Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 554
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!  Simple Smile

Кло, и аз имам такива периоди!
Лили, ще се справиш!!!

Да се видим някоя събота ако искате???

Приятен следобед!!!

# 331
  • Варна
Тая тема съвсем умря вече  Sad
Ние имаме уртикария  Sad Днес сутринта ми се разхождаше по голо дупе и гледам една пъпка на дупето, като ухапване от комар. Зачудих се как я е ухапал там, при условие че спи с памперс. Обухме гащичките и след около половин час я слажих на гърнето и какво да видя - обрив като от коприва от едната бузка на дупето към кръста и малко на гърба. За 5-10минути пламна много, тя силно го чешеше и изведнъж почна да отшумява. И сега сякаш стоят само следите от ноктите й при чесането. Пъпките сякаш са съвсем малки и бледи вече. Какво беше незнам. Или ухапване от някаква гадинка или ме съмнява един кашкавал, който яде сутринта. Стори ми се леко киселичък, ама първо Ева си изяде сандвича, а аз чак след това разбрах че накиселява. Пия хапчета за щитовидната жлеза сутрин и половин час след това не трябва нищо да ям и да пия. Кашкавалът е Витоша на Маджаров и редовно купуваме от него, Ева не го яде за първи път, но нищо чудно да не е бил съхраняван правилно в магазина. Дано не се появява пак, че малко остана да я водя в Спешното  Sad
На последък не пиша, че едвам ми остава време за сън. Трябваше юли и август майка ми и свекърва ми да гледат Ева всеки ден, да ама не. До към 20юли майка ми гледа Ева всеки ден, че беше в отпуска. Обаче после почна да работи всеки ден, че от днес пък са на почивка с баща ми. Свекърва ми пък щеше да гледа уж Ева, обаче племенника се разболя от вирусна пневмония и гледа него. Уж от вчера вече не е на лекарства, ама не смея още да я водя, ще изчакам поне 3-4 дни още. И така. Не мога да им се сърдя, детето е мое. Обаче заради това се налага да работя вечер до към 2:30 - 3ч и Ева сутрин като стане в 8ч направо се радвам, че не е станала по-рано. В тази връзка твърдо съм решила Ева като направи 2г да я пускам на ясла, обещанията на майка ми и на свекърва ми, че ще я гледат вече не ми вдъхват доверите. Физически няма да издържа дълго време така.

# 332
Ей, това мое дете се "побърква" като чуе думата гърне. Без памперс го държа всеки ден по 2-3 часа и дори за кратко излизаме без, но се стиска ли стиска. Опикава всичко и ака разбира се. Казва и във следващият момент си е свършил работата. Когато е с памперс се оглежда и си го "търси". Май няма да мога да се справя. Дано да го вземат на ясла, а и на работа ми се ходи вече.
Хептем пусто, не съм очаквала...

Хайде, лек Ви ден!

# 333
Днес ту почвам да пиша ту се отказвам ...
викам си всички са по морета, балкани и работа и не им остава време за писане...
И така ще е ...
Още малко остана и всички ще хукнем на работа децата на градина, и вечер кое по първо да направим?!?
Я се вестнем събота и неделя, я не тук  Cry
Но това е положението. Като са бебета обсъждаме всичко дори и най дребното, сега от много тичане не остава време за сайта... А и феса заема голяма част от времето.
Уф Тони прави бели. Като се ядоса нещо почва да си бие главата да хапе със зъби каквото му попадне под ръка и се бие най често с мен... УЖАССС!!!
Какво да кажа за гърнето ... Хич не го чуваме...и хич не се разбираме като си говорим за него. Че Сяда сяда, но става след малко почва да пляска с ръце, а не е свършил нищо в него.
Върви си говори  ooooh!
Каките на неговата възраст отдавна бях ги привикнала с гърнето, но Маминото детенце не ще и да чуе за това  #Crazy #Crazy
Кракът вече не ме боли много, много само от време на време и то като го насилвам с ходене. Добре че не съм го счупила, че тогава  Sick Sick
Ние пак тези дни ще бягаме по провинцията и не знам кога ще се приберем с Тони насам. Ако намеря сгоден случай и нет ще драсна някой ред, колкото да не ме забравите  Laughing Laughing Laughing
Лили Целувки на малките батко и бебче  Heart Eyes
Портокалчо таткото разбра ли вече хубавата вест? Как реагира?
elena valkanovaHug Hug Стискам палци да го вземат Павчи на ДГ.
Neya - аз съм много ЗА Детските градини. Там децата се социализират и това им помага по късно в отношенията с другите около тях!!!  Peace
И на мен ми се ходи на работа, но пък оставайки съвсем малко време ми се ще да го прекарам пълноценно с детето. После надали ще ми остане толкова много време за гушкане, четене на приказки и спокойствие ...
Чух, обаче от майките в квартала, че масово шефовете им ги уволняват като се върнат на работа след майчинство ....  Twisted Evil Да видим какво ще стане с нас септември  newsm78

Лек ден и приятен уикенд.
На морските хора да се топнат в моренцето и заради нас  Peace Hug Heart Eyes Blush

p.s. Айде чао от новата Мара подробната  Wink Wink Wink

# 334
  • София
Еми да пораздвижа темата и аз мъничко...

Вчера дойде на Инчето гардероба и сега не мога да му се нарадвам  newsm44...не мога да повярвам колко много неща е събрал скрина преди това  Shocked ... всъщност доста неща имаше в частта на баща й от нашия гардероб  Simple Smile Горкия, сега вече му дадох зелена светлина да си купува нови дрехи  Mr. Green, че преди нямаше място  Laughing Laughing Laughing Това в кръга на шегата, разбира се  Crazy

Нели - дано не се повтаря обрива на Евичка...

Хайде мами, оставям ви, че чакам гости.

Чао!

# 335
Добро утро!  Simple Smile

Приятен ден!

# 336

Еййй , ама ве1рно много запустя тука ....

Ние вчера и днес изведохме децата на разходка заедно:) Ами пак тичах след Алекс, само че и с екстра бутане на количка  Mr. Green
Имам и клип ама нещо ми е скапан нета, таще ги кача друг път Simple Smile

# 337
  • София
Ехее, мами, добро утро и от мен!

тук пусто-пусто....  newsm78

Вчера бях на погача на една малка госпожица. Изглежда ужасно малка а е 5400  Shocked Като се сетя че Пламена на 6 мес, беше с мъка 6060 кг Shocked Shocked Shocked

А после цяла нощ сънувам малко бебе, което кърмя  Heart Eyes Hug
Та даже и името сънувах - да знаете ако имам момиче пак,  ще се казва Емма  Laughing

Дали вече не ми е време за второ?  newsm78 Hug

В тая връзка Лили много се радвам на най-новата ти лентичка! Целувки за двете ти синчета!

# 338
 wavey Привет и от нас.
Lille (CRLN) честит нов ник Simple Smile И честито за малкото слънчице,много да ви радва и да ви носи само положителни емоции,сега вече си имате две  прекрасни момченца.Съжалявам,че със закъснение,но нямахме много време нет покрай преместването.  bouquet

# 339
Привееееет!
Кло,точно такава триколка съм си набелязала и аз.И от майките тук чувам,че е много стабилна и хубава и за тези пари си заслужава. Peace Има и много по-хубави естествено,но доста по-скъпички.
Аз си чакам майчинството утре,/гледам в сайта на НОИ,че е излязло/ и отивам да я взимам,при нас е около 86-88лв.
Имаме една мама ноемврийка на гости У наше село,ако се засечем ще пуснем снимки  Wink
Айде бай,хубав ден!

# 340
Здравейте и от мен, и аз така набързо да намина....то няма нищо интересно де.
Аз се прибрах за няколко дни в Софията без децата, че имам да си върша работа и да не ги разхождам с мене нагоре-надолу, но след два-три дни изчезвам пак към провинцията, че там ми е по-добре честно казано, при мама и тате Embarassed
А Ради си е разбойниче страшно, не се спира на едно място, добре, че по малко седи и се вози в количката иначе откачаш тотално.Само търси ключове и ходи по колите да отключва.Ходи при колелетата на големите батковци иска да ги кара, неговата триколка за нищо я няма и така... Mr. Green Като сме навън не мога да седна и да си говоря с другите майки, не се спираме.
Хапва си добре детето, нямам оплаквания, манджите не ги иска напоследък ,но сигурно е от топлото време, то и на мен манджи и супи не ми се ядат особено. Много якичък е станал, натежал е ,вече се и бие, само се шамаросват с батко му, все му се бърка в игрите и иска всичко което е в ръцете на батко си , големия се сърди, замахва ме да го плеска, малкото и то се бие и си връща двойно повече, абе война и мир е вкъщи Laughing
Хайде чао ви за сега, поздрави Hug

# 341
  • Сливен
Ели, много хубави закуски си сервирала, хапнах и пийнах наведнъж Laughing!
Триколка засега мисля да не купувам, и с каката изкарах без такова нещо, тя въобще не искаше да стои в количка, искаше да върви сама, а колело така и не пожела да кара и сега се опитва вече с голямо, но без особен ентусиазъм.
Нея, при всички случаи е по-добре човек да се оправя сам, и майка ми уж щеше да гледа Мая, даже и сега уж като я отбия и щяла да я гледа даси почина. Отбих я преди една седмица, без особени драми, на мен ми беше малко криво едно такова, признавам си Rolling Eyes. Тя потърси една -две вечери , посърди се малко, единия път порева малко, но толковая беше общо -взето. Когато я тормози зъбче или й се спи много тогава се сеща.
И майка ми уж щеше да я гледа, а ето че ми се наложи да дойда вчера да довършвам ремонта и днес ми се обажда да пита кога ще се връщам - днес или утре. Каза че не съм свършила, ама никой не казва свърши и тогава ела. Да не говорим че вечно ве хващат нервите като остана повече от 3 дни там. Никога няма да превъзмагна разправиите за името на дребосъчка.
Хваща ме яд, че се съгласих с човек, който просто иска всички да се съгласяват с него и че неговото мнение е категорично вярно. Майка ми е и я обичам, но късно се осънах, уви, и цял живот ще ми е мъчно.
Дори едно ядене не може да се прави по друг начин - половин час обяснявах, че това си е моя начин и тя както иска да си прави яденето, /слага ли се или не лук в мусаката - въпрос със световна важност/, за забележките към Мая и Мариела - по същия начин - направих им забележка, тя се обади да ги оставя и след като тя се обади, аз трябвало да замълча - и това ми го казва пред тях! Е тук не издържах и спокойно й казах, че в този случай тя трябва да замълчи. Баща ми , горкия два пъти си изчете вестника, само и само да не мърда при тази ситуация Confused
Много запълних темата с оплакване, гледам да потискам тези си изблици, но гостуването ми при тях ми действа по този начин.
Лили, ще се справиш - после като поотрасне Борис ще си играят двамата и ще ти е по-лесно /е, ще мислят и бели заедно Laughing/. Нагушкай ги и ги нацелувай двете сладурчета!
Аз трети път едва ли ще се престраша, преди няколко месеца имах желание, но колкото повече време минава, толкова повече си казвам, че приключих с това, затова и Маичка все още си я имам за бебе.
Аз пак ще изчезна за седмица, надявам се да не заваря темата пак на същата страница Mr. Green!
Кло , лек път и приятно изкарване!

# 342
  • Варна
Мимс, ние също не искаме да ядем готвено. Ядем домати, краставици, сирене, печен пипер, печени тиквички. Иначе плодове си хапва всякакви. От време на време се лъже за някой миш-маш, че той нали е основно от домати, а ние за домати умираме. Едно време майка ми се изнервяше, че аз ям цяло лято сутрин, обед и вечер шопска салата, сега Ева по същия начин. Еми дете на майка си е, нормално  Mr. Green Не се притеснявам въобще, радвам се че яде и зеленчуци и плодове, още по-хубаво че са сурови, тъкмо не се мъча да й ги готвя  Mr. Green
Тинна, ние продължаваме със съпруга ми да спрягаме името Мая като вариант за второто дете, ако е момиче. Не че има време още докато забременея 2ри път, ама ние така винаги по-рано си правим плановете. И винаги се сещам за теб как не го харесваш името, а пък аз как си го харесвам  Heart Eyes
Норче - и аз така с малките бебета. На вуйчо ми мишлетата, които вече също са по около 6г едвам ги държа. Като се сетя Ева от 2рия месец колко умело си я въртях в ръцете. Сега като хвана бебе и сякаш държа кристална топка и всичко съм забравила. Как може толкова бързо да се забравят такива неща  Confused
Обривът ни - няма и следа вече от него. Не се е появявал друг обрив 2ри път. Дано и не се появи, че ме поизплаши доста.
Яслата - на Ева едната 2ра братовчедка е с 3месеца по-голяма от нея и вече е на ясла от около месец. Уверяват ме, че няма да има проблем Ева да бъде в същата група с нея, дано да се получи, че много лесно ще свикнем така с ходенето на ясла  Mr. Green
Говоренето - ние също имаме напредък. Вече почва цели думи, а не само първите срички Mr. Green "Моля те още гозде" ни е първото цяло изречение от онзи ден Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 11:49 от Neya

# 343
  • Сливен
На мен ми отпуснаха още един ден, ндано вече приключа с ремонта днес Crazy.
Нея, на мен ми беше оживяла Александра /много харесвам филма "Москва не вярва на сълзи", там дъщерята на героинята се казва така, и има много приятна песничка за нея или Адрияна. Може би заради това, че трябваше да променя набързо плановет си. Както и да е, опитвам се да не мисля за това, но се връщам понякога... А мъжа ми много й харесва името, казва че било точно за нея - нежно фино и красиво.
Всъщност, ще се радвам много ако един ден втората ви дъщеря се казва така Heart Eyes /ако не ви изненада момче Laughing/. Hug Hug.
И ние сме записали Мая с момиченцето на моята колежка, с един ден по-малко от нея.
Мая не иска да говори, пее си песнички, ама повтаря "мамо, мамо, мааамо" или нещо друго неразбрано, а всичко разбира, пробвам я понякога, но дотам. Опитах се да я накарам да си казва името, но казва само плахо "Ааани", а преди това аз си казвам "Мая"  Mr. Green.
Иначе и на нас основното ядене са плодовете и зеленчуците, особено едни круши на съседите, май основно ние ги изядохме Laughing.
Мариела имаше един обрив на морето, на гърба, изглежда беше от солената вода /колко ли е чиста/, няколко часа след като се изкъпе с душа изчезваше, на следващия ден пак. Като се върнахме щях да я водя на лекар, но беше петък следобяд, до понеделник изчезна без нищо да я мажа.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 09:03 от ТИHHА

# 344
  • София
добър деннннн!

имам въпрос към момичетата от София? имате ли идея къде да заведа малката да й пробият ушите? Осени ме идеята че мога да го свърша докато сме отпуска Simple Smile))) Нали вече е голяма мадама, та да си има и обички....

Общи условия

Активация на акаунт