Британците, британците! Да не оставяме и един незаплют мъж! - тема 20

• 15 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И с мръсни петички го вземам, елда да ме утешиш, милоо Hug. Северче, благодаря Cry

# 61
  • София
Е, ся, Джо ше му ги приплакне. Mr. Green Кариесче ли бе, пиле? Hug

# 62
Паднала пломба на умъртвен зъб. И понеже зъбът не боли, оня се постара да ми сцепи устата с огромните си ръчища smile3511 smile3511

# 63
Съчувств за зъбарските неволи.  Hug

# 64
Мерси Embarassed. Аз съм повече бясна, отколкото боледуваща, как само некадърници в таз професия Close

Довечера мой Полчо ще ме успокои с близки кадри на, как беше, очи, челюст, профил и т.н. Heart Eyes

# 65
Златеее, окрадоха те Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=96688
Един много симпатичен и позитивен подпис.

Пуц, ако преживееш пръчката на тази снимка, Еди тук е много убав...

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 17:50 от joy_r

# 66
  • в сърцето на един мъж...
Джой, сори мама, ама като налиташ на дедовци, логично е да има и такива, дето са от по-рано запознати с тях Mr. Green Така че не се сърди за това, че и някой друг има претенции и ги познава от по-рано интимно Sunglasses

Момчета, и да почерпя, днес станах леля на Деа и Рая, 2700 тежки и 48 см големи! Много съм щастлива! Голям кеф е да си леля Mr. Green

# 67
Ауу, честито, да растат здрави и щастливи smile3504

# 68
  • София
Честитооооо, лельо! Mr. Green Живи и здрави да са малките Деа и Рая, много умни, хубави и послушни.  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
Баа,цял ден сте си говорили за Блескулко, що ви требе? Джой, жмуцни некакъв алкохолец за тов зъб, може и зъболекаря да забравиш.Между другото, ако питаш моя младеж, Скарлет е връхта...мразииим!!! Северче, вери тенк ю, аз ще го ползувам само понякога, повече е твой Wink А чичко Бенджен янки ли е? Не го ли щем? М?

# 70
  • Ænima/Albuquerque
Пийвам едно лилЪво аз, лельо.

А чичко Бенджен янки ли е? Не го ли щем? М?

Кой? Кой?  hahaha

# 71
  • София
Как янки бе, сакън! Щем, щем! newsm53

# 72
Вал, мъжетеб са прости и слепи, като и видят разлюлените виснали вимета и веднага става най-красивата Rolling Eyes. А тя навсякъде ги развява, друго и не може горката Mr. Green

Винаги съм се чудела защо не харесвам Манго, ами ето защо- двете ми най-противни холивудски кокошки наемат поред Sick

# 73
  • София
Коя е другата? Laughing

# 74
Как коя, испанската жабурана Tired

Общи условия

Активация на акаунт