От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 138
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Пуснах днес пак поръчка с русенци - да видим. Дано не сам само аз, че лошо. (Не ми се ровеше за нови превозвачи и адреси)

И аз направих това снощи.Надявам се,че проблеми няма да има. Laughing

# 151
Някой знае ли дали франсето е изпратило днес пратките по еконт и по пощите?

# 152

И аз чакам потвърдителен е-мейл от Франсето за да си взема пратката от Русе.Няма информация дали са изпратили колетите

# 153
  • В полето, под тепето.

И аз чакам потвърдителен е-мейл от Франсето за да си взема пратката от Русе.Няма информация дали са изпратили колетите

Точно 2 страници назад в пост 130 има отговор на въпросите ви. И аз се интересувам, но чета подред и разбрах. Peace
Не съм поглеждала, но със сигурност го пише и в сайта им. Явно е много трудно да се погледне там. Simple Smile

Хората са написали, че са затрупани с поръчки, с неправилни адреси и т.н.
Сигурно има хора, които не са си написал името, а после претендират колка са им забавени поръчките и т.н. #Crazy
Всеки иска да си получи възможно най-бързо поръчкъта, другите напират на мига да си получат обещатата сума. ooooh! ooooh! ooooh!
Е дайте им време на тези хора!

# 154

Точно 2 страници назад в пост 130 има отговор на въпросите ви. И аз се интересувам, но чета подред и разбрах. Peace
Не съм поглеждала, но със сигурност го пише и в сайта им. Явно е много трудно да се погледне там. Simple Smile

Сигурно има хора, които не са си написал името, а после претендират колка са им забавени поръчките и т.н. #Crazy
Всеки иска да си получи възможно най-бързо поръчкъта, другите напират на мига да си получат обещатата сума. ooooh! ooooh! ooooh!

ООООО прекалено много толерантност проявих към тях. Надали само тези превозвачи са затрупани с поръчки и само те имат проблеми. В сайта им пишеше, че ще бъдат изпратени на 8 юни, прекалено много недоразумения, неуточнения и грешки взеха да се проявяват. Нека да не бъдем праволинейни и да гледаме реално на ситуацията.  Peace
Говоря за себе си- тези , които четат темата няма как да не са попаднали на моята история, която все още няма край......  Confused
П.П. Поръчката ми утре удря 20я ден на престой във френските пощи...

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 19:38 от fire lady

# 155
Полезно инфо! Благодаря  bouquet  Някой да сподели  и за тях ....цяла тема чаках Laughing
Моля nanu4e-то да се обезщети с безплатна доставка за дългото чакане на отзив!  Laughing Laughing Laughing

Похвално е, че се стараят в отношението с клиента и дават компенсация.
Освен да си пожелаем още конкуренция Wink

Поръчвам си и един посредник за Варна  PartyЧакам и аз мейл от русенската фирма.

# 156
  • В полето, под тепето.
А аз видях това в сайта им newsm78
http://www.francetobg.net/bg/poluchjeni-pratki/poluchjeni-v-blgarija/
, същият текст е цитиран още в 8,28 ч тази сутрин.

За мое съжаление, чета всичко! Wink и често!:ooooh:

P.S Защо ли се захващам да отговарям. ooooh! Не е ли ясно, че като пишат, че пратките ще закъснеят, явно не са изпратени и никой няма емейл newsm78

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 18:04 от Теси

# 157
Днес направих първата си поръчка с посредник, избрах Пти солей. Приятно ми беше да прочета положителни коментари за тях, надявам се и аз да мога да добавя такъв. Особено вдъхновяващо звучи момичето, което е направило паралел м/у двете фирми не спрямо цената на услугата, а спрямо сроковете за доставка. Ценя организционните умения и експедитивността и това наклони везните в полза на Пти солей. Благодаря ви за споделения опит Simple Smile.

# 158

Теси, не сте единствената която чете всичко във форума.Знам много добре какво пише в сайта  на Франсето.Просто се интересуваме дали някой е получил уведомление т.е наясно сме че имат много пратки за обработка,но все в един момент ще започнат да ги изпращат.Интересуваме се от точно този момент.....

# 159
  • Пловдив
Имам мейл от Пти Солей отново.Както ви казах в предния се извиняват за забавянето ,макар че аз не съм го усетила още и казаха че таксите на Еконт ще ги поемат те като обещетение.В днешния дават обяснение за закъснението-ползват транспортна фирма пътуваща през Гърция и заради стачките камиона още не е минал граница.Новият курс обаче е с друга транспортна фирма не минаваща през Гърция.

# 160
  • Sofia
Аз също имам мейл от Пти Солей, моите две поръчки са в БГ, ще си ги взема в петък. Дължа около 6лв за около 2кг, което е точно колкото очаквах.
Засега също се присъединявам към доволните от посредника  Peace

# 161
Здравейте! Получих имейл от Пти Солей за получена пратка на техен адрес. Не мога обаче да отворя нито посочения линк за следене на датите на отпътуване, нито прикачения PDF файл за  дължимата сума за доставка /излизат ми маймуни/. Може би нямам съотв. програма, четяща този вид файл. Малко съм встрани от темата, но съм невежа в тази област. При вас отварят ли се?

# 162
  • Sofia
При мен всичко се отваря коректно  Peace
Помоли ги да съхранят ПДФ-а във формат изображение, за да избегнеш проблема с маймунките.

# 163
При мен всичко се отваря коректно  Peace
Помоли ги да съхранят ПДФ-а във формат изображение, за да избегнеш проблема с маймунките.
Ще им пиша. Благодаря!

# 164
FrancetoBg имат нова формула за изчисляване и тя е 3 лв. за всеки започнат кг.

"Доставката от адреса ни във Франция до адреса ни в България е 3лв за всеки започнат килограм, но не по- малко от 3лв за поръчка! При обемни пратки с размери на две или три от страните над 1метър ще се взема под внимание тарифното тегло.Тарифното тегло представлява по-високото от реалното и обемното тегло. Обемното тегло се изчислява по формулата: дължина х ширина х височина / 6000 в сантиметри."

Текста е от сайта им!

Или с други думи ако поръчката е 1,100 кг. дължимата сума ще бъде 6 лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт