Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Simple Smile Като видях новината за появилото се бебче много се развълнувах ,не помня кога за последно писах тук,но беше отдавна Embarassed
SILNA ,пожелавам ти да е жив и здрав и много да ви радва,тепърва ни предстои това щастие на всички ни Heart Eyes  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  party006  party006 mamma

q_mitreva , и аз съм така Tired

# 541
Аууу, честито! Да Ви е живо и здраво, silna, дано всичко се оправи и много, много, много да му се радвате на Вашето момченце! Simple Smile))

# 542
Silna,да ти е жива и здрава рожбата smile3525стискам палци на малкия мъж бързичко да се приспособи към живота навън и съвсем скоро да се гушкате и обикаляте паркове и градинки Simple Smileа на теб бързичко възстановяване и много сили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 543
silna ЧЕСТИТОООООО да ви е жив и здрав Стилиян и бързичко да се адаптират дробчетата му, за  да си го носите вкъщи да му се радвате baby

veni9, maria_1980, green_eyes благодаря ви момичета, че ни мислите, утре ще дам отчет след прегледа  Hug

# 544
4еститоооооооооооооооо да ви е живо и здраво детенцето и многооооооо много да ви обичка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
Благодаря на всички за пожеланията и стиснатите палци. Аз се чуствам страхотно, родих нормално  за около 4 часа. Проблема при нас се оказа, че аз съм имала някъква инфекция вследствие на което се спука околоплодния мехур и ми изтекоха водите. За жалост нямаше време да се направи терапията за подготовка на белия дроб и сега малкото ми юначе трябва да се бори само. Ще ви държа в течение какво се случва с нас, а до тогава ви желая само хубави емоции.

# 546
silna , много се радвам,че се чувстваш добре Heart Eyes Много силно стискам палци за малкото юначе по-бързо да се адаптира и всичко да му е наред Praynig Пак пожелавам да расте здраво и силно Praynig Heart Eyes Hug
Когато се възстановиш и отпочинеш ще разказваш повече,надявам се Heart Eyes   smile3525 smile3525 smile3525

# 547
  • София
silna, честито бебче и от мен  bouquet.
Да е много борбен, жив, здрав и бързо да се оправя  bouquet.

Момичета, аз още съм на морето, вече една седмица, а ще се прибирам след още една. Такава дълга почивка, а такова пенсионерско море не съм имала никога hahaha.
Като тръгна на разходка и ми тежи корема, абе изобщо луда работа ooooh!.
Иначе изкъпах бебчо в морето, като гледам няма нищо против, даже му е приятно. Само ако не ям протестира, но аз това си го знам.
Целувки на всички Hug.

# 548
Silna, честито бебче, то е голямо момче и ще се справи :*

# 549
silna, да сте живи и здрави  bouquet

# 550
SILNA,

Честито бебе!  bouquet Да ти е жив и здрав юнака и бързо да излиза от кувьоза!!!  Praynig Знам че сега дробчетата са най-голямата грижа, но ако ще ти е все пак успокоение, размерите за 33 седмица са си направо супер! Моята Яна се роди кажи речи на термин с това тегло и ръст!!!
Ей, вече започнаха да се появяват първите бебета!
Разбира се на всички пожелавам да раждат след 36-та седмица, но най-важното е и бебета и мами да са здрави в края на краищата!!!

# 551
SILINA,

ВСИЧКО най-хубаво на теб и на малкото бебче.Голямо се е родило за седмиците си и вярвам, че ща се справи с дишането си.

Ти как се чувстваш, разкажи за раждането си, имаш ли възможност за кърмене?

Това бебенце е първо в темичката и дано му върви в живота и е пръв във всичко и само радост да ви носи?

Изненада ли ви появата му много или се чувстваше подготвена?

# 552
Silna честито момченце!!! Малкия-голям Стилиян ще се справи и скоро живи,здрави и щастливи ще сте си вкъщи!!! Пожелавам ти спокойствие и бързо възстановяване!!!

# 553
Аз днес изпратих Ирина при баба й и дядо й и чистих и подреждах 8 часа вкъщи - доста закъсняло пролетно почистване:) Направила съм си списък със задачи за цялата седмица и следобедите ми след работа ще са посветени на домашни задължения Whistling Доста се поуморих, но честно казано отдавна чакам момент да остана без детето, че иначе е абсурд да отворя който и да е шкаф без малката да дойде да го провери:)

# 554
Мале,каква хубава новина Hug
Силна,жив и здрав да ви е новородения син и бързо да се прибере при мама,тате и кака!Как се развълнувах само!Дръж ни в течение за състоянието на бебо Peace
Мони,Исе,добре сте си дошли Heart Eyes
За упойките-аз бях с пълна при първата бременност,сега чувам че в ОБ Пловдив само с такава правели секциото,но да видим newsm78
Ние днес се поразходихме и понапазарихме малко за бебка,още малко и ще приключваме с покупките,само количка още не сме избрали,но има време де Wink
Хубава вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт