Прахосмукачка НЕО

• 6 253
  • 15
  •   1
Отговори
  • Бургас
търся си прохасмукачка и съм се спряла на тази http://www.technomarket.bg/products/09011077/neo-fc-216br . отзиви?

приемам и други предложения. изискванията ми са да е с контейнер, а не с торба, да е лека /сегашната ми е 3 кг/  и да чисти добре естествено.

# 1
Никаква марка, евтина. Ние предпочетохме "Панасоник". Засега сме доволни. Торбата и се чисти малко трудно. Не разбирам за какъв контейнер говорите.

# 2
  • Бургас
марката не ме притеснява, а по-скоро дали е тежка и дали чисти добре
контейнер - т.е. няма торбичка, буклукът се събира в контейнер.

# 3
Марката е показателна за нейното качество. Правя аналогия с телевизорите. Имам достатъчно опит с тях. Преди 10-15г. не бяхме чували за Нео.

# 4
  • Бургас
е аз имам някои уреди нео и съм доволна. въпросът ми не е за това коя марка е добра и коя не  Stop

# 5
е аз имам някои уреди нео и съм доволна. въпросът ми не е за това коя марка е добра и коя не  Stop

Успех!

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
дълбок сондаж за 50 левов прахосмук.
Купувай и като се развали - нова. Виждаш, че са достъпни.

НЕО е търговска марка... Като Краун, Беко и т.н.

# 7
  • Бургас
дълбок не дълбок, добре че го направих.
50лв на вятъра не ми се дават. оказа се че тежи 8.5кг така че се отказах.

пп трябва да пускаме теми за уреди над определена сума ли или какво? щото е срамно за евтини?

# 8
  • Варна
Не че хваля това Нео, но ако очакваш от 1кг. прахосмукачка да върши нещо много се заблуждаваш. Гледат се съвсем други характеристики при избор и теглото не е сред първите (поне за мен), нито цвета.

# 9
  • Бургас
ами теглото за мен си е важно, защото въобще не трябва да вдигам тежко. 8.5кг определено ми се виждат много  Rolling Eyes а цветът въобще не ме интересува, няма да позирам с нея за снимки  Grinning

в крайна сметка се спрях на тази http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/818723/P11130201 … MER-01Z010-GALAXY 

# 10
Навремето познат, който се занимаваше с ремонт на прахосмучки и др. уреди ми даваше акъл да гледам всмукателната мощност, като избирам прахосмукачка, а не другата. На Нео-то не я видях или пък я пропускам. newsm78 Имам Samsung VC-6814VN, май вече не се произвеждат, с мах.мощност 1400 вт, и всмукателна 380, доволна съм от нея, пък и доста време вече я ползваме. Мисля, че нямаше 4 кг.

Всмукателната мощност, това е силата с която се засмукват прахта и други дребни частици. Колкото е по-голяма мощността на прахосмукачката, толкова по-добре ще почиства тя. Всмукателната мощност е различна от потребяваната мощност на електромотора. Максималната потребявана мощност варира от 700 до 2000 W, а всмукателната е от 100 до 480 W.

Тази втората от линка, ZELMER,  има добра всмукателна мощност. Peace

# 11
# 12
  • с/у ОколоМръсТното
не е срамно, че са евтини...
При пазар за деня оставяш мин. 20-30лв. е супер-маркета... Седнала си да се кахъриш за 50 кинта за НЕО.
Честит ти Зелмер. Моят е с доста повечко фумкции от твоят (и с тройна цена) и такъв БОКЛУК няма на света. Може би трябваше да си взема най-евтината куча марка и с кеф да си я изхвърля след 1-2г. работа. Щото филтрите им и без това са за смяна.

П.П: двигателите на новите уреди са капсуловани, така че 3кг. или 10... все тая... Скапват се без да питат. Ако са в гаранция е ОК...

# 13
  • Бургас
ами да седнала съм, защото не ми се дават първо 50 и като не ми върши работа още 120-130  Rolling Eyes незнам защо няма подробна характеристика и инфо за тази конкретно марка, за това и пуснах темата.  поне да отговаря на това, което искам като си давам парите, пък колко време ще изкара е отделен въпрос. за толкова пари - толква както се казва. 2-3 години да изкара е ок. но поне докато работи да съм доволна и да не ми е мъка чистенето с нея.

защо не си доволна от твоя землер?

# 14
  • с/у ОколоМръсТното
Скапаха се много пластмасови джаджи...
Филтрите са скъпи...20лв. +9лв. + не помня колко беше Хепа-фълтър. Макс. 3-4м. може с един от 20лв.. Отделно торбите и те са към 10-ина лв. Аз чистя само с водния контейнер, но той целия се износи. А само на 3г. ми е уреда.

Общи условия

Активация на акаунт