ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 024
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Според мен най-добре ще е да пише само "Гласувай!".
Преводът на форумните функции е доста стар и несъвършен, оправян е постепенно с годините, но има още доста неща за доизчистване, които забелязваме.
(админската част на мен ми вади очите, защото е пълна с явни правописни грешки, но и до нея ще стигна някой ден)  Mr. Green

Ще помоля програмиста ни да го оправи бутончето... след като се върне от почивка

# 466
Zdraveite,
imam problem s registraciata v bgmamma.
Ne znam az li ne pravia neshto kakto triabva, no dori sled kato populnia vsichki danni, buton "Регистрациа"  ne e aktiven

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=register

# 467
Zdraveite,
imam problem s registraciata v bgmamma.
Ne znam az li ne pravia neshto kakto triabva, no dori sled kato populnia vsichki danni, buton "Регистрациа"  ne e aktiven

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=register

Въвеждате ли показаният код на картинката и слагате ли отметката пред "Съгласен съм"?

# 468
  • ...край Дунава
Моля, кажете ми къде какво да направя за да не ме изхвърля на половин час от акаунта ми.
Накратко, пиша някъде пост в някоя тема, но се бавя примерно и като дам "публикувай", ми излиза да си вляза в акаунта и всичко ми се губи. Увеличих си времето за престой на 60 мин. но пак е същото Rolling Eyes

# 469
Слагате ли отметка в квадратчето преди "запомни ме"?

# 470
Нямам въпрос или проблем, а предложение.
Мисля, че ще е добре като се цъква върху БГ-мамма лентичка браузерът да те отвежда директно на страницата с лентичките, а не на заглавната страница на БГ-мамма.

Потребителки в отчетните казват, че цъкат лентичка и им се отваря пак БГ-мамма, като не намират лентичките "скрити" сред най-горните табове  Simple Smile

# 471
  • ...край Дунава
Слагате ли отметка в квадратчето преди "запомни ме"?

Слагам и пак същото, искам като вляза в темата да съм си в нея докато аз реша да изляза, а не да ме изхвърля през 30 мин.  newsm78

# 472
Слагам и пак същото, искам като вляза в темата да съм си в нея докато аз реша да изляза, а не да ме изхвърля през 30 мин.  newsm78

CCleaner - безплатен оптимизатор (от малкото дето не правят поразии)
По време на инсталацията изберете български език. После изберете Възможности-->Бисквитки и тези на bg-mama (такива са имената им) в списъка вляво ги прехвърлете вдясно със стрелкичката. После няма излизане  Mr. Green

# 473
Здравейте!
Къде в настройките на профила се променя статута :скрит/явен?
Искам да не се показва потребителското ми име ми във всяка тема?
Благодаря!
------
Вече открих.Извинявам се.  bouquet

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 12:02 от пухи-пухи

# 474
  • на брега на морето
Здравейте! Simple Smile
Бих искала да Ви попитам следното, сигурно е смешно, но вече втори ден се чудя.
В почти всички теми ми отсъства бутонът отговори("побликувай отговор").  Другите бутони са си там "извести" и т.н. присъстват. А темата е явно активна, има мнение от същия ден. Примерно темата "Дилема" в раздела "Семейни отношения" в "Дом и Семейство". Вообще в  "Семейни отношения" в никоя тема не ми присъства бутонът "отговори" и не мога да публикувам отговор по никоя тема. И в други раздели погледнах - също така, тук там из темите ми присъства този бутон, като например тук. Така е и на двата компютъра в къщи. Това има ли връзка с това, че съм нов потребител? Може би пропускам нещо в картинката или? newsm78
Благодаря предварително.

# 475
  • Пловдив
Много се извинявам - не мога да пусна ЛС на този потребител

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=321106

# 476
Змейковица, писах лс
Мелина, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 477
Здравейте, опитах се да сменя e-mail-a си в профила, при което ми се появи съобщение, че трябва на ново да активирам юзера си. Трябва да получа мейл на новия e-mail с активация. Но не получавам такъв мейл. Опитах втори път и пак не получавам. И сега не мога да си ползвам юзера. Към кого да се обърна за помощ?

# 478
профилът Ви е активиран, приятно писане!

# 479
Здравейте . Днес по случайност открих , че ранга ми от пристрастен се е върнал отново на редовен потребител и ми липсват около 80 - 100 мнения ... Не ми е проблем , но ми е чудно как точно се случи това ?

Общи условия

Активация на акаунт