Храненията на малчо стават 3 на брой
). Как да вкарам 4-тото хранене
Приемам съвети
Хапва 2-3 лъжички и започва да плюе.
! Да ти е живо и здраво момчето и много радост да ви носи винаги!
. Определено доста хора ги нямаше тук, но на мен определено ми липсват Мирка и Фъстъчка (тя съвсем отдавна не е писала)
. Има и други мами, които се загубиха, а бяха сравнително редовни. Наистина се надявам всичко при тях да е наред и скоро да ни драснат някой ред!
. Даа, сравнително късно пропълзя, на почти 9 мес. и половина. Но аз и не очаквах друго, защото до сега поне е показвала малко по-късно двигателно развитие спрямо връстниците си. Но няма проблеми, разбира се. И съветвам всички, които изказаха притеснения (сещам се за gala), да не се тревожат въобще - когато - тогава.
. Хареса ги доста. И патладжанче даже й въведох. Смятам към 11-я месец - годинката да обърна нещата - да започваме първо с твърда храна, и след това кърменето. Така все още няма да имаме заместено хранене в началото, но ще се върви натам - всъщност тя ще си определя темпото. За сега имам кърма, цедя се в работата. И във връзка с това, че моето дете е от най-слабичките и че лекарката леко се е притеснила, искам да кажа на irmeto - аз не се притеснявам изобщо, недей и ти! Много съм съгласна с vesy_evi. Според мен е много неправилно да се насилва детето. Още повече основното все още трябва да е кърмата. Освен това неправилно се смята, че като мине детето на твърда храна, то трябва да качва еднакво или повече от колкото, когато е все още на мляко (било то кърма или АМ). Защото калориите в едно зеленчуково или плодово пюре са много по-малко от тези в млекцето. Единствено зърнените храни са по-калорични от плодовете и зеленчуците, но те не са единственото, което децата ядат.
, но исках да кажа за попарката - не знам каква е истерията с тая попарка
... нооо и със захар, което сега никак не го одобрявам
.
? Нищо, една грижа по-малко - да се мият едно, две ,три зъбчета
. И понеже е зелено-синьо-жълта, се чудя от къде ще й намеря подходящи обувчици. Но има време де. За съжаление тук нямаме много приятели и близки. Но се надявам да се съберем в тесен кръг за празника - а той ще е голяма тръпка за нас родителите.
.
!За зубките,знам че се мият като са 4 или 8.Има едни накраиници,които се слагат на пръстчето на маиката,като четчица са с малко детска пастичка,която става за ядена
. Попара много деца не харесват. Можеш да я заместиш с овесена безмлечна каша приготвена с преварена водичка и да добавиш маслото и сиренето. Или каквато каша обича Адриан. 

)

Аз лично там спрях да ходя по сватби, защото наистина едва се издържа. То скука, скука, думи нямам!
При нас само така върви номера с попарата. Примерно пюре от слива или бананче.
. Бисквитките са в една жълта опаковка,даже мисля че са турски,но са за бебеца,а също така стават и за мляко,защото направо се топят в устата.И ние си хапваме от тях 

Препоръчани теми