Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 251
  • 757
  •   1
Отговори
# 585

Ели, вчера много липсваше.
Да много ми липсвахте , но имах включване само от служебния компютър, в къщи и двата бяха заети от децата. Здравейте!
Гони, Дани  Hug Hug  Много е гадно, когато не можеш да си в темата с виртуалните приятелки поради липса на техника.

Ели,  wavey wavey не мога да не те отразя като една от неуморните пчелички напоследък в темата! Благодаря ти за всичко, което  правиш! Hug  bouquet smile3525  love001

# 586
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:35 от Eldo

# 587
# 588
# 589
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
  ruporuu Хелоууу на целокупния Лински мегдан.  ruporuu

Как е настроението?  Hug Hug Hug

Желая ви прекрасен слънчев ден пълен с положителни емоции.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 590
  ruporuu Хелоууу на целокупния Лински мегдан.  ruporuu

Как е настроението?  Hug Hug Hug

Желая ви прекрасен слънчев ден пълен с положителни емоции.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Зизу здравей, благодаря за пожеланията , защото горещо имам нужда от положителни емоции Peace Hug

# 591
Ели, ако мога с това да помогна  Peace- желая ти само приятни емоции! Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   love001  love001
                           Hug Hug Hug Hug

Не можеш да си представиш с какви положителни емоции беше съпроводен този концерт - макар и отдавна - но аз ти ги изпращам, щом имаш нужда от подкрепа в този момент! Peace Peace Hug Hug

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 12:35 от Goni

# 592
Гони, миличка морето е релакс за душата , макар и много далече от него да съм, Витоша е до мен.

# 593
в къщи и двата бяха заети от децата.Много е гадно, когато не можеш да си в темата с виртуалните приятелки поради липса на техника.

А, ааа да видите и за какво става въпрос........ Joy Joy Joy Joy /да ми са живи и здрави! Praynig Praynig/

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 12:54 от Goni

# 594
Лили, помагай мила! Praynig Praynig И след като премахна  30-те минути - маммата пак ме изхвърля! ooooh! ooooh! ooooh!

# 595
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета Hug Hug

Данет, много драго ми стана да ти видя ника и да знам, че успешно се справяш с житейските проблеми въпреки мъката ти по нас.  Laughing Party Laughing Така е рожбо - да си майка и труженичка едновременно е толкова тежко, но резултатът от това не може да се замени с нищо друго, дори с нашето присъствие в живота ти. Ако то го няма, нищо друго не може да бъде трайна ценност за никоя жена. Извинявай, че изръсих мъдрости като поп, ама така ми дойде. ooooh! Joy

Елдо, ами не мога да си пийна от твоето чайче, пък така искам. На мен вместо чай и кафе ми излиза само един маркер на някакво photobucket, което трябвало да се ъпгрейдва. Sad newsm78

Катина, наистина да се радваме на живота и щастието на другите е висше благо и голя-я-ямо умение. Не всеки един човек на тази планета е дарен от господ с такова благо. Хора, които го могат и които с лекота и удоволствие могат да се раздават мен ме привличат като магнит и наистина съжалявам, другите, които не успяват ли не искат да го постигнат. Е понякога човек се уморява от всичко, дори от неща, които по принцип прави с лекота Crazy Sad

Гони, Ели, щастие е че ви има и че има на кого да се сърдите Heart Eyes Laughing

От мен днес едно клипче, не заради балдахина в него, а заради любимия ми момент - погледът и целувката на Саваш в края на първия му прекаран със сина ден:

# 596
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug Hug

Елдо, ами не мога да си пийна от твоето чайче, пък така искам. На мен вместо чай и кафе ми излиза само един маркер на някакво photobucket, което трябвало да се ъпгрейдва. Sad newsm78

И аз не знам какво им се случва на гифчетата, но специално за теб чайче с компания.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 19:12 от Eldo

# 597
  • На юг от тук
 "Не всеки един човек на тази планета е дарен от господ с такова благо. Хора, които го могат и които с лекота и удоволствие могат да се раздават мен ме привличат като магнит и наистина съжалявам, другите, които не успяват ли не искат да го постигнат. "
Толкова добре си го казала Ванина. Е затова и се събрахме тук, а не в някоя друга тема. Гледам филма за мое собствено удоволствие. Като свърши ще гледам другите им проекти, ако ми харесат разбира се. И не ме интересува кой с кого и как си ляга и става, как си пие кафето и водата, не ме интересува цвета на завесите им в къщи. Аз гледам ЛиН.
Надявам се и следващите им участия да покажат таланта на артистите, да бъдем запленени от ролите им повече от сегашния филм, защото само така се доказва развитие.
А и Мурат и Нургюл са доказали, че това го могат.
Момичета някой успял ли е да намери игралния филм с участието на Нюргюл, мисля, че март излезе.
Гони добре завърнала се, а за морето -...голяма завист от мен да знаеш. Дани твоите колажи ме разтоварваха, затова се радвам, че отново си тук

# 598
# 599

Önce oy sonra kahvaltı
Nurgül Yeşilçay, pazar gününün en erkenci seçmenlerinden biriydi.
Uyanır uyanmaz oy kullanmaya giden Yeşilçay, sonrasında oğlunu alıp kahvaltı için Bebek sahiline indi. Anne-oğulun pazar keyfi objektiflere böyle yansıdı.

Общи условия

Активация на акаунт