Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Люлин-8
Честит син Стилиян на мама silna ! Да сте живи и здрави и двамата и бързо възстановяване Hug   bouquet   bouquet

Нашето талисманче, много се развълнувах. Чак сега си дадох сметка ,че с напредване на времето ще има все повече такива прекрасни новини.  Hug

# 571
-ето ви еднин голям,голям тумбак Mr. Green

# 572
Добро утро тумбачета прекрасни Simple Smile
Искам да попитам бургаските мами: Знаете ли дали отвориха "Джъмбо" Бургас?
А и има ли някоя, която смята днес да ходи на лекцията на училище Биберон в Девата???
 Hug

# 573
  • Sofia
Честито момченце на Силна, да е жив и здрав и скоро да гушка мама!

Штъркел е чудесен магазин, отлични цени и прекрасно зареден, въпреки че отпред изглежда невзрачно.

# 574
  • Оранжевата стая
Аз също много обичам работата си и обмислям за връщане след първата година, та да знам Simple Smile
Eeeeeeх, личи си, че сте млади и надъхани  Grinning Аз след 13 години работа се уморих, очите ми изтекоха по тези компютри и хич не ми се връща даже да се затварям по тези офиси  Wink
ragazza84  - аз също ще раждам в Торакс. Миналата година пак там родих. Абсолютно нищо не съм плащала допълнително за изследвания. Ценоразписа за естествено раждане беше 650 лв - толкова си платихме и нито стотинка повече. За секцио мисля, че беше около 950 лв  Peace
Тази година не съм проверявала дали са вдигнали цените, но док не ми е споменавала

# 575
Честито бебе  на печелившите Simple Smile Да си го вземете скоро...Ся да не се засилите всички,ще ми е скучно сама до 21 август...
Veni9-в Северна Дакота живея,на границата с Минесота.Един мост ни дели...

# 576
  • София
Честит Стилиян на Силна  Hug Да расте здрав и щастлив мъж  Heart Eyes. Ама той голям мъжага бе  Laughing Heart Eyes, ако беше изтраял до термин голямо човече щеше да излезе  Hug
Дано бързо се възстанови и скоро да се гушкат с мама!

Аз също много обичам работата си и обмислям за връщане след първата година, та да знам Simple Smile
Eeeeeeх, личи си, че сте млади и надъхани  Grinning Аз след 13 години работа се уморих, очите ми изтекоха по тези компютри и хич не ми се връща даже да се затварям по тези офиси  Wink

Тъкмо и аз си мислех да пиша същото  Mr. Green, за burn out синдрома нали знаете - колкото по-бързо гориш - толкова по-бързо изгаряш  hahaha, ама аз пак чакам вдъхновение и саморазпалване, нужен е само малък мотив, за да пламне искрата Wink

Анито, Мама Габи, яжте каквото ви се хапва и колкото ви се хапва. С Калоян почти не хапвах месо, качих много повече от сега. И бебето си се роди голямо и здраво. Поне нещо научих покрай моята неприятна история с гестационния диабет - бебето не се храни нито с вафли, нито с пържоли, а с глюкозата, до която се разгражда всяка една храна и достига до него чрез кръвта. Т.е. колкото повече въглехидрати ядете, толкова по-висока е кръвната захар и толкова повече храна достига до бебето. Отделен е въпросът дали вие получавате всичко, от което вашето тяло има нужда - достатъчно витамини и минерали. Особено важно е да получавате достатъчно калции...да не говорим за жените над 25. Ако не - коригирайте се - с витамини или от естествени източници, но този запас ще ви трябва.

Хайде, моето дете вече е пак на детска, а аз имам прогама максимум за изпълнение през следващите 2 седмици, че и аз като Моникабири да си кажа - с дете вкъщи никакво подреждане и разчистване не може да се случи...освен с обратен знак  Mr. Green

# 577
isepise, много сладък тумбак!  Heart Eyes

# 578
 Здравейте , тумбачета  Hug

Исе , много красиво тумбаче , и аз съм като теб , на тези размери ... и вчера доста странно ме гледаха хората на плажа , много предрасъдъци , много нещо  Whistling , но на мен това не ми пречи , напротив , понеже трудно ставах от хавлията съпруга вчера ми купи шезлонг и вече е ситуиран в колата за другата събота  Party

Охх , за работата и на мен хич не ми се ходи , но като съм се хванала на хорото и няма начин ще се работи до последно и после много бързо , че май и с бебо ще идваме  Crazy

Мони , количката ни е тази http://www.ianbibian.com/kombinirana-kolichka-chicco-living-trio-pacific , очарована съм наистина от функциите и удобството , има си всичко необходимо , като аксесоари : комарник , дъждобран , чанта , постелка непромокаема за преповиване и това което много ни хареса на твърдия кош отдобу има една врътка и като се завърти се повдига основата и може бебо да е леко вдигнат , не само пълно легнало положение. Единственото , което липсва е чадърче.

Хубав ден от мен и лека седмица на работещите  Hug

# 579
честито ни бебче!!!
Да е мн ЗДРАВ и Щастлив малкия Стилиян!!!

Ние два дни бяхме на плаж...и аз съм със шезлонга, под чъдъра
но не ме гледат странно, че с моето малко коремче, никой не подозира
колко съм бременна  Joy

mmmshushy80 и аз съм за Чико 100%!
Вече сме я запазили  Wink само, че се спряхме на триото,
че е най голяма и се надявам да е удобна.
Желая на всички ви успешна и щастлива седмица!   bouquet

# 580
Eхе, честит да ни е първият юнак!!! Да е много здрав и послушен и много да радва мама и тати! smile3501 smile3501 smile3501

# 581
аайде честито първи сладур. да е жив здрав и да радва мама и тати и бързо да се оправя малкия.
Леле хора започна се, малкиа Стилян даде старта ....
isepise ми много добре изглеждаш браво, моя корем е по малък ама яко ми тежи  Wink

и аз исках да питам djumbo дали го отвориха в бургас .... в нета няма инфо ... някой ако знае

# 582
  • Бургас
Ами нЕма Джъмбо още тъдява Rolling Eyes

Исе, таман си ти е коремчето бе Hug А моето както е бяло като сиренце и със сланинки отпреди, ако го снимам и пльосна тук, ще заеме целия екран hahaha

Вчерашното безплодно ходене за колан, ще ми излезе през не знам къде Tired Освен че си ме боли още кръста (то таз дископатия уж беше решила да си ходи, ама все си седи още на вратата май Crossing Arms) и едва мърдам от ишиасните болки в дупето, сега ми се схвана ли, разтегна ли, де да знам, някаква жила ли пак newsm78 и отпред горната сгъвка на единия ми крака така ме болиии, че си влача крака като опитам да вървя, щото не мога да го вдигна Confused Аз ако продължавам да се инвалидизирам с тези темпове, то август месец не знам как ще съм - само на легло и ще ме вдигат с кран Thinking

# 583
  • Варна
Честито момченце на silna,дано по-скоро се оправи и да си го вземат вкъщи да радва мама и тати  Heart Eyes
аз не съм писала скоро,но все не ми стига времето,ужас от сега,после като се роди бебо незнам какво ще правя,всички ми казват да си почивам сега докато мога,че после ще е трудно,но аз все нещо да свърша и все за някой изпит да уча и айде и ремонта да се свърши и направо нямам силички вече,както и да е,няма да се оплаквам сега,слънчеви дни на всички и поздрави на мама silna още веднъж,да видим койя ще е следващата(но да не е в следващите месец и половина де) все пак да не се бърза много   bouquet

# 584
Силна, честито бебче! Да расте здрав, умен и все да е пръв във всичко, както сега!
Желая и на двама ви бързо възстановяване, много любов и положителни емоции!
Стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт