry и сега пак ми се плачеее Cry Sad

# 608
[ Постоянно ми излизат едни ситни и болезнени. Наистина не съм имала подобни и в пубертета. ]
Същите са и моите. Невярва да помогнат тези средства( Май ще трябва да си ги изтърпим  Cry
stefito_8986 Поплачи си ако това ще ти помогне. Пробвай да изядеш една бисквита или сухар, пийни айран със сол, полегни малко. Междудругото на мен понякога започва да ми става лошо когато стоя много пред компа или телевизора. Thinking

# 609
на мен да ви кажа напоследък много ми се плаче. Еи така , чуя нещо малко по-вълнуващо, и хубаво и лошо и усещам сълзи..
тези хормони всичко разбунтуват

# 610
Стефи , мила не се отчайвай всичко ще е наред , това е някакъв момент , който просто трябва да изтърпим , не знам в коя седмица си , но при мен усещам че нещата почват да отминават , пожелавам ти и при теб да стане така . Понякога ми минава , когато изляза и се поразходя или се видя с някоя приятелка за 30 мин. Стискам палци всичко много скоро да свърши  Hug
Аз да не казвам голяма дума от два дни не съм повръщала и се моля да не започне отново  Praynig

# 611
Охххх момичета, мислех  че само аз имам проблем с кожата.От началото на бременноста съм с едни пъпки, не ти е работа.Вече ме е срам. Ако помага нещо пишете,макар че имам съмнения, щото май е на хормонална основа.                                                                                                            За гърдите си взех масло за бюст на Кокона и майка и не е лошо.

# 612
Навън е доста хладно,

gala-2002 все пак си посещавала басейн в болница, там би трябвало хигиената да е много по-добра от обществен басейн, но както казахме вече тук само си споделяме мнения, всеки сам за себе си решава какво да прави. Относно маслото на Икаров и аз не знам, след малко пак ще излизам, ще мина през някоя аптека да поразпитам. За мърдането на бебо и аз не знам, само споделям какво чувствам, надявам се раждалите мацки да споделят.
За кожата по лицето... когато разбрах, че съм бременна се обринах, след седмица изчезнаха от самосебе си, от тогава до сега и помен няма.
А това което аз усетих около 1-2.06 не знам какво беше, но до ден днешен си го усещам, значи според тези 5 месеца на 1-2 ноември да съм готова за раждане ли??? Вярно че на 02.11 започвам 36-та седмица ама пък... много рано ми се вижда, термина е за декември.
Дария какъв пол е детето ти? Чувала съм от бабите, че ако по време на бремеността се разхубавиш, ще имаш момче, ако погрознееш ще имаш момиче – все пак бабини истории. 
Веселичка не знам при теб и останалите момичета как е, но моите гърди са станали адски чувствителни, дори усещам болка понякога, когато си свалям сутиена.

# 613
И аз си плача постоянно - с причина и без причина, мога по всяко време да се разплача , в момента съм идеална за участие в драматичен филм  Joy

За кожата на лицето - да чукна на дърво,ама по-хубава ми е била сигурно само като бебе Simple Smile По принцип е суха ,а сега дори пропускам да се мажа с хидратантен крем някои сутрини след почистване  Blush И съвсем никакви пъпки.Пожелавам ви и на вас да ви се оправи.Моята може да остане така само докато съм бременна,ама пък к'во,да се порадвам и аз веднъж  Laughing

Имам едно колебание.Четвъртък съм на консултация- винаги мъжа ми ме придружава, но този път и сестра ми пожела да дойде да види бебо.Чудех се дали няма да е твърде нахално да влезем 3-ма в кабинета,докторката и без това прихлопва вратата пред мъжа ми всеки път и аз я моля да го пусне.И по принцип не е мила и не се усмихва никога.Вие ходили ли сте с голям антураж на ехограф? Какво мислите , да се изсипем ли и тримата  Laughing  Laughing 

# 614
Аз нямам такъв проблем, моя гинеколог е много любезен и внимателен, никога не е казал някой да не влиза. На твое място отивам със цяла армия, в правото ти е, но пък от друга страна може да и пречат много хора и затова да не иска да влиза друг, но ако е така би трябвало да го каже... обърках се тотално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт