Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Оранжевата стая
Силна - честито ти момченце. Дано се възстанови бързо  и скоро да си го вземете вкъщи.
Виждам, че и ти имаш малко детенце - разкажи, когато ти остане време как се справяте, помага ли ти някой  Hug

Monikabiri - ти ходиш на работа!!!  Shocked Аз се чувствам като бита с мокър парцал с това малко дете. Още не сме и проходили добре и се събуждам адски уморена, а не ме питайте как си лягам.
Та просто не мога да си представя и на работа да ходя  Crazy
Дани Гавазова - при д.р Заимов съм ходила няколко месеца и съм доста разочарована от него. Ставаше въпрос, че трябваше да ми се направи една цветна снимка, а той отсече, че не продавали вече течността, с която се прави и искаше вместо това да ми направи лапароскопия, но се оказа, че в почти всяка аптека може да се намери въпросното вещество. Аз останах с впечатлението, че от лапароскопията щеше да вземе повече пари от Здравната каса и затова настояваше да ме резне. Та и със секциото може да има същите подбуди .....

# 556
Силна ,да ти е живо и здраво момченцето.Да расте много щастливо дете.Бързо възстановяване ви желая и на двамата и скоро да сте си в къщи.

Момичета аз от доста отдавна не съм влизала тук,предимно в ФБ но и там не много често.Ние вървим по рано с две седмици,да чукна на дърво добре сме ,все още имам сила да бягам след Маги.Днес вече се замислих да си стягам вече багажа за родилното,че не останало време.Гледам обсъждате покупки,ние имаме доста неща от каката,капарирахме количка ,взех едно шише на Нуби,трябва да взема още едно и две залъгалки.Почети нищо не съм купувала и няма с какво толкова да се похваля.

# 557
Xlora, да, ходя на работа, отделно работя допълнително, вечер или пък си взимам по някой ден отпуска от основната работа, но такава професия съм си избрала и ми доставя голямо удоволствие, освен това съм от 8 до 16.30, така че не съм супер натоварена. Честно казано обичам да работя и едва издържах една година преди да се върна от майчинството. С дете е наистина по-уморително, но пък се свиква, единсвената ми мъка е, че много обичам да си поспивам следобед, а сега не винаги успявам Embarassed Иначе и аз си лягам уморена, понеже обикновено след малката чистя вечер до към 23, но пък сутрин винаги съм супер свежа.

# 558
А Ирина гледа ли я някой или ходи на ясла? Аз също много обичам работата си и обмислям за връщане след първата година, та да знам Simple Smile

# 559
SILNA, да е жив и здрав Стилиян Praynig Hug бързо възстанвяване и на двама ВИ, ще стискам палци и ще се моял всичко с Вас да е наред! Praynig

# 560
O_fortuna, Ирина по принцип ходи на ясла, но супер много реве, та леличките искат да си я прибираме на обяд:( Затова прилагаме всякакви схеми - понякога едната й баба идва за седмицата да я гледа следобедите, а когато не може, аз трябва да си взимам половината ден, понеже пък мъжът ми работи от вкъщи, но предимно следобед. Друг път той я оставя при една приятелка да си играе с нейното дете, а аз я прибирам след работа.... изобщо не е лесно, но се надявам скоро да започне да ходи по цял ден. За второто дете обмислям дали да не се върна по-рано и да наема детегледачка, но ще видим как ще се развият нещата.

# 561
  Хоп , ето ме и мен , здравейте тумбачета  Hug

Честит малък син на Силна , да ви е жив и здрав и много скоро да се гушите в къщи  Hug  bouquet

При нас нещата са нормални , днес направихме супер плаж и се поплисках във водата ... вчера на обед си получихме количката и сме много доволни , наистина си заслужава , много хубава , маневрена и функционална.

Хубава вечер на всички  Hug

# 562
mmmshushy80, каква беше количката, че сега не се сещам?
Аз не мога да намеря къде да видя на живо количката, която си бях харесала от Англия, а ми се иска все пак да я тествам преди да я купя:) Сега ще мисля други варианти:)

# 563
Честито бебче на SILNA!!!!!!Всичко да бъде наред с малкото голямо момченце и бързо възстановяване за теб newsm17 Много ме развълнува тази новина...Ще стискам палци  Hug

# 564
  • Бургас
Ихааа, имаме си талисманче-бързаче Да е много силно и здравичко, бързо да се оправя и да си ходи при мама и тати Praynig

Миленитка, благодаря ти за инфото  bouquet Днес ходих по нашенските магазини за бебета, ама там не продавали такива неща. Питах и в аптеките - нъцки... Остава да успея да се завлека до някой санитарен магазин и магазин за дрехи за бременни и да проверя, защото се изчерпвам откъм идеи вече Crossing Arms

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:07 от bradata

# 565
ЧЕСТИТ МАЛЪК СИН НА СИЛНА! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 566
Silna, честито за бебчето Стилиян! Да е живо и здраво и бързо да се възстановявате! И да ви радва много!
Ние горе-долу сме готови с покупките. Малко съм объркана сега. Мислех да раждам в Торакс, но днес бяхме на село на гости у братовчедката и там беше братовчедката на мъжа й, която работи като акушерка във Втора градска болница и ми вика да ходя да раждам там при д-р Карагозян. Че в Торакс към 1200-1300 лв ще ми излезне с изследванията, така и нататък. А тя щяла да ме поеме и сега се чудя какво да правя  Confused

# 567
Честит син на Силна! Стискам палци на малкия човек бързо да се справи и скоро да диша самичък.

Аз си стегнах  багажа за болницата, ходих до Щъркел купих комплекти за изписване за бебетата, стъклени шишета и залъгалки на Нук от там. Прегледах дрешките, които имам от Маги и се оказа, че са страшно много и няма да се налага да купувам много неща. С моята докторка се разбрахме като отида за 45 дневния болничен да назначим дата за секцио, ако тръгнат сами преди 37 г.с. може да се опитаме и нормално раждане, което на мен май ми е по на сърце, но както дойде.

# 568
silna честит син, да ви е жив и здрав Стилиян и много да ви радва.   bouquet Бързо възстановяване. Hug

# 569
  • Бургас
MamaGaby, и аз не ям месо откакто съм бременна. Ужасно досадно е мъжо да върви и да ми намила, че трябва да поема нещо, което ми мирише на мърша. Ами приличам на хипопотам вече, но не и на лешояд  Joy
Изобщо да не ти пука, не се насилвай да ядеш каквото не ти се яде. Док, при която ходя, освен на ЖК, казваше че бебето ми е гладно, какво съм му давала с тестото и захарта и т.н. и т.н. Най-лошото беше че мъжо я чу и събра смелост още повече и темата храна у нас стана като реакцията "на късо", ако ме разбираш. Аз винаги съм се хранил предимно с въглехидрати и не съм много по здравословната храна. Никога не съм имала наднормено тегло, явно организма ми е такъв. Бебо си взима всичко необходимо и после огладняваш, когато запасите ти намалеят. А ако не се храниш и тогава - след раждането е много тежко за теб самата. Но ако се чувстваш добре, размерите на бебчо са в граници и няма някаква конкретна медицинска забележка, не се притеснявай, изкарай бремеността си както ти е угодно, спокойно и удобно и не стресирай бебчо с излишни емоции. Hug
Silna, честита ти рожба, стискам палци всичко при вас да се развие добре със завидни темпове.  Praynig Hug
Може ли все пак да споделиш за каква инфекция говориш, понеже имам вече страхове относно инфекциите, малко са ме наплашили докторите.

Общи условия

Активация на акаунт