Отговори
# 240
     Малко извън темата.....
     Изках да пусна поздравителна тема за една приятелка,но не намерих нужния подфорум.....Къде ли се дяна той?Имате ли представа? newsm78

# 241
Здравейте и от мен!
Нещо напоследък съм се хвърлила в едни мисли за развитието на децата... Притеснявам се, че Дани не се е пуснал още да върви. Стабилен е, крачи уверено като се държи за пръста ми, но като го пусна стои 5-6 сек и после лееекичко и внимателно се навежда и тръгва да пълзи. Не иска и да знае да тръгне да крачи.
Утре сме на консултация - да видим педката какво ще каже - не че разчитам на нещо от нея, но все пак...
Страхотен уикенд изкарахме - на плаж с децата, после на разходка и ресторант. Дани заспа геройски след млякото, а Марти - все едно бяхме с някой приятел излезли - разговори, смях - страхотно. Откарахме до 12  Embarassed , че и приказка му чете баща му като се прибрахме  Grinning.

# 242
Гали, рано е да се притесняваш... Дара беше така - осмели се да тръгне сама почти на 1г и 3м., но си проходи от раз стабилно. Като му дойде времето, ще тръгне сам  Peace
Уф, вече един месец се опитвам да организирам почивката на 4 семейства... аман от капризи...  Tired

# 243
  • София
skapa mi se noviat laptop. Ne me ochakvaite skoro naokolo, osven taka, ot telefona

# 244
  • София
Mopsi, friziora e Naiden

# 245
  • София; Дружбето
Гали, не се занимавай с глупости Mr. Green Габи проходи на година и 3 месеца, ма както проходи, след седмица протича и се прокатери, навакса си доста бързо. Не съм се притеснявала, защото знам, че мъжете са по-страхливи Wink Така че не се вкарвай във филми ми остави детето да му дойде времето
Ив, гуш

# 246
Мерси момичета!!!   bouquet
Цвет, той се катери вече  Mr. Green за ужас на баба си, която най-учтиво помолих да не идва да ми "помага".
Ив, много е гадно без комп. Аз изпадам в абстиненция направо

# 247
     Малко извън темата.....
     Изках да пусна поздравителна тема за една приятелка,но не намерих нужния подфорум.....Къде ли се дяна той?Имате ли представа? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=34.0

eto go Simple Smile

# 248
  • София, Лагера
Добрутро!
... Обучението е под формата на игра. Например, сега имаха тема цветя, градина и т.м. Носихме саксии, енциклопедии, садиха цветя, ходиха в разсадници, ферми, разходки в парка. Учат ги да спазват правилата в училище, работят над концентрацията и дисциплината, как да реагират и да се справят при дразнене и обиди от  съученици...
Това е страхотно!!!! Hug Peace заради това искам да оставя Пресиян още в градината, макар че май няма да стане номера  Cry

Клемсоооу, ти се побъркаА  Laughing Майтап, бре! Браво за желанието да учиш!!!  Peace

Гали, и Пресиян проходи на 1 г и 2 месеца. Мисля, че до година и половина трябва да са проходили, чак тогава можеш да започнеш да се притесняваш. Има и нещо друго: казват, че колкото по-късно проходят, толкова по-стабилни са и по-малко падат децата  Peace

# 249
  • София
Мацки, заредих се страхотно от сряда до петък. Имахме малко негативни емоции в събота, но сега не ми се говори. Важното е, че тримата с детето сме здрави и имамe един друг.

В момента местим офиса, текат ремонти, свили сме се на 1 бюро с още една колежка, не ми е много удобно да правя каквото и да било. Ще ви наглеждам и ще пиша при възможност. Дано всички сте здрави, сега ще се върна да ви изчета.

# 250
  • София
Nim, da ne te hvanaha s pletka v rutse?

# 251
  • София
Сеирджийка!  hahaha

# 252
   Анджи,много благодаря!  Hug
   Къде ли не го търсих този подфорум!  ooooh!

Ноеми,може би си права за прохождането.....Моите проходиха рано и много падаха/падат... Sad

Клеми, да се присъединя към въпроса на ДаВинчи.  Blush Какво ти се иска да следваш,ако се захванеш за второ висше?

Ним,  Hug

(Хих  Laughing С това "висше" се сетих за нещо смешно...Една приятелка работи в банка и споделя,че най-честосрещаната правописна грешка по бланките   е "виШе" в графа образование  Crazy  Joy )

# 253
  • София

Случи се нещо, което ме разтърси и ми даде да разбера, че семейството ми в лицето на Симо и Симона, са единствените хора, които имам до себе си, на които мога да разчитам и ми се иска това да продължи дълго. Не ми се пише във форума, аз бях само свидетел на събитията, но ме разтърсиха. Уви, не касаят плетка, а здраве. И други неща - липса на време, липса на пари, но основно здраве.

Някой ден на чаша (каса) бира може би...

# 254
  • София
Ним, то си трябва от време на време едно такова отрезвяване, че доста често забравяме какво имаме (ние=хората). Hug

За сега няма да споделя каква ми е идеята, ако/когато стане факт, тогава. Все пак ми хрумна едва преди 3 дни.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт