Отговори
# 600
  • София, Лагера
... а аз като се фиксирам върху бирата (от 15-ина години насам все е така), все някой се обажда да ме кани на бира!  Thinking Mr. Green
Значи - вярно е!  Peace

Майтап. Сещам се колко много хора се фиксират в бебеправене, а бебето не става и не става именно заради това... а като спрат да мислят и нещата си идват на място.

# 601
  Може би,грешката на тези хора е там,че подсъзнателно се фиксират в/у това,че бебеправенето може и да не се получи(от опита на околните,например, или някакви минали преживявания,пак само като пример).Тоест,имат страх,който привлича и провал....  Rolling Eyes
   А като спрат да мислят,пускат да си върви и страхът (в/у който и беше реалнато фиксация) и....бебето идва. Simple Smile

# 602
  • София
Подсещате ме за оня лаф: Кога човек разбира, че е полудял? Той не разбира, но другите разбират.  Mr. Green Та така и с фиксациите - ние сами трудно осъзнаваме личните си фиксации... Wink

Ноемке, добре дошла!  Hug

# 603
Подсещате ме за оня лаф: Кога човек разбира, че е полудял? Той не разбира, но другите разбират.  Mr. Green
     hahaha Joy  Тоя лаф не съм го чувала,но е готин.

# 604
  • София; Дружбето
Аз знам, че съм откаченО, нема нужда другите да ми го казват Mr. Green
Ноеми, кога ти се идва насам Laughing то няма кво да се разказва Wink

# 605
  • София
.... то няма кво да се разказва Wink

Моооооооооооооля??!  Thinking Crossing Arms Лъжеш нещо....

# 606
  • София; Дружбето
.... то няма кво да се разказва Wink

Моооооооооооооля??!  Thinking Crossing Arms Лъжеш нещо....
Няма Sad пак ще се ходи, само  да видя дали "другите" искат Crazy Цвета си е сложна личност, с множество странични и нежелани (д)ефекти Mr. Green

# 607
  • София
....

Само за протокола, между нас тук ти далеч не си най-откАчена, бива да ти го кажа!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но си от най-себекритичните в не най-позитивния смисъл...  Wink Heart Eyes

ПП. Разбра ли ме или го препрочиташ за осъзнаване?  Mr. Green Hug Hug Hug

# 608
  • София; Дружбето
....

Само за протокола, между нас тук ти далеч не си най-откАчена, бива да ти го кажа!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но си от най-себекритичните в не най-позитивния смисъл...  Wink Heart Eyes

ПП. Разбра ли ме или го препрочиташ за осъзнаване?  Mr. Green Hug Hug Hug
ахахахахха, ясно ми е Simple Smile ма такава съм си, свикнах вече Joy

# 609
  • София
.... ма такава съм си, свикнах вече Joy

И ние.  Mr. Green

# 610
  • София
В новата тема предлагам да пуснем анонимна анкета "Коя от нас е най-луда?".  Mr. Green И с всяка тема можем да се класираме по разни разнообразни категории: "Най-примерна домакиня" (майтап, бе!  Mr. Green); "Най-вярна съпруга"  Mr. Green и т.н.

tooth

# 611
  • София; Дружбето
само при темата за най-вярна съпруга може ли да сложим сключ да се чете само от нас Mr. Green

# 612
  • София
Цвет, я вземи ни светни ти с кого ходи на море.  Whistling Whistling Whistling

# 613
  • София; Дружбето
Клемсссссссссссс, кат са съберем нейде Blush

# 614
  • София
Клемсссссссссссс, кат са съберем нейде Blush
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дообре!

Общи условия