Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 24 573
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Мами искам да ви попитам боли ли ви корема рязко, но ритмично все едно така
туп туп туп.................................туп туп туп туп туп........ ритъм сякаш има. Дали на какво може да се дължи, дали да ходя на лекар или правим опити да шаваме?

# 676
Мами искам да ви попитам боли ли ви корема рязко, но ритмично все едно така
туп туп туп.................................туп туп туп туп туп........ ритъм сякаш има. Дали на какво може да се дължи, дали да ходя на лекар или правим опити да шаваме?

При мен също тупка, но не усещам болка...  newsm78

# 677
И аз съм май май така но само като си сложа  раката ниско долу на корема (кадето е и издуто) и осещам като почукване Shocked но не постоянно иначе ръката ми ако не е там не го усещам и все щях да споделям и си виках по добре да си мълча да не ми се смеят  Embarassed Embarassed

# 678
А някои майки казаха че са имали нещо като контракции, дали това е е такова?

# 679
Аз пък много обичам , когато легна по гръб и се отпусна,дишам спокойно и си слагам 1 дистанционно или пък някакъв мобилен телефон ниско долу на корема,примерно 3-4 пръста под пъпа...и го оставям и си дишам спокойно и го наблюдавам как се мърда в доста бърз сърдечен ритъм,и ми става мн топло на душицата  Hug  Hug  Hug Мъжа ми се смее и казва , че това си е моето сърце,дори и да е така много обичам да прекарвам по 5-10 минути на ден докато гледам дистанционното до мърда на коремчето ми  Mr. Green  Mr. Green Пробвайте ,много е сладко като усещане.

# 680
Мами, утре ще гледаме бебо. Чуствам се повече притеснена отколкото развълнувана. Не съм го виждала от 3 или 4 седмици и от тогава може да са се случили много неща. Дано всичко да е ок.  Praynig  Praynig  Praynig

# 681
Мами, утре ще гледаме бебо. Чуствам се повече притеснена отколкото развълнувана. Не съм го виждала от 3 или 4 седмици и от тогава може да са се случили много неща. Дано всичко да е ок.  Praynig  Praynig  Praynig

Притесняваш се излишно!!! Всичко ще е ОК!!!  Peace

# 682
Мами, вие обсъждали ли сте с доктора си ходенето на море? Аз не съм говорила още, но вече си резервирахме от 15-ти юли. Предполагам, че няма да има проблем, разбира се разумно стоене на плажа (под чадър): сутрин до към 11 часа и следобяд след 16:30 ч. newsm12
Приятна вечер на всички!  smile3525

# 683
Мами, да се оплача стоя на отворен прозорец в един хотела където си стоя, когато съм във Варна, когато съм в университета и някой решил, че трябва да си пържи яйца наоколо, може би от виличките.
А аз тук нямам кухня и нито едно заведение не предлага пържени яйца........
Уууууууууууух.....

# 684
Нещо съм изпуснала това за черпенето на колеги. Какво точно имате предвид?
Едно време имахме магазин за детски дрехи. Всички майки им беше писнало от розово, но накрая пак купуваха розово и дрехите с друг цвят се продаваха по-трудно.

# 685
Мамчета вие говорите ли вече на коремчетата си? Защото аз много обичам да легна по гръб да си го милвам и да си му говоря, също му пускам музичка ( много харесвам радио 1 калсическите хитове )
Сега даже докато си го галих и слушахме музичка май го осетих , като почукване от вътре, ама да ви кажа не съм 100% , че беше то макар , че много ми се иска вече  Laughing

# 686
Мами, вие обсъждали ли сте с доктора си ходенето на море? Аз не съм говорила още, но вече си резервирахме от 15-ти юли. Предполагам, че няма да има проблем, разбира се разумно стоене на плажа (под чадър): сутрин до към 11 часа и следобяд след 16:30 ч. newsm12
Приятна вечер на всички!  smile3525

Аз да, той каза - "Ако ходиш на море при пътуването на всеки час ще спирате да си правиш почивка, но не да стоиш в колата, а да се разхождаш. Там като на лагер, 5мин. във водата, 10мин. на плажа, като може да печеш само краката. Никакво цопване веднага във водата, мокриш се малко по малко!!!" Е... аз докато се намокря и то няма да остане време да се плицикам вътре. През деня до 11ч. плаж, следобед след 17ч.

# 687
Сложих снимка и на моето томбаче, не се вижда много хубаво, но за сега само тази си имам  Rolling Eyes .
Момичета хайде слагайте и вие снимчици, не се стеснявайте

# 688

Притесняваш се излишно!!! Всичко ще е ОК!!!  Peace

Мерси мила, дано да е така  Praynig

# 689
Мамчета вие говорите ли вече на коремчетата си? Защото аз много обичам да легна по гръб да си го милвам и да си му говоря, също му пускам музичка ( много харесвам радио 1 калсическите хитове )
Сега даже докато си го галих и слушахме музичка май го осетих , като почукване от вътре, ама да ви кажа не съм 100% , че беше то макар , че много ми се иска вече  Laughing

Хубаво да седна да му говоря, как да се обръщам към него, все още го наричам "то" Sad
Двама гинеколози различно казват, за единия било момиче, за другия било момче.Почти в 16-та седмица съм, в 26-та ли мислят да ми кажат. Sad Мисля да отида при трети, та да видим за него какво ще е  newsm78
мисля да поръчам легълцето в зелено (резеда)

Общи условия

Активация на акаунт