От Франция до България - превоз на покупките ни (2)

• 52 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
здравейте,

не съм сигурна дали съм за тази тема...

направих поръчка в Ла редут на 09,06 през Франс то БГ, отбелязах колисимо 48 ч., но ме озадачава срокът за доставка който дават от Ларедут - между 11,06 и 27,06. Това нормален срок на доставка ли е до фр.адрес?

благодаря предварително

# 376
здравейте,

направих поръчка в Ла редут на 09,06 през Франс то БГ, отбелязах колисимо 48 ч., но ме озадачава срокът за доставка който дават от Ларедут - между 11,06 и 27,06. Това нормален срок на доставка ли е до фр.адрес?

благодаря предварително

Не знам на теб какво ти е изписало...Но поръчка направена за 10.06. ми изписа, че ще е доставена от 15.06.........Още не е тръгнала....Евка писа, че там имало празници, та... - 1. забави се с обработката, 2. още не е тръгнала(а всичко е налично), 3. голямо туткане от страна на ЛР, голямо нещо.......

Ти с този твой срок си направо за черпане.......

Hrissy, благодаря ти много за отчета  - доволна съм!!!!!!

# 377
  • София
здравейте,

благодаря предварително

Не знам на теб какво ти е изписало...Но поръчка направена за 10.06. ми изписа, че ще е доставена от 15.06.........Още не е тръгнала....Евка писа, че там имало празници, та... - 1. забави се с обработката, 2. още не е тръгнала(а всичко е налично), 3. голямо туткане от страна на ЛР, голямо нещо.......

Ти с този твой срок си направо за черпане.......
По-скоро е заради подаръка.
В суивито, в детайлите на самата поръчка може да се видят сроковете за доставка. На подаръка е по-различен по принцип, но това не е определящо. Стана ясно, че пращат когато решат...

# 378
Много съм доволна.
Получих емейл от francetobg, че пратките ми са получени в България и пътуват днес към мен.
Ползвах преференциите за нов клиент и за 4 пратки с общо тегло 4.410 кг
ще заплатя на фирмата 9.65 лв.

# 379
каква е разликата м/у услуги на Еконт-"пощенска" и "офис до офис"   bouquet
Няма разлика на практика, но и това са две съвсем различни понятия. "офис до офис" е начина на доставка, а "изпращане като пощенска пратка" е типа услуга. Пощенските пратки мисля винаги са офис-офис, т.е. получаването им не може да стане на адрес на клиента, както при куриерските пратки например  Peace
разликата е и в цената-с пощенска е по-евтино-до 1кг-2.5лв;до 2 кг-3лв;до 5кг-4лв;до10кг-5лв;а офис до офис-до 1кг-5лв;от 1 до 2 кг-5.5лв;от 2 до 5 кг-6лв;от 5 до 10кг-9.6лв

# 380
Няма разлика на практика, но и това са две съвсем различни понятия. "офис до офис" е начина на доставка, а "изпращане като пощенска пратка" е типа услуга. Пощенските пратки мисля винаги са офис-офис, т.е. получаването им не може да стане на адрес на клиента, както при куриерските пратки например  Peace
разликата е и в цената-с пощенска е по-евтино-до 1кг-2.5лв;до 2 кг-3лв;до 5кг-4лв;до10кг-5лв;а офис до офис-до 1кг-5лв;от 1 до 2 кг-5.5лв;от 2 до 5 кг-6лв;от 5 до 10кг-9.6лв
Да, така е! Но тя не пита за разликата между пощенска и куриерска услуга!  И куриерската и пощенската услуга могат да са офис до офис, но пощенската е по-евтина. Peace

# 381
  • Гражданин на света
Момичета, дали някоя от вас получи имейл от франсето за разликата в курса от 29. Бяха казали че ще пратят имейли с разликата, но аз досега не съм получила.

# 382
Момичета, дали някоя от вас получи имейл от франсето за разликата в курса от 29. Бяха казали че ще пратят имейли с разликата, но аз досега не съм получила.

И аз все още нямам писъмце от тях за разликата в парите. Но им писах за това и чакам отговор.

# 383
Да, така е! Но тя не пита за разликата между пощенска и куриерска услуга!  И куриерската и пощенската услуга могат да са офис до офис, но пощенската е по-евтина. Peace
да,така е,но в същност пощенската не може да е до врата,а само до офис

# 384

И аз все още нямам писъмце от тях за разликата в парите. Но им писах за това и чакам отговор.
[/quote
аз им изпратих изчисленията за разликата и ми благодариха,че им помагам,но пари няма]

# 385
да,така е,но в същност пощенската не може да е до врата,а само до офис
Аз не знам някой да е казвал че пощенската пратка може да е до врата Peace

# 386
Аз получих имейл с преизчисление от Франстобг още в понеделник.  Peace
Имам писмо, че е пристигнала и последната ми пратка и днес е изпратена по Еконт. Приятно съм изненадана от начина на изчисление на сумата, която дължа - за пратка 1.096 кг - 3 лв., въпреки че е започнат втория килограм.

П.П. Проверявайте си и папката със спам, понякога праща писмата там (поне при мен)

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 15:01 от Петя БГ

# 387
И аз имам писмо за изпратена поръчка(от 27 май - получена на фр адрес на 4.06) - за 1.270 дължа 6 лв с Франстобг + цената до града ми...Вече се преориентирах към друг доставчик....това таксуване на започнат кг не ми допада  Peace

# 388
И аз имам писмо за поръчката ми от 30.5 с Франстобг- 1.221кг за 3.86лв. Хванах промоцията за нов клиент. Утре се надявам да си я взема от Еконт и ще дам отзиви.

# 389
Аз съм доволна от обслужването на Francetobg (имахме кореспонденция покрай моя поръчка, разделена на три), доволна съм и от цената - работят едва ли не с тарифите на Еконт, а доставката е от 10 пъти по-голямо разстояние. Да, вероятно с друг превозвач можеше да ми е със стотинки по-евтино. В процес на размисъл ще бъда: кое ми е по-важното - стотинките или спокойствието от утъпкания път.
Дано ларедутци пуснат такова намаление, че да имам поръчки и за трите превозвача  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт