Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Ами в тази тема коментираме основно продукти за многократна употреба...

# 181
Благодаря!

# 182
  • Балчик
Здравейте,аз все още не съм решила да използвам чашка,защото открих едни невероятни превръзки.Въобще не ме запарват,вече не се цапам(попиват много)и вече нямам обривите, които получавах преди с Aways.Кожата ми е суха и изчезна неприятната миризма.Имат много предимства пред останалите превръзки на пазара.Ежедневните също са много добри.Всички имат копринено покритие и аз много си ги харесвам.

Дрън-дрън-дрън. Не си улучил/а темата. Едва ли ще убедиш някой ползвал веднъж чашка да се върне към превръзките. hahaha Мен поне можеш да ме отпишеш като потенциален клиент. Laughing bowuu

Тези превръзки не съм ги виждала в търговската мрежа.Аз си ги поръчах на този e-mail.Не виждам нищо лошо дори това да е  реклама.Иначе как ще разбереш за тях:))

Рекламата в този форум не се толерира. Naughty

# 183
Момичета, не видях дали сте обсъждали - каква е разликата между Мелуна Софт и Мелуна Класик?

# 184
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, не видях дали сте обсъждали - каква е разликата между Мелуна Софт и Мелуна Класик?

Понеже ги ползвах и двете да кажа- софт-а е малко по- еластична. Първо започнах с каласик, но ми пропускаше мъничко. Изгорих я докато я изварявах и минах на подаръка към класика който бях поръчала, която е софт. Емиии вече 5ти цикъл съм страшно доволна. Не пропуска и капка нито в силни, нито в леки дни, на мен ми пасна идеално просто.  Peace Но все си мисля, че е до физика, знам ли  Thinking

# 185
Как се почистваха по-обстойно чашките, ако започнат да се зацапват? Освен изваряване и интимен гел, с нещо друго можеше ли да се мият?

# 186
Има лосиони, които се продават пак по сайтовете на фирмите, от където си взела чашката.
Те са си разработени за измиване на чашки.

# 187
Охх изобщо не ми се поръчва нещо специално.  Blush Помня, че по чуждите сайтове препоръчваха rubbing alcohol, това на БГ какво ще рече?  newsm78

# 188
bob4enka, благодаря!  Hug

# 189
Google казва rubbing alcohol = спирт

# 190
Аз започвам трити цикъл с чашката, но...нещо не може да се разберем с нея. Миналият го изкарах от - до с ежедневна превръзка, като гледам и този ще е така.  Rolling Eyes Или аз съм супер смотана или mooncup-а не е за мен и трябва да помисля за смяна с Мелуна може би. И вакум правя, и вътря, и намествам и пак пропускам и то сериозно, а цикъла ми не е тежък по принцип. Не знам къде бъркам.  Tired

# 191
Нана, по-скоро размера и формата на чашката имат значение. Аз също съм с Муункъп и имам подобни грижи - къде повече, къде по-малко. Има го и момента на различната анатомия - дори при една и съща жена, при всеки цикъл има малки разлики в това колко нагоре се качва или слиза шийката, с каква скорост и каква постоянност е течението (ако изтича на етапи и рязко е по-вероятно да има протичане, дори да не е много като количество). Аз имам още 3 години да сия ползвам, но отсега се замислям с какво да я заменя - определено ще е друг модел, може би Дива.

# 192
И аз не се "разбирам" напълно с моята Муункъп, по-малко, но си пропуска Confused Странното е, че винаги я намирам изместена наляво. Както и да я поставя, дори и нарочно да я завъртя повече надясно (накланям я накак така че карчето не сочи към земята, а по-скоро надясно) и все в една и съща поза, наклонена на ляво я намира. Мисля си, че ми е такава анатомията, може би след раждането вече съм такава newsm78(доста време ме шиха, 45 мин, но така и не ми поясниха колко и какви са ми разкъсванията), но и аз след време мисля да прескоча на др. марка.
Определено обаче ще си взема чашка и няма да се връщам към превръзки и тампони bowuu

# 193
Не знам, момичета.  Rolling Eyes Сега я усетих че преля, тук вече ми е ясна причината. Беше пълна, но когато не е пълна пак си пропуска и то доволно.

pip_peeva, и моята е вечно качена до сливиците, и на една страна, както го описваш.  Rolling Eyes Раждането ми беше нормално, без шевове, без проблеми, но може би наистина в чашката е проблема. Дума да се върщам към превръзки и тампони не може да става.  Laughing По скоро, ще прегледам пак инфото на първа страница, и ще си поръчам за следващият цикъл друга марка. Все трябва да има една която да ми пасне.  Outta Joint  Whistling

# 194
  • Балчик
Може би в наклона е причината за протичане. Моята си стои права винаги.

Общи условия

Активация на акаунт