От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 138
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Искам да пусна с Petit Soleil, но на втора стъпка ми дава грешка при телефона и не ме пуска напред.
Къде е грешката ? newsm78

и на мен ми даде такава грешка и аз си оставих моя телефон - едва ли ще ги търсят по телефона си мисля  Thinking

# 256
 Сега пък друго..замотах се и от наличен артикулът стана наличен след 4 седмици.

Моля, кажете..ако го поръчам и платя, от Ларедут ще ми изпратят мейл кога ще ми го доставят ли? И още нещо.. в този случай, когато стоката не е налична, такова чудо като Colissimo 48 няма. Има Relais Colis i 8 a 18 jours.
Кое да избера?  ooooh!

Чакай сега, Ева да ти отговори  hahaha
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570741.msg18158347#msg18158347 помня доста по-груби постове на Милиша, но явно са изтрити! Съжалявам мила, аз не бих ти отговорила!
Флаш - вярно е, но нейната грубост толкова ме възмути! Няма как да не го помня......

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:16 от stokrini

# 257
  • Варна
  Сега пък друго..замотах се и от наличен артикулът стана наличен след 4 седмици.

Моля, кажете..ако го поръчам и платя, от Ларедут ще ми изпратят мейл кога ще ми го доставят ли? И още нещо.. в този случай, когато стоката не е налична, такова чудо като Colissimo 48 няма. Има Relais Colis i 8 a 18 jours.
Кое да избера?  ooooh!

Не знам. Но бих попитала превозвача, най-точен и верен отговор ще ти дадат.

.....

много пък сте злопаметни бре? ooooh!

# 258
  • София
Мерси, Дзвер!
На втора стъпка Dans mon Relais Colis или À mon adresse de livraison  Първото е отбелязано

# 259
  • София
Да питам тези, които са взимали пратките си от офиса на Пти Солей- искат ли лична карта при получаването? Понеже са на името на мъжа ми, става ли аз да ги взема или трябва него да пращам?
МамаВ, радвам се, че се появи Hug Heart Eyes

# 260
  • София
Флаш, аз не помня вчера какво беше, ама имаше един пост Sick.....е, него помня

# 261
  • София

много пък сте злопаметни бре? ooooh!

Флашче,някои постове ще се помнят винаги със своята арогантност.Помня постовете на Милиша в темата за кодове.Жалко ,че модовете ги изтриха.Бяха груби,неточни и надменни спрямо Ева.

По темата - чакам преизчислението на доставките с курс от 29.05.,за да преведа дължимата сума.

Вижте, въпросът беше доста специфичен и много слабо вярвах, че някой може да отговори, не само защото помни, това, което пишем, а защото едва ли има много хора с подобен опит. Както и да е.
Опитах да получа помощ с ясното съзнание, че ще "разлая кучетата".  Грешката си е само и единствено моя.
Поръчката е пусната с точни и ясни указания.
Успех с поръчките на всички!

Не мисля да ти отговарям,а със сигурност мога.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:32 от tedichka07

# 262
  • Варна
 Предполагам е от егн-то при мен Laughing
Плюс петък, след обяд ...
По темата нямам какво да пиша.  bouquet

# 263
Вижте, въпросът беше доста специфичен и много слабо вярвах, че някой може да отговори, не само защото помни, това, което пишем, а защото едва ли има много хора с подобен опит. Както и да е.
Опитах да получа помощ с ясното съзнание, че ще "разлая кучетата".  Грешката си е само и единствено моя.

# 264
  • София
Много хора можеха да ти отговорят, аз също, а знам малко Peace
Успех в пазаруването  bouquet

# 265
Мацки,минавам и аз да дам реални впечатления-
пуснах с Франс То БГ.ПОлучих мейл,когато я доставиха до Фр. Адрес.Пускайки с превозвач не съм се надявала на инфо от чужбина,нито на кой-знае каква бързина.Каквото съм попитала ,ми е отговаряно по мейл в разумно време( ден-два).
ПОлучих днес по Еконт. Офис,различен от посочения от мен.Преживява се,предвид,че получих и смс от Еконт,та поне знаех къде да го търся.
Получен в чувал,заедно с чужда пратка,та сега чакам да минат да я вземат обратно.

Изчисляваха ми го по "промоционална" тарифа 0.99 на всеки започнат кг.Този начин за изчисления не ми се нрави.Предпочитам ( и смятам за по-коректно)точното изчисление на грамажа.Също и честата промяна на условията,при което клиентите са сгащени в заварено положение не ми харесва.

Не се чувствам ощетена,но не бих ползвала повече Франс То БГ. Предвид каква голяма реклама им направихме,не мисля,че ще страдат по липсата ми  Mr. Green

Ориентирала съм се към Смарт Деливъри. Ще чета и отзивите ви. Дано фирмата има общо със Сеньора-чест й прави,че не се бие по гърдите в темата,ако наистина е нейна.Общувала съм веднъж с това момиче пак по ларедутски -доволна съм-коректна,експедитивна и широко скроена.дано не прозвучи като махленско обсъждане.Simple Smile

# 266
[Много хора можеха да ти отговорят, аз също, а знам малко Peace
Успех в пазаруването  bouquet
[/quote]

Тогава мога да кажа само едно- Благодаря, че не си ме удостоила с отговор. Не искам да се заяждам и да си вдигам адреналина отново. Не искам и да те обиждам, но искрено се съмнявам, че би могла да ми бъдеш наистина полезна, освен ако не си член на някоя от фирмите превозвачи (в което няма нищо лошо). Ако си- кажи. Да си знаем кой кой е.
Аз спирам.
Хубаво е,че Ларедут се върна.

# 267
  • Пловдив
Хайде спрете.Не помня постовете на Милиша ,но има ли смисъл.Всеки има право на мнение и се научете да го зачитате-правете си изводите и толкоз.Четейки отстрани просто е смешно-като децата можех да ти помогна ама няма щото ми взе куклата ooooh!

# 268
  • София
Хайде спрете.Не помня постовете на Милиша ,но има ли смисъл.Всеки има право на мнение и се научете да го зачитате-правете си изводите и толкоз.Четейки отстрани просто е смешно-като децата можех да ти помогна ама няма щото ми взе куклата ooooh!

Рени ,зачитам мнението на другите ,но няма да зачета мнение ,което обвини директно Ева ,че ЛР и плаща и още куп глупости.

Наистина спирам по тази тема. Embarassed

# 269
  • София
Искам да пусна с Petit Soleil, но на втора стъпка ми дава грешка при телефона и не ме пуска напред.
Къде е грешката ? newsm78

и на мен ми даде такава грешка и аз си оставих моя телефон - едва ли ще ги търсят по телефона си мисля  Thinking

пишете телефона на втория ред
ето тук
ET/OU Téléphone mobile*

Общи условия

Активация на акаунт