От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Ако не е нахално може ли някой които е поръчвал чрез Смарт Деливъри да постави една снимчица на адреса за доставка тъй като се ориентирам към тях за да не объркам нещо  Embarassed

# 361
Бях обещала да дам отзиви като си получа нещата от Смарт (специално за Мама Цо Heart Eyes    Heart Eyes  Heart Eyes) - ами мъжът ми ги е взел днес, приятно впечатление ми направи, че още в мейла от тях пише че получаването е задължително срещу представена ЛК. Това е супер, защото така евентуално могат да се избегнат много злоупотреби Praynig В случая имах уговорка с тях мъжът ми да си представи неговата ЛК, като предварително им изпратих мейл с трите му имена.
Поръчката ми беше направена на 03.06., т.е. пътували са общо 10-тина дни. За двете пратки платих общо 2.93 лв. (промоционална цена)

# 362
Момичета, кога да очаквам мейл от Francetobg колко им дължа за превоза  newsm78 Поръчката ми трябва да е пристигнала вече при тях, но не знам дали пътува вече към БГ. Мога ли някъде да проверя?
Като пристигне в България, като я измерят, пратят и тогава ще получиш имейл......
Ааа, вече не е така - изпращат информация за теглото и тарифата, по която ще се таксува пратката, още в мейла, с който информират, че е пристигнала на френския им адрес. Това е от 3-4 дни.
За конкретния случай иначе, да - виж в Колисимо-то кога пратката е била доставена в пощенския клон, добави два дена и ако е до 12.06, поръчката ти в момента пътува към БГ. Ще получиш мейл с исканата от теб информация може би в четвъртък.
Благодаря ви   bouquet Поръчките са ми от 30/05/2011 и още не съм получила мейл  newsm78 Получени са на адреса на Francetobg на 04/06/2011
на мен вчера Пти Солей ми казаха, че пращат по БГ пощи, но цитирам: "като за БГ пощи ще взимаме 0.50 ст за опаковане. тъй като отказват само с найлоновите опаковки на Ларедут заради рекламните надписи, с Еконт ги приемат без опаковка"
Интересно, аз редовно препращам в пакети от Редута на други хора и не са ми правили проблем в пощата. Още повече какво ги интересува тях рекламата  newsm78

# 363
  • Варна
на мен вчера Пти Солей ми казаха, че пращат по БГ пощи, но цитирам: "като за БГ пощи ще взимаме 0.50 ст за опаковане. тъй като отказват само с найлоновите опаковки на Ларедут заради рекламните надписи, с Еконт ги приемат без опаковка"
Интересно, аз редовно препращам в пакети от Редута на други хора и не са ми правили проблем в пощата. Още повече какво ги интересува тях рекламата  newsm78
[/quote]
аз също много се учудих понеже преди няколко дни получих от другия доставчик пратките си по пощата и не са ми правили проблем дори и да ги препращам, но от Пти Солей ми казаха :"така ни обясниха от пощенския клон още миналата седмица когато имахме запитване за пращане с Бг пощи", може и така да е в техния клон на пощете незнам....

# 364
  • Варна
Винаги когато съм пращала пакет/колет в Бг пощи са искали или тяхна опаковка или да доопаковам кашона с тяхната кафява хартия. Явно някъде правят компромиси в страната но поне в централна поща и в 2 пощенски клона които съм ползвала е абсурд да приемат пратка в плик от ларедут/ например/.

# 365
Пращам от 9027 клон - те дори нямат хартия кафява.
Нито един път не ми поискали опаковка, или да купя кутия при тях.
Пращах в кутия от уреди, от обувки или нещо такова ( исползвам всичо кое намирам в къща)
Може при различни клони различни правила newsm78

Дори връщах едни обувки на Асос, в техен сив плик, служителка сама залепя лепенка с адрес  горе и изпратях Peace

# 366
  • Варна
Че спам е ясно ама... аз говоря за централна поща, 10ти и 28ми клон.
Както и да е.

# 367
да,за опаковките е така-на някои места минава.На друго дори не ми признаха кутията,а искаха в тяхна Peace

# 368
  • София
Ако не е нахално може ли някой които е поръчвал чрез Смарт Деливъри да постави една снимчица на адреса за доставка тъй като се ориентирам към тях за да не объркам нещо  Embarassed

n_a , снимка на самия адрес или къде точно да го напишеш?

# 369

n_a , снимка на самия адрес или къде точно да го напишеш?

На самия адрес как трябва да изглежда.

# 370
Записвам се и се връщам назад в темата да чета  Blush

# 371
Смарт Деливъри със сайт - http://smartdelivery.org/
и възможтост за онлайн попълване на бланката, много добре измислено и направено Peace

# 372
Пуснах поръчка със сарт деливери, единственото което не ми харса е, че не може да се плати по банка.

# 373
Пуснах поръчка със сарт деливери, единственото което не ми харса е, че не може да се плати по банка.
Току-що видях,че имат опция за плащане по банков път,при получаване с пощата .За Еконт не е упоменато,но може да попиташ.
Дължимата сума към нас заедно с куриерските разходи можете да заплатите с наложен платеж, пощенски запис, Paypal или превод на банковата ни сметка.

Чакаме отзиви,и аз съм се насочила към тях  Peace

каква е разликата м/у услуги на Еконт-"пощенска" и "офис до офис"   bouquet

# 374
каква е разликата м/у услуги на Еконт-"пощенска" и "офис до офис"   bouquet
Няма разлика на практика, но и това са две съвсем различни понятия. "офис до офис" е начина на доставка, а "изпращане като пощенска пратка" е типа услуга. Пощенските пратки мисля винаги са офис-офис, т.е. получаването им не може да стане на адрес на клиента, както при куриерските пратки например  Peace

Общи условия

Активация на акаунт