Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Ео, мнението ти беше много компетентно и убедително написано, без да е агресивно. Още тогава се "засилих" да поръчам, но нещо се разубедих. От тогава до сега няколко пъти се замислях и отказвах последствие без причина. Явно чак сега (може би повече от 2 години) узрях за идеята.  Blush   bouquet

# 46
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте.

Бях споменала, че си изгорих едната мелуна при преваряване, просто я забравих. Та се наложи сега да ползвам, втората, която ми пратиха бонус. Бейсик модел е, но незнам дали е софт или стандарт. Определено е по- мека от първата и смея да кажа, че ми приляга много по- добре. Много по- малко пропуска и ми е много по- удобна. Засега няма да поръчвам друга  Peace

# 47
Четейки мнението на Бобченка по-горе за твърдостта на чашките, искам да попитам накйо друг забелязва ли разлика в зависимост от твърдостта?
Моята Муункъп определено си е твърда, не е само завршващия ръб, който е доста плътен.

# 48
  • Варна
 Laughing Ха сега де!
Като съм ползвала само една, как да кажа  newsm78
Моята определено ми изглежда мека, но не знам дали е нормална или софт Мелуна. Някъде из темите бях чела, че се случва да заболи, когато чашката се разтвори рязко, но не си представям да може да ме заболи, колкото и рязко да се отвори. В упътването пише, че материала се използва за изработване на биберони, но аз и биберони не съм ползвала, така че и с тях не мога да направя сравнение...

# 49
Да, има разлика в зависимост от твърдостта и модела. Например моята Дива леко ми създава дискомфорт с лекото притискате на пикучния канал, но пък не пропуска (още от първия опит). Докато Мелуна-софт, нищо не притиска, по-лесно се поставя и вади, но все ми пропуска по някоя малка капчица:)

П.С. Относно цялата армия... Simple Smile поздравления и от мен! Радвам се, че се събират толкова много будни и отговорни момичета!

# 50
Аз по-скоро за пропускането се интересувах. Мисля си (съвсем теоритично!!), че ако по-мека, по-малко ще пропуска, тъй като по-лесно ще следва извивките на меките тъкани.

# 51
  • Варна
Аз пък (също съвсем теоретично Simple Smile ) си мисля, че твърдите ще пропускат по-малко, защото каквато и форма да заеме вагината, там където е ръбчето, самата чашка ще я опъва и уплътнява (ама и аз го обясних... като уред за мъчения  Embarassed )

П.С. Токущо ме осветлиха. Мелуната ми е софт Simple Smile

# 52
Ами тази втората, определено е по- мека и пропуска по- малко.  Thinking

# 53
Пиша с пресни, пресни впечатления на first time user.  Laughing

Поръчах си mooncup вчера и днес следобяд присигна. Като отворих малко ме стресна размера. Очаквах да е по-малка (не знма какво точно си представях, но със сигурност не това което видях), стори ми се доста твърда и дебела. Леко се притесних да си призная. Прегледах листовката, засилих се към кухнята да я "сготвя" и марш в банята. След едно дълго душче, като не спирах да си мисля и да се самонавивам "не се притеснявай и да не стане от първите няколко пъти поставянето, ще се научиш Наталке" и т.н.  Laughing Не знам дали аз съм много сръчна с ръцете или това нещо просто няма как да го объркаш, но ми заспа от първият път. И понеже се съмнявах на успех от първият път, я извадих и поставих пак. Все едно цял живот това съм првила.  Whistling Дръжката излизаше, та извадих трети път, за да я срежа, дори имаше малко кръв вътре вече, та съвсем ми се изясни целият процес.  Blush Не я усещам, още след поставянето просто не я усещам, няма 10 минути, няма един час. Сега ще видя и дали ще пропусне нещо, понеже съм точно по средата на цикъла и когато ми е най-обилно, но подозирам, че ще си задам не веднъж въпроса - защо не съм си купила по-рано.

Имам още няколко дни да събирам впечатления, докато ми свърши, а другият месец тест на морето от ден първи.  Laughing Не искам да казвам, колко ми харесва и идеята да не се притеснявам имам ли превръзки, да ги мъкна в дамската си чанта, пък после като изхврълям да се чудя, къде, как, с какво да увия че да я скрия и все такива неща.

bouquet

# 54
Браво, нана  Hug

# 55
Нана, и аз като теб. Само дето не се чудя защо не съм си купила по-рано, ами направо си завиждам сама на себе си  Joy ,откак съм я купила. И още не мога да спра. Сигурно идва от мисълта как другите се чувстват в жегите... newsm78  Wink

# 56
Тук понеже жеги нямаме, го бях забравила този така "приятен" момент - 40 градуса и втори ден от МЦ с превръзка.  ooooh!  Mr. Green

Тъй, аз все пак явно не съм толкова сръчна с ръцете, колкото побързах да се похваля, защото протекох, малко но все пак. Върнах се пак да чета старите теми и наместих с въртене - съвсем съвсем минимално цапнато един час по-късно. Подозирам обаче, че това е по стените съвсем в началото, което реално няма как да почистя с тоалетна хартия, но пък и чашката го подминава и то просто трябва да изтече. Какво ще кажете?  Thinking Сега последно като ходих, (не че имаше нужда, ама пусто любопитство  Laughing ) се беше "качила" много на върте. Лекинко се притесних в първият момент, че не мога да я извадя и се проклех веднага за прибързаното скъсяване на дръжката, но се сетих за съветите с напъните.  Flutter Въобще, ако някой тепърва влиза в темата е хубаво да се разрови на зад! Има безценни съвети за което много благодаря на всички пишещи!   bouquet

# 57
O, нана, много се радвам, че някой ме е прочел неподигравателно  Blush Където и да пиша за нея извън този форум, се започват едни...
                               Аз вече си мисля, че трябва да пращам линкове към темата - толкова е убедителна! Иначе като ми поискат превръзка винаги споделям, че не ползвам, и естествено се налага да обяснявам колко ми е добре с чашка... но досега никой не се е престрашил. Може би 'престрашил' трябваше да е в кавички, не е нужно престрашаване, а просто да обичаш себе си.
                              Смея да споделя, че наскоро изследваха много подробно всичките ми женски органи и те са в идеално състояние две или повече години ползване на чашка. Мисля че е успокоително да се прочете  Blush.

# 58
Аз съм толкова очарована от чашката, особено от тази втората, че ми се иска да разкажа на целия женски свят за какво иде реч  Mr. Green Всичко живо около мен вече е въведено в тези дебри, но да ви кажа освен итерес, последователи засега няма.  Rolling Eyes

# 59
Честито, Нана!! Simple Smile

А след коментарите на Бобченка, аз определено ще следя за някакво намаление да взема една мека Мелуна преди да е изтекъл срока на годност на Муункъп-а, за да сравнявам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт