Отговори
# 165
Относно заглавието на Януарки, нещо ми се струва, че се ебават с нас!
Те нали се изядоха едни други и май не им стига ...  Thinking

# 166
  • област Варна
Щях да пиша за Туята. Нашата схема е 10 гранулки вечерта преди ваксината и после 3 дена по 5 гранули, пак вечер. Повече от 38 не вдигнахме, та за днес се отървахме с лекарства.
Zelda, а мога ли аз да му стана гадже на Ианчо в следващия живот. Пу-пу!
Честно да Ви кажа, ако ми падне да ме извинява мъжа ми  Blush

# 167
Пчеличке, не им се връзвай. И да се заяждат и да плагиатстват кво толкова  Peace

# 168
Цитат
Честно да Ви кажа, ако ми падне да ме извинява мъжа ми 
Joy аз те извинявам от негово име  Joy
anilevI ходят, ходят, ето http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2547152/ian-somerhald … -dobrev-paris-04/
сори за спама Blush spam2

# 169
Браво на Еван  Hug , Лена права си, че прекаленото пазене не е съвсем в услуга на детето и скоро следва опознаването на света. И за да ме потвърди една комшийка навън кресна на едногодишния си син "Плюй камъка, плюй! Не гълтай! Плюй!"  Mr. Green не знам какво стана, но вярвам, че го е изплюл.
Аз пък преди години бях свидетел на следната сцена: една майка в градинката крещи, изпаднала в истерия, на детето си, което е изяло гол охлюв Sick И накрая останала без сили жената му вика: "И какво, вкусно ли ти беше?" и детето, което беше на около 3 годинки каза с най-невинното си и сладко гласче: "ДА" hahaha Много смешно ми стана Joy
Амидалка, сестра ми живее близо до ХИТ-а кажи какво ти трябва?
QueenBee, що пък да се ебават с нас. Какво не им хареса на хубавото ни заглавие. Аааа, аз го приемам лично Mr. Green

# 170
 Hug Здравейте милички,
Браво на Еван  Hug , Снежи, Бобо е страхотен, ама оставихте ли ни  коса и за нас, че Беше обещала  Mr. Green
Пък Мъро  Heart Eyes ми е от любимците-веднага познах тиквата  hahaha
Завърнахме се от консултация- и знаете ли-+200гр, и 1см  Laughing Тия нещо съвсем ги няма-моето кюфте си тежи все повече и повече...и то с памперс и блуза, но акал, не нахранен и пишкал. Аз миналия път им обяснявах, че в болницата ни мериха 5.700 и не е възможно да е наддал за 6 дни 600гр, а сестрата -ми то е от Аптамила и на сега ми вика-ми той нищо не е наддал, а после ми вика, че е дебел  ooooh! Все си мисля че не е така, защото плюс 300-400гр идват от дрехи и храна и ако, пък и нас ни гледат този път през 20дни. Но да си призная стана ми притеснено, нали Бобо яде по 170-180мл Аптамил АР  
Иначе ми каза  да захранвам с  Sick домашно пригтвени пюрета и да ги омесвам с пастьоризирано  мляко  Shocked Първо помислих, че не съм чула добре или се е объркала, докато не каза и с МАСЛО  Shocked Shocked Shocked и като за начало по 10 лъжици  Shocked До другия път вече да не били с пасатор, а само с вилица  Shocked Има си причина, обаче заради която оставаме точно там, пък декември живот и здраве ще видим.  ooooh!

Иначе днес изядохме 40мл пюре  bowuu накрая му писна обаче  hahaha и започна да прави с устните пррррррр  hahaha и да пръска тиква.

Друго не ми се пише, днес видях майчето с което раждахме заедно -тяхното бебенце не искка да яде и започнали да им слагат едни лоши диагнози-скенери и т.н...стана ми много тъжно. Сигурна съм, че малката калпазанка просто е злояда и тревожи мама  Praynig

за ТСХ - Булче и на мен ми е нисък, през бременността беше, 0,0005нещо си
хубава вечер милички от нас Боби от Бобената Шушулка

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 21:43 от loryn

# 171
  • Русе/Germany
Ние май сме с една крачка пред Януарките а  Mr. Green
Моето мъжле заминава на 28 юни Sad и оставаме само с Боби

А сетих се какво щях да питам  Blush мамите които имат Кравохипопотама Mr. Green прали ли сте ги  Rolling Eyes сали ако го изпера ще спре да се смее newsm78 Боби много често посяга да у яде краката.

# 172
Забравих да се похвалим-днес Бобо се обърна от гръб по корем  Party-оставих го по гръб, отивам до пикам, връщам се ииии той се обърнал, ама докато се обръщал си заклещил крачето и ръчичката в пръчките на кошарата и си мълчи, не плачка, а чака мама.

ама кво изречение направих  Joy само запетаи   bouquet мързи ме да го оправям

# 173
и на мен не ми отваря албумааа!незнам защо Thinking

Лори  hahahaи с маааааслооооо и с каааашкавал и...... Joyсеща те ли се за тая реклама ,като прочетох и веднага се сетих!

snejinka86 -направо като ги чета сме си супер и не една ми бая крачки пред тях! Party

И ние си имаме едно дете пред блока дето яде пясък и камъни Shockedмайка му се е  Tired и вика ми то детето да пести от храна #Crazy hahaha

И аз така ги давам пюретата по 3 дена и после сменям ново в нещо старо,ама как го написах  Crazyдано сте ме разбрали!

# 174
Мноого сте ми сладки всички!!!
Бобчо има страхотна прическа- истински мъж!

Браво на Еван! Абе нашо лошо нема!

Браво и на Бобчето в шушулката за първото обръщане!

За бъдещата класация- номинирам се в категория " дълъг безсмислен пост".
Отивам да спя, че силици не ми останаха.
Цунки от нас с Елиза!

# 175
  • Полски Тръмбеш
НАДЕ  Hug Hug Hug
направо ме просълзихте от смях  Joy особено за охлюва  hahaha
"Деймиян", "Иво"... и т.н. не забравяйте че са си мои  Naughty  и понеже ви обичам ви ги пускам от вр на вр  Crazy  оххх в последно вр покрай таз депресия и постоянното стоене в нас и безсънието започнах да се усищам, че се заглеждам и по не мн превлекателни мъже в нета  ooooh! к'о ми става  Thinking   Joy Joy Joy Joy Joy

абе ще им хвърля и аз 1 око на тез януарки, кви ги вършат  Crossing Arms 

кръщене- на 24,06 ще ни е кръщенето  Peace тогава е роден ЙОАН КРЪСТИТЕЛ  Peace  Heart Eyes

лекинка от нас  Hug

# 176
  • Полски Тръмбеш
а БИРИЧКАТА защо пише при тях като беше от нас февруарките  Thinking а при нас не.  да не сме я обидили без да искаме нещо  Rolling Eyes  

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 22:36 от mim_007

# 177
QueenBee, що пък да се ебават с нас. Какво не им хареса на хубавото ни заглавие. Аааа, аз го приемам лично Mr. Green

Не знам дали си въобразявам, но долових нещо ... Може и да ми се е сторило, аз съм си малко мнителна по природа.

Момиченца, утре няма да се излиза да знаете ...  Thinking

# 178
Хмммм, как се събуди по никое време и сега ми е на цицата,  аз пиша с една ръка  ooooh!
Амидалка, аз съм от Младост2, близо до ХИТ .... Казвай.... Hug

# 179
здравейте момичета ,сега отварям новата тема и гледам анкетата за кръщенето и ми стана смешно защото по време на къпането на малкия с мъжа ми се скарахме точно за това баща му намекна, че осмия  месец да кръстим детето и нашия веднага да се съгласи а преди това му бях казала че искам да стане поне на 3 г. за да може да се радва и то,но аз няма да отстъпя писна ми да се ръководи от тяхните направо си вкарвам нерви напоследък. от друга страна моя бебчо е много весел обръщасе дори се търкаля взима дрънкалките ,щурее голяма работа е! чаках пате от памперс и миналия ден ми пратиха вместо пате по готина играчка и много се зарадвах и малкия много му се радва малко тежко е за него но е шарено и му се смее много.    
а да ви помоля които е почнал захранването може ли да ми прати някакви записки ако сте си водили.
лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт