ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 519
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
# 16
имам следния проблем, когато разглежам темите независимо в коя категория нямам бутон отговори, незнам защо, само тук ми се появи Simple Smile  Thinking

# 17
  • София
имам следния проблем, когато разглежам темите независимо в коя категория нямам бутон отговори, незнам защо, само тук ми се появи Simple Smile  Thinking
Единствените подофурми, в които не би трябвало да можете да пишете би трябвало да са "Семейни отношения", "Обяви" и "На път".

# 18
а защо да не мога да пиша в тях? питам, понеже точно в подфорум в раздела "Напът" исках да се влюча в една тема и не видях бутон "отговори"...

# 19
ааа сега го видях, ограничение 50мнения Thinking ми аз не искам да пиша в други теми... интересувам се само от мнения за почивки и екскурзии...

# 20
  • София
poli_val, може да използвате търсачката и да намерите нужната ви информация.

# 21
аз мога да ползвам хиляди други търсачки извън вашия сайт, въпроса че имах конкретно питане за нещо... аз чета често мнения тук , в някой случаи дори ми е бил от полза, но не виждам защо трябва да има ограничение, след като най-после съм намерила някоя тема в която си струва да се включа/може би/...струва ми се странно... както и да е.

# 22
  • Кори Селести
Предполагам сте се съгласили с правилата на форума при регистрацията си в него?

Основанията да се вземе решението за това ограничение са описани.

# 23
Не е ли по-добре да се има в предвид датата на регистрация, а не броят на мненията в определени теми? Примерно и аз искам да пиша в "На път", да питам разни неща, а не ми разрешава, въпреки че съм регистрирана от няколко години и имам много мнения, но не и в темите, които се отчитат бройките на мненията.
Някой ако е решил да си прави реклама няма да има търпението да мине срок от 1 година примерно... Това е моето мнение! Rolling Eyes

# 24
  • София
Здравейте, искам да попитам за пускането на обява - знам, че трябва да имам 50 мнения, вчера видях, че са станали толкова и публикувах обявата, но малко по-късно видях, че е изтрита, а мненията са 46. Искам да съм коректна, в момента са ми 51, мога ли пак да публикувам обявата? (Опасявам се, че ако не съм разбрала нещо и пак бъде изтрита, може да не мога да публикувам изобщо обяви или нещо такова.)

Благодаря предварително.

# 25
Регистриран от 11 мин., сее реклами  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=324067

# 26
# 27
Защо е заключена темата за Мтел?
Гледам, че не е имало скандали. Причина за заключване също не е написана.
Просто ми стана интересно.   Thinking

# 28
# 29
Хърмаяни, мерси...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт