Отговори
# 90
Хех, Сту  Grinning

Ето ги и на Любо:

1. Не сменяй конете ……..до къщата.
2. Удряй докато ………………………..котката хапе.
3. Винаги е по-тъмно преди ……в къщи.
4. Никога не подценявай силата на …………колите.
5. Може да заведеш коня до водата, но ……..и на морето.
6. Не хапи ръката която ……………..е лява.
7. Липсата на новини е …………………………новини.
8. Не можеш да научиш старо куче на нова……………поставка.
9. Ако спиш с кучетата …………..ще те ухапят.
10. Обичай всички ........ да ги гушкаш.
11. Химикала е по-силен от ………………. тефтера.
12. Здрав дух …………от слама.
13. Където има дим има и ……………..кон.
14. Щастлива булка е тази, която …………е на тъмнината.
15. Спестена паричка………………….е намерена.
16. Двама са малко, трима са …………..много.
17. Когато слепец води слепеца ….ще го хване.
18. Ако се смееш целият свят ще се смее с теб, ако плачеш ………..и той ще плаче.
19. Няма нищо по-сляпо от …………зеленчука.
20. Децата трябва да се гледат, а не ……………бият.
21. Ако не успееш от първия път ………трябва да караш кола.
22. Получаваш само това, което …….искаш.

# 91
   Стилияна,впечатлих се от този отговор:

Цитат
4. Никога не подценявай силата на ………… радостта
  И съм готова да се подпиша под него с 2 ръце!  Hug Hug

Цитат
16. Двама са малко, трима са …………повече малко..
   hahaha Joy Верно бе!

Цитат
2. Удряй докато ……………не съм жива
Това ми прозвуча направо поетично!

Анджи,как свършва иначе тази пословица:

Цитат
18. Ако се смееш целият свят ще се смее с теб, ако плачеш ………..и той ще плаче.
?

Цитат
22. Получаваш само това, което …….искаш.
  Ние четем всякакви мъдри книги,за децата просто си го знаят!  ooooh! Shocked Hug

Цитат
19. Няма нищо по-сляпо от …………зеленчука.
  Боже колко е вярно! (нали се сещате за "зеленчука")

Ох не мога да изкоментирам всичко!
  Момичета,безкрайно съм впечатлена! Благодаря ви!
   newsm20

# 92
Селма, открих поговорката:
"Ако ти се смееш, то целият свят се смее с теб. Ако ти плачеш, то плачеш сам”

А за зеленчука не се сещам  Thinking

Има отговори на Ая и Любо, които са еднакви, а
"4. Никога не подценявай силата на ………… радостта" на Ая ми стана любимо и на мен Simple Smile

# 93
   "Зеленчук".....От "Полета над Кукувиче гнездо" на Кен Киси (има и игрален филм с Джак Никълсън в главната роля). Определен вид пациенти на психиатричната клиника,които са с изключено съзнание,обездвижени,съществуващи само благодарение на  системи....

Синоним на човек ,живущ не съзнателен живот.  Peace

Селма, открих поговорката:
"Ако ти се смееш, то целият свят се смее с теб. Ако ти плачеш, то плачеш сам”
  Благодаря,Анджи!
  А децата(Любо,де) вярват в добронамеренността и състраданието!  Heart Eyes Hug

# 94
Марти не мога да го накарам да отговаря - даже и под формата на игра... Искал песничка или детско... Понякога много ме е яд, че се прави на глупав. Ама винаги е бил такъв. Докато не реши сам да се изяви нищо и никой не е в състояние да го накара. Ако го нямаше и Дани, на когото да пее песни и да казва стихотворения, да го учи, нямаше да знам колко много неща знае.
Някакви идеи как да го провокирам? Не иска да рисува - скучно било, реди конструктори и писти. Как ще пише идея си нямам...
Оф какви са ме налегнали тая сутрин  Rolling Eyes

# 95
Ох, да това със силата на радостта и мен ме остави без думи  Heart Eyes
Също много се смях на това - 18. Ако се смееш целият свят ще се смее с теб, ако плачеш ………..няма нищо да получиш!

А Биш има още един бисер - 12. Здрав дух …………и болна кокошка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Андж, Любака ме утрепа с това - 14. Щастлива булка е тази, която …………е на тъмнината и това 8. Не можеш да научиш старо куче на нова……………поставка. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гали, какво си се притеснила, че нямало да пише  Thinking Имаше една статия, че 6-ците в бележника (или очакваното поведение) не са гаранция за успех в живота. Т.е радвай му се такъв, какъвто е и не се притеснявай ако не е като другите  Hug

# 96
  • София
Алоха от Атина!  Hug
Тук наплитам едно старо моделче, останало ми отдавна  Mr. Green и съм се отдала на всички любими занимания - кръчми, магазини, разходки (в този ред на важност!  Party). Днес ще скокнем до Пелопонес, в старата гръцка столица Нафплио.  Sunglasses

ПП. За понеделник може да оформим група за споделяне в Добро.  Mr. Green Ако има желаещи, да звънкат (ма не сега, де! knit)

ПП1. Нимскооо, честит ти оператор и вече внимавай първия му филм да не е медицински, а ти - в главната роля!  Mr. Green Оглеждай картините срещу леглото, знаеш как е по филмите...  Joy Hug

# 97
Как различните зодии приемат, че са умрели  Mr. Green

Овен: "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"
Телец: След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!
Близнаци: "Тук е страхотно... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Връщам се!"
Рак: "Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."
Лъв: "Нееее, не съм мъртъв! Не съм, не съм, не съм, не съм! Какви са тези хора с крила и бели мантии? И защо пеят? Не са в правилната тоналност! Мога да пея по-добре от тях! Този пък кой го направи диригент..."
Дева: След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.
Везни: "Я! Какъв красив тунел... А това в края Исус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?"
Скорпион: "Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"
Стрелец: "Хаха! Баси якото, човек! Издигам се.... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"
Козирог: Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.
Водолей: "Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Пълна мизерия е това! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения.
Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …

# 98
  • София; Дружбето
ахахахахаахах, ей това в момента колко ми е актуално
Рак: "Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка."

# 99
Гали, не се тревожи. Има и големи хора, които предпочитат да си пазят мислите за себе си.
Нали го чуваш като говори на Дани, значи знае  Grinning
А за писането има време Simple Smile

Любо скоро се "отпуши" да ми разказва случки от градината, да рецитира и да пее. И също да говори с непознати и да им разказва житието си  Laughing Дори досажда понякога, личи им по физиономиите  Mr. Green
До миналия месец мълчеше за такива неща, не искаше да обърне внимание на непознат, даже госпожата в градината ми каза, че и там отказвал да отговаря.
Откакто се качиха с групата на третия етаж на градината и каза, че е голям вече и не можеш да му затвориш устата  Laughing

Селма, точно, аз изобщо не се замислих за "зеленчук" в тази посока. Но децата са мъдри.
След някоя друга година тази сензитивност ще бъде притъпена  Rolling Eyes

Сту,  Joy

# 100
   Стилияна,много готино!  Joy Joy Joy

# 101
  • София
...
Риби: Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …

Това е велико и много точно описва мен, откакто съм в ерата на асцедента си!  Mr. GreenИначе, "Искам да говоря с управителя! Веднага! Мъртъв ли съм?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре, тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"

Да си овен  с асцедент риба не е лесно, да знаете!  Joy

# 102
   Ха!Ив!За мен е изненада,че си с такъв асцендент.  Grinning
   Но от друга страна така по-лесно си обяснявам някои черти на личността ти.  Simple Smile  Hug

# 103
Аз се замислих какъв асцедент съм и се проверих -

Вашият Асцендент е: Дева
Вашата Зодия е: Телец    
Луната ви се намира в: Лъв    

Луната какво означава тук?

# 104
  • София; Дружбето
Аз се замислих какъв асцедент съм и се проверих -

Вашият Асцендент е: Дева
Вашата Зодия е: Телец    
Луната ви се намира в: Лъв