Отговори
# 60
  • Варна
Ним, как е минала защитата? Надявам се всичко да е минало добре.  Hug
Клеми, видяхте ли пак какичката?
Между другото за мен това са най-искрените комплименти.
Селма, чувала съм бабини методи - търка се ечемика със злато. Не зная дали помага обаче.

# 61
Селма, спираш да намигаш на чужди мъже!  Wink
Търпиш и чакаш да набъбне, после се пука сам и изтича.  Tired Sick
Знам и за търкане със златен пръстен, което Вики е описала, но не мога да определя дали действа. Последния път си загубих халката от търкане и пак същата работа.  Crazy
Браво на Алекс! Отлеждаш надарен младеж! Дали не си направила снимка на картината.
Ним, браво на половинката! От радост ще пиете, явно!  Laughing
Изглеждаш страхотно с новата прическа. А пък за белите косми има боя.  Laughing Аз като бях с къса коса постоянно си сменях цвета.
Аз днес съм на 2 РД и какво ме чака, че единия е от обяд с деца, но не е детски.  Crazy
Пуснала съм си Зи рок от сутринта и ми е вече ваканционно, сега ако се появи и Лилянчо с бирения аватар, заради който винаги ми се допива бира, може и да си отворя една.  Joy

# 62
Селма, спираш да намигаш на чужди мъже!  Wink

Добре.Ще го предам на Юлия.  Wink Laughing
   Чудя се ,обаче,дали това при нея е ечемик или ухапване от насекомо.... Thinking

# 63
  • София, Лагера
ама нали ечемикът е вътре в окото?  Rolling Eyes

# 64
  • София
Ечемикът е върху клепача обикновено. Понякога може да е от вътрешната страна на клепача. Но не е в окото.

При каката ен сме ходили, защото Дани вече я забрави. Мъже!  hahaha

# 65
  • София
Имам си дипломиран оператор!  bowuu  Финалната му оценка е 5.75, филмът му е бил най-добър, сега трябва да му сложим субтитри на английски и ще го пускат и на някакъв фестивал!  Simple Smile  Мойто мъж превърна хобито си в професия. Сега ако успее да превърне и професията си в пари...  Whistling Laughing

Селма, лек за ечемик не знам дали има. Аз като дете много страдах, непрекъснато ми излизаше по очите. Злато, кърма - какво ли не са ми мазали. Нищо. Бях свикнала и не ми правеше впечатление, стига да не ми затвори много окото. Някъде в пубертета го израстнах май, така и не разбрах на какво се е дължало.

Мопси, аз още си чакам снимките ти като великденски заек!  Crossing Arms Laughing

А за косата - много бели коси имам.  Sad  Сега понеже си роша косата нагоре и си личи покрай ушите и не само, преди не съм го забелязвала. Все още може да мине за русо, защото не са цели кичури, но вероятно до 1-2 години няма вече да мога да си ходя с естествения цвят и ще трябва да почна да я боядисвам.

# 66
Малеее Ним, вярна ще излезе приказката, че всеки бял косъм е преживяно удоволствие  Whistling Whistling Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Поздравления за Симо  Hug
Ако иска да направи хитов филм, може да му предложиш да ни снима тайно на някоя сбирка  Joy Joy Joy Joy Joy

Селма, някъде бях чела, че ечемикът се причинява от вирус (нещо като херпеса)  Thinking

# 67
  • София; Дружбето
Ним, браво на Симо. Сега да стане най-добрия в бг Grinning Хобито да ти е работа е най-хубавото нещо на света. Аз като нямам хоби........... Joy

# 68
  • София, Лагера
Нимско, честито на Симо!  Hug

Ако иска да направи хитов филм, може да му предложиш да ни снима тайно на някоя сбирка  Joy Joy Joy Joy Joy
Мани, ще му се препоти камерата  Mr. Green

Ечемикът е върху клепача обикновено. Понякога може да е от вътрешната страна на клепача. Но не е в окото.
Хм, аз съм имала на вътрешната страна на горния клепач  Thinking Sick

# 69
  • София; Дружбето

# 70
# 71
   Ним,браво на мъжа ти!  Hug
   Дано има късмет в професията и печеленето!  Peace Hug

Клеми,браво на Дани!  Laughing

Да ви кажа,че Алекс,въпреки особеностите си,се ползва с доста голяма популярност при момичетата.... Grinning Наблюдавала съм го и със своите очи,чувала съм го и от госпожите в градината (за 3 негови симпатии).А една вечер срещнах някакво (4-то) момиче от групата му и тя взе да ми разказва,как Алекс я обича и как играели заедно на бебета  Shocked и на конструктор.  Laughing

# 72
  • София/Варна

Въй! Каква свекърва  Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[/quote]

Т'ва като Елицата нарежда Wink.

# 73
  • София
Селма, доста момичета си падат по "лоши" момчета  Blush  Казвам "лоши" в най-добрия смисъл на думата  Laughing  В смисъл - не кротички и тихички, а такива, които се забелязват.  Simple Smile Peace

Което ме подсеща, че вчера се прибираме от градина с трамвая и до нас едно момченце седеше - привидно непознато. Тръгва да слиза и минавайки край нас казва "Чао, Мони!" Аз зяпнах  Shocked  и разпитах Симона кой е този младеж. Оказа се, че е батко от трета група и я помни от времето, когато през зимата тя беше командирована за седмица в трета група. Crazy А преди това пък за малко да се уреди с возене в колата на един младеж от нейната група. Лошото е, че той искаше да возят само нея, не й майка й  Whistling

hahaha Crazy

# 74
Ним, чеситито дипломиране на мъжа ти! МНого успешни ленти да заснеме!  Hug
Това с любовите на децата, все си мислех, че е рано...ама явно не е. Имам един приятел приятел, който като го види направо си сменя погледа и докарва някакъв баш влюбен, кравешки поглед гледа и върти очи и се фръцка и го гушка Crazy

А снощи ме пита:
- Аз докога ще ходя на градина?
- Докато тръгнеш на училище.
- Ама не ми се ходи, скучно ми е там.
- А какво искаш да правиш?
- Ами нещо по-интересно, омръзна ми тая градина  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт