От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 138
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Да, аз получих.
Има промоционални цени.
Това ирония ли е?  Laughing ... или доволна?
И аз се надявам моята да е тук, защото на 2-ри ми писаха, че е на фр. адрес, ама... ако са пуснати следобед ще чакаме понеделник чак /тия дето сме с БП/.

П.П. Нямам мейл все още...

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 20:32 от Coolmummy

# 211
  • Варна
Не е ирония, извинявам се ако така е прозвучало. Предположих, че на всички ще се изсипят имейли сега и затова не писах повече. ето
Здравейте!
Вашата пратка е изпратена днес с Еконт. Ще получите уведомителен sms когато пристигне.
Сумата, която дължите за транспортната услуга от Франция до Русе  за 2 пратки с тегло 3.563кг е 7.72лв, според посочените по- долу тарифи. Сумата можете да заплатите с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската услуга до Вашия град.
Благодарим Ви, че избрахте нас! Ще се радваме да сте наш клиент отново!
Д.Крумова
Промоционална тарифа
до 1кг      0.99Е      1.93лв

до 2кг      1.98Е      3.86лв

до 3кг      2.97Е      5.79лв

до 4кг      3.96Е      7.72лв

до 5кг      4.95Е      9.65лв

до 6кг      5.94Е     11.58лв

до 7кг      6.93Е     13.51лв

п.п. поръчките бяха от 18ти и 20ти, втората беше пристигнала на адреса във Франция на 02.06. Предполагам, че сега са докарали всички останали от предния курс пакети.

Доволна, най-после. Simple Smile

# 212
  • Бургас
Флашче, ти си привилегирована!  Laughing
НЕмам мейл още, чакам.

# 213
И аз получих мейл, че пратките са ми пратени с Еконт, за 3.600кг дължа 7.72лв

# 214
И аз нямам още мейл... тъкмо днес им писах да ги питам какво по дяволите става с тези поръчки.... Крайно съм разочарована...  Crossing Arms

# 215
цитат:Вашата пратка е изпратена днес с Еконт. Сумата, която дължите за транспортната услуга от Франция до Русе  за 4 пратки с тегло 4.428кг е 15лв, според посочените по- долу тарифи.

килограми      
  цена          

до 1 кг  3 лева
 до 2кг  6 лева
 до 3кг  9 лева
 до 4кг 12 лева
 до 5 кг 15 лева
 до 6 кг 18 лева
 до 7кг 21 лева

Това са цени за редовни клиенти. Цените по 1 е са за нови клиенти.

# 216
  • Варна
Ми аз не съм нов клиент, ама няма и да стана много стар де.Simple Smile
Засега ще го считам за вид компенсация за закъснението/ и нервите/, докато не прeизчислят нещо и не получа евентуално мейл за доплащане. Crazy

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:06 от Flash*

# 217
И аз да се отчета с получен е- мейл,поръчката ми беше от 18.05  Peace

Здравейте!
Вашата пратка е изпратена днес с Еконт. Ще получите уведомителен sms когато пристигне.
Сумата, която дължите за транспортната услуга от Франция до Русе  за пратка с тегло 1.256кг е 3.86лв, според посочените по- долу тарифи. Сумата можете да заплатите с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската услуга до Вашия град.
Д.Крумова
Промоционална тарифа

до 1кг      0.99Е      1.93лв

до 2кг      1.98Е      3.86лв

до 3кг      2.97Е      5.79лв

до 4кг      3.96Е      7.72лв

до 5кг      4.95Е      9.65лв

до 6кг      5.94Е     11.58лв

до 7кг      6.93Е     13.51лв

# 218
  • Гражданин на света
И аз да се отчета с получен е- мейл,поръчката ми беше от 18.05  Peace

Здравейте!
Сумата, която дължите за транспортната услуга от Франция до Русе  за пратка с тегло 1.256кг е 3.86лв, според посочените по- долу тарифи. Сумата можете да заплатите с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската услуга до Вашия град.
Д.Крумова
Промоционална тарифа

до 1кг      0.99Е      1.93лв

до 2кг      1.98Е      3.86лв

до 3кг      2.97Е      5.79лв

до 4кг      3.96Е      7.72лв

до 5кг      4.95Е      9.65лв

до 6кг      5.94Е     11.58лв

до 7кг      6.93Е     13.51лв

Момичета и аз получих абсолютно същия имейл. Доволна съм. Но имам питане. Някоя от вас дали получи имейл с разликата от предишния курс? Понеже по мои сметки спрямо сега обявените цени аз миналия път съм метната с има няма 11- 12 лв.

# 219
Аз мисля че проблема с френските пощи и закъснялото изпращане от Ла Редут е отминал, тъй като пуснах поръчка в петък късно вечерта и днес получих мейл от Смарт Деливъри че е получена на техен адрес. Даже още не съм получила мейли от Ла Редут че е "доставена". Най-готиното е че утре им е курса  и най-късно в понеделник ще си я взема. Т.е. горе долу пътува колкото с ДЧЛ.
За две поръчки ше платя 2.93 лв., тъй като хванах прИмоцията Wink Хората изпращат много подробно инфо, ето как изглежда текста на мейла, който получих:

Здравейте,

Днес получихме в офиса във Франция следните пратки :

N° colis : 000000000000
N° Expedition : 0000000000
N° Client : 000000000
с тегло : 0,798 кг
дължима сума : промоция = 0 лв.

+

N° colis : 0000000000
N° Expedition : 000000000000
N° Client : 0000000000
с тегло : 0,819 кг

Обща дължима сума : 1,5 € = 2,93 лв.

Двете пратки ще бъдат изпратени със следващия ни курс, който е утре.

Поздрави

# 220
Здравейте! Имам поръчка от 19 май. Все още не съм получила имейл за това, че е в България и ще я получа утре. А се надявах да е така. От вчера непрекъснато проверявам пощата си и започнах да се изнервям. Но исках да коментирам друго - новият начин на изчисляване за вс. започнат кг. Днес получих имейл за това. Само аз ли считам, че този начин на изчисляване следва да бъде приложен за нови поръчки - от днес нататък/или от когато точно е промяната/. Според мен е некоректно това да става при стари поръчки, направени при други обявени условия.

# 221
  • Бургас
Здравейте! Имам поръчка от 19 май. Все още не съм получила имейл за това, че е в България и ще я получа утре. А се надявах да е така. От вчера непрекъснато проверявам пощата си и започнах да се изнервям. Но исках да коментирам друго - новият начин на изчисляване за вс. започнат кг. Днес получих имейл за това. Само аз ли считам, че този начин на изчисляване следва да бъде приложен за нови поръчки - от днес нататък/или от когато точно е промяната/. Според мен е некоректно това да става при стари поръчки, направени при други обявени условия.

Не само ти считаш така, а и аз.  Peace
Но, уви тази "фирма" не смятат така, а според тях е коректно да си променят тарифата в движение и току да пляснат някое ново съобщение в  сайта си.

Все още нямам мейл, кога ли ще получа?

Hrissy, а според мен проблемът със забавянето на пратките е само във FranceToBG. Досега разбрах, че подобен проблем няма с останалите фирми-превозвачи.

# 222
  • насън...
ооо боже...сега пък ново 20....до 3 кг. - 5,79...русенци са прецакани  Sick днес си платих 9 лв. за 2 кила и нещо.... Crossing Arms за нас ще има ли преизчисления сега?!.... Twisted Evil  Joy трявало е по-късно да отида да си взема нещата, преварила съм поредната промяна...те вече на ден по три пъти поне променят... Tired  hahaha (мда, да се смееш ли - да плачеш ли....)
абе сигурно не им е лесно....

# 223
Такаааа в 00.35 часа тази нощ получих мейл с дължимата сума и тя е 2.083кг. - 5.79лв.( 3кг. х 0.99Е). На пръв поглед всичко изглежда добре, но заради тези 83гр. плащам цял кг. и не си мислете, че съм за 1 или 2 лева, въпроса е принципен! Направена от мен поръчка през май месец я таксуват по условия влезли в сила юни ooooh! Всъщност ако когато поръчвах през м.май условията бяха такива каквито са в момента и по каквито са ми сметнали поръчката въобще нямаше да поръчам чрез тях! Тези хора съвсем ни взеха мезе!

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 08:16 от nanito

# 224
И аз получих мейл от Смарт Деливъри, пристигнала ми е поръчката от Манго Аутлет и за 1.70кг. ще платя 3,32 лв.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт