Отговори
# 345
  • София
При Мая звучи като "ие": пиле  - пиие, е-то е меко.

# 346
  Не си спомням,дали съм ви разправяла една смешна случка по повод Уъ-то.Може би,съм... Rolling Eyes

Сервитьорка в 5 звезден хотел пита бармена:
   -Когато ми поръчват "Уайт кофи",как да разбера дали искат кафе с мляко(white) ли дълго кафе(light)?

Klemy,наистина ли не можеш да си представиш?Страшно много хора вместо Л казват Уъ.
   Лила, не мисля,че е непоправим дефект.По-скоро е навик(поне при повечето).

# 347
  Не си спомням,дали съм ви разправяла една смешна случка по повод Уъ-то.Може би,съм... Rolling Eyes

Сервитьорка в 5 звезден хотел пита бармена:
   -Когато ми поръчват "Уайт кофи",как да разбера дали искат кафе с мляко(white) ли дълго кафе(light)?

Laughing Страхотно. Тъкмо да започнем седмицата с нещо приятно.

И да се похваля, че се видяхме с Ели, макар и за малко. Тя е страшно лъчезарна и очарователна.

Лека и успешна седмица на всички!

# 348
  • София; Дружбето
Аз пък съм с две в къщи Crossing Arms Миша кашля като магаре, уте ще я водя на док да видим подобрява ли се, ама пък на лято болни деца не ми се гледат, мрън
Миша често казва уъ, трауауа, но за сега не се впечатлявам

# 349
  • София
Клемс, сънувах те тази нощ. Поради някакви неведоми причини трябваше да си празнувам РД-то у вас. Цяла нощ мъкнах торби с ядене и пиене и когато дойде време за същинската част, се събудих. Crazy Laughing

Цвет, дано бързо се оправят дребусите. Praynig Докладвай как сте след педиатърката.

# 350
  • София
Мъкнала си торби за моя рожден ден явно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз пък днес, докато отивах на работа си мислех за теб, че първа ще кажеш как е да преминеш в отбора на 30+.  Joy

# 351
  • София
Ха, може и така да стане. Важното е поводи да има.  Party

# 352
Хооооп   tiptoe
Много хубаво това Банско, ще знаете  Simple Smile
Цвети (Flowerlina) и сладката Ева ужасно много ни помогнаха, пихме едно сладко кафе, побъбрихме си за децата, мъжете  и нещата от живота и заминахме по живо по здраво на концерт...Който, уви, не се състоя. Пълно разочарование - Jamiroquai контузен, вятъра отвя сцена и палатки, концерт нямаше, абе...с природата не можеш да се бориш.

# 353
Селма, много се смях за уаит. Хаха и аз така го произнасям  и май на дърти години пак ще ходя на логопед. Но щом логопеда не може да го произнесе, малко се поуспокоих. Баба ми разправяше, че като съм запеела трауауауа в училище и ми разпознавала гласа сред този на другите деца.
И моите и двете бухат като магарета.  Crazy
Лила, удряй го на живот, сега ти се е паднало. Аз не изпускам възможност, за съжаление на последък все по малко ми се отдава.
Успешна седмица!

# 354
  - Аврам,синко,я кажи!
    Имаш 6 ябълки.Половината си дал на Мойша.Колко са ти останали?
  - Пет и половина!
    Mr. Green

- Скъпа,какво да ти подаря за нова година?
    - О!Не знам.... Blush
    - Добре тогава!Давам ти още една година за размисъл.

# 355
  • София
Споко има живот след трийсетте....имааа.
Аз съм го ударила на такъв социален живот напоследък... и една плетка ми се е отворила Embarassed ooooh! да видим къде ще му излезе края...
Елии, такива красиви слова чух за теб от устата на един русенски мъж, че останах без думи...нямам коментар.....вдъхновение си ти Hug

# 356
Споко има живот след трийсетте....имааа.
Аз съм го ударила на такъв социален живот напоследък... и една плетка ми се е отворила Embarassed ooooh! да видим къде ще му излезе края...
Елии, такива красиви слова чух за теб от устата на един русенски мъж, че останах без думи...нямам коментар.....вдъхновение си ти Hug

smile3501 beer Popcorn

# 357
Здравейте мами,надявам се да не сте ме забравили тъй като не съм писала  няколко месеца Embarassed
Вече съм почивка и се надявам често да се включвам.При нас няма иначе нищо ново пазим се с баткото и очакваме появата на бебето,което също ще е момче според д-р Марков.Спирам да пиша и започвам да чета назад Simple Smile

# 358
Барби,  Embarassed Трябва да отбележа, че и аз чух изключително мили слова за теб от същия този мъж  Simple Smile  Hug
Цвет, как са дребусите? Дано са по-добре днес!  Hug

# 359
  • София; Дружбето
За мене никой нищо хубаво не казва Joy
Утре Миша на детска, добре, зле отива, скъсаха ми нервите днес

Общи условия

Активация на акаунт