ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 43 967
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Има ли във форума spoiler опция?

# 196
Защо не се санкционират потребители, които не спазват правилата на форума
Да вземем за пример темата Паразуване от Виктория Сикрет. Няма страница без да има питане за обща поръчка и без определени потребители да дадат линк към файсбук групата си?

# 197
Защо не се санкционират потребители, които не спазват правилата на форума
Да вземем за пример темата Паразуване от Виктория Сикрет. Няма страница без да има питане за обща поръчка и без определени потребители да дадат линк към файсбук групата си?

за нас ще бъде от помощ, ако използвате функция 'информирай модератор'

# 198
Има ли във форума spoiler опция?

Не, засега няма. Не сме и обмисляли до момента въвеждането на тази опция, но може да се има предвид при разработката на бъдещи функционалности.

За момента, главно в подфорум Кино и телевизия се ползва бял цвят на текста за публикуване на "скрит" текст.

# 199
Идеята ми беше друга. На първа страница на тази тема има стотици изображения. Те изкуствено са намалени като размер, но всъщност се зареждат целите. Над 50 МВ са, това мога да кажа със сигурност. Това прави зареждането на страницата почти невъзможно за хора с бавен интернет. Нямам физическа възможност да подменя тези изображения, давам като алтернативен линк темата за принтиране (с изписани адреси към торенти и изображения), но както и да го погледнем е неудобно. Новите версии на Mozilla Firefox ме убеждават, че са жив зян и при прилична интернет скорост. Та си мислех, че спойлера е някаква алтернатива.
Говоря за нещо простичко, от вида:
Код:
<div style="margin:20px; margin-top:5px">
<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px"><b>Spoiler</b>: <input type="button" value="Покажи" style="width:67px;font-size:10px;margin:0px;padding:0px;" onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerText = ''; this.value = 'Скрий'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Покажи'; }">
</div>
<div class="alt2" style="margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset;">
<div style="display: none;">
ТЕКСТ
</div>
</div>
</div>

Като код е елементарно и непретенциозно за ресурси, не съм наясно дали представлява трудност да се внедри.

# 200
Точно това имах предвид и аз като функция. Не се досетих за приложението ù и за картинки, обикновено се ползва във форуми за игри и филми като начин за скриване на текст, който не всички биха искали да прочетат.

Темата наистина е кошмарно тежка.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 23:39 от Mamma

# 201
много се извинявам но публикувах тема в кино и телевизия, вместо в романтични сериали,теленовели......бихте ли премахнали тази в кино и телевизия Тук

# 202
Готово!

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 03:45 от Mamma

# 203
Много благодаря:)

# 204
Защо не мога да побликувам обява ? Никъде не виждам "публикувай обява " или нещо подобно....
Благодаря предварително  bowuu

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 12:58 от ivv83

# 205
Нямате необходимия ранг за писане в подфорумите за обяви.

# 206
А с какъв ранг трябва да съм за да мога да го направя?

# 207
Поради зачестилите злоупотреби с форумите за обяви (продажба на стоки от магазини и оказиони, некоректни потребители, изкупуване и препродаване с голяма надценка и т.н.), то тези форуми вече са "скрити" както за нерегистрираните, така и за току-що регистрираните потребители, а теми в тях (във форумите за продажби) могат да се публикуват само от потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

# 208

По отношение на Вашите публикации - премахнати са няколко теми, които са били заключени -

Прочетохте ли удебеленото?
Не става дума за публикации от вчерашния ден, макар че и от тогава имате премахнати заради спам и спорове.

Колкото до предупрежденията - правилата са написани достатъчно ясно и изчерпателно.

И кое ми е спамът? Че пуснах цели два пъти линк към едно смешно клипче?
И с кого съм спорила? Извинете, точно в момента влизам в спор, но толкова ли са малко редовните потребители тук, че точно към мен се концентрира някаво необяснимо ммм... странно ммм... отношение???
От постинга Ви излиза, че съм някаква спамърка и споря с някого!
С никого не съм спорила, абсолютно съм убедена, но не съм в позиция пред Вас да го докажа това!
И още нещо - смятам, че когато един човек влиза и прави публикации, въз основа на които се трупа рейтинг, не е честно да се губи възможността за постигане на рейтинга само защото постфактум се променят нещата!
ЦЕЛИ 50 публикации няма как да попаднат в тези категории, които ми описвате - спам, заключени теми, спорове... дори да ги има!

...

Така. Мисля, че много от премахнатите публикации са от темата "Кои са самотните родители", която си беше само за представяне, а почнаха да се пускат и коментари в нея. Логично е това, което виждам - че са изтрити всички коментари на всички потребители от там. Приемам го.
Не приемам обаче това отношение - когато попитам за нещо, да ми се отговаря в дух, все едно съм някаква натрапница и нарушителка, която си търси несъществуващите права. Според мен потребителите се случва да изразят емоции и отношения, но за модератори това е недопустимо, те трябва да са безпристрастни. Спам и спорове, и още какви ли не обяснения преди - ако някой ги чете, си съставя един доста погрешен образ за потребителя, който съм в този форум.
Както и да е. Количката продължава да крета, докато не спре съвсем. По друг начин казано - нормално човек ползва нечии услуги до тогава, докато негативите не станат повече от пасивите.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 23:06 от Геррри

# 209
  • в сърцето на един мъж...
Гери, аз в един ден, след реформи се лиших от цели 100 мнения, ама не съм седнала да плача заради тоя факт. Да каже човек, че имаш само 2 и от тея 50 ти зависи живота, разбирам, ама ти имаш явно достатъчно.
Аз не мога да разбера каква е тая драма за мненията??? Нали пишем тук за удоволствие, за информация, за помощ? Или не е така? В крайна сметка от тези мнения не зависи нищо кой знае какво.
Имам процедурно предложение - да вземете модераторите да награждавате определени потребители, защото явно очакват я близалка, я нещо друго от натрупани мнения Simple Smile Смешно е вече, всеки десети пита за изтрити мнения Confused

Общи условия

Активация на акаунт