Отговори
# 195
Привет нощна смяна Simple Smile
После що ми се спи - ми то детето веднъж на ден толкова дълго спи, а аз чета ли чета.
Понеже обожавам криминалетата и мъж ми редовно ме бъзика и и вика Хорейшо, та и аз надникнах при януарки, но само първата страница. Ма то не е работа за Хорейшо това бе, то толкова прозрачно. Ми не можали хората нищо да измислят и изплагиятствали и за да си замажат сами очите писали, че и идея имало в цялата работа.  Mr. Green
Евридика, заглавието си е супер, даже и ти го крадат  Joy
Ох..за килограмите и аз си мечтая за 60.А как ми става зле като ми кажат ми ти не си качила много, не си се променила. Е мерси, тия 20 кила отгоре (вече сигурно към 10) с тях и без тях все баба меца излиза че съм  ooooh!

# 196
  • Русе/Germany
ТОНИ МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И МНОГО МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!!! НЕКА МЪЖЕТЕ ТИ ДА ДЕ ДАРЯВАТ С МНОГО ЛЮБОВ.

# 197
Снежи, и Ники го прави тоз номер с мрънкането за мама...За цица ли, за мам ли не знам, ама иска аз да го гуша.

Тони, честит празник и от мен! Желая ти много здраве, любов и хармония в семейството!

# 198
[quote
а пък с  Тихери си пишехме на лични  Hug
[/quote]

Така си беше  Hug

и с Тотони, честит рожден ден много здраве, семеен уют и прекрасни мигове с малкото човече  newsm51

Лека нощ и сладки сънища, обичам ви всички   smile3524

# 199
  • Русе/Germany
АЗ СЕ ПРЕДАВАМ И ОТИВАМ ДА СПИНКАМ Hug БОБИ МИЛИЯ ДНЕС МНОГО СЕ ОБРЪЩА И ТОЛКОВА БЕШЕ ИЗМОРЕЕЕЕН МИЛИЧКИЯ. АЗ ГО ОСТАВЯМ ПО ГРЪБ, ДОКАТО СЕ ОБЪРНА И ГО ЧУВАМ ВЕЧЕ ДА СИ ГОВОРИ И ДА СЕ КЕФИ Mr. Green ДАЖЕ И РЪЧИЧКАТА СИ МАХА ВЕЧЕ, МАЛЕ МАЛЕ КАКВО НИ ЧАКА Party
ЛЕКИНКА ОТ НАС С МАЛКИЯ БОБО, ДА СПИНКАТ СЛАДКО СЛАДКО ВСИЧКИ БЕБЧЕТА   sleepuu И ТЕХНИТЕ МАМИ

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ БОНБОНИ! ДА СИ НИ МНОГО ЗДРАВИЧКА, МНОГО ЩАСТЛИВА, МНОГО ЛЪЧЕЗАРНА, МНОГО МИЛА, МНОГО ПОЗИТИВНА! ОБИЧАМЕ ТЕ МНОГО!
А ти си имаш двоен празник-много да те радва малкото съкровище Крис!

# 201
Милички любими мамчета! Hug Колко бързо ме изловихте!А аз чета с идеята да ви изчета и почерпя по случай двойния празник! Вече ставам на 28 и мина 1 година,откакто видях дългоочакваните 2 чертички! Cry Пак се развалнувах....
И понеже пропуснах да ви почерпя с любима моя песен за годишнината ни,която беше и първият ни сватбен танц, ще го направя сега! Ако някой се чуди коя е връзката между България и Австрия- Красивият син Дунав!  Hug

И една диетична торта,без аспартам Mr. Green

ОБИЧАМ ВИ БЕЗКРАЙНО МНОГО И СЪМ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА, ЧЕ ВИ ИМА!  bouquet

# 202
Ееее, нямате изчитане!
Тони ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И РАДОСТ С ТВОЙТЕ МЪЖЕ!  bouquet

За мустаците - скоро ги махнах, но спокойно много бързо мога да ги пусна, ако се налага hahaha И брада също! Ще съм ви голяма конкуренция така да знаете! Hug
За кръщенето - ще го правим към 15-20 Септември, даже сме решили в коя църква и в кой ресторант и не по-малко от 35-40 човека гости ще има. Ужаст, то цяла сватба. От сега трябва пари да събирам, а НОИ хич не ме уважават напоследък:((
Лека нощ милички! Аз родих Януари, но не Ви сменям за нищо на света!

# 203
  • област Варна
Аз мога ли да си получа приза за нощната смяна. Нищо, че не пиша, но редовно Ви изчитам по време на дете ни кърменета.
Тони честит рожден ден! Да си много обичана и уважавана жена!

Столче се чудя дали да купувам. Една позната може да ми даде, ама аз искам по-хубаво.

# 204
Добро ви утро!

Мислех, че първа съм разконспирирала Тони, ама вие сте се надпреварвали докато аз съм си спяла ... Не е честно така пък!  Hug

Та ... Тони - Бонбони, честит рожден ден! Желая ти всичко най, най и много да те радват любимите мъже!

Хайде и по кафенце и компания:

Joy Joy Joy

Снежи и моят задължително скърца, ако го оставиш сам да седи.

# 205
добро утро,  Hug
ииии Еспинозка взима приз за нощтна смяна-ама аз от кога ти го  казвам...и след малко вече ще надникваш от балкона   Laughing Поне  пиши по един запис, пък поне да се порадваме по-честичко на младата прекрасна госпожица с розовата шапка  Heart Eyes

ние сме почти готови да излитаме, чакам само Бобо да ака.

Колкото до мрънкането-нашто не мрънка, нашето се дере, като се отдалеча от него и не ме вижда-Боян реве за майка си-ама това беше и първото нещо, което ми казаха в операционната след честито  Simple Smile Ве)че е и с предпочитания, не само някой да го носи, а иска мама да го носи  Blush

айде хубав ден с много разходки-при нас пак е умопомрачителна жега  Hug

Еспинозка  Hug май взимаш приз за неспящо майче-ехейт на на балкона  Hug

# 206
  • Варна, морето, сините вълни...
Хай  Hug Гледам за мустаци сте си писали  и аз точно вчера го махах моя  Blush че от една седмица се каня Joy

Моята луда приятелка вече си е във варна и цял ден сме по улиците и нямам време да пиша, смао попрочитам набързо вечер  Simple Smile

Лори столче за хранене и аз си търся, мислех да си вземам още от едникратната ама милото ми вика да му купим и колело за 1ви клас  Blush щото имало много време докато започне да сяда. Аз му викам че до тогава може да няма пари, ама той не. И сега ми е обещал да купи ама да видим кога ще стане  Crossing Arms Аз гледах едно дървено и много ми хареса че после става на масичка със столче и много се чудя за него  Thinking Ама е много по евтино от другите около 60лв. и не знам защо е така, да не би пък да му има нещо newsm78
Ей такова мисля че беше:

Една позната има такова и детето и е на 5г. и сега си сяда на него обаче на масата яде, просто е по високо.

Честит рожден ден Тони   bouquet Много здраве, щастие и любов!
Айде стига после пак.   Hug

# 207
Между другото днес е денят на приятелството, така че:
Да ни е честит!   bouquet

Замислила съм отмъщение на Януарки с едно заглавие, ама май започнах много да се втилясвам ...  Rolling Eyes

# 208
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО  Grinning ПЧЕЛИЧКЕ  Joy  МЕРСИ ЗА КОМПАНИЯТА И КАФЕТО   bouquet
ПОРЦИЙКА И ОТ МЕН  Mr. Green   

когато си мисли за мен това прави  Heart Eyes  Joy

ТОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МН ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!!

аз родих началото на януари(за малко и в декември да я сколасам), знаех(вътрешно усещане), че ще родя януари, бях  се замотала(бременелски мозък  ooooh! ) и пишех при декемврийките  Embarassed  ooooh!  но си знаех че съм февруарска мама (термин 15,02)  такао че ОТ ТУК НЕ МЪРДАМ И НИКОГО НЕ ДАВАМ!!!   Naughty  Crossing Arms   Heart Eyes
СТОЛ ЗА ХРАНЕНЕ- няма да купувам, защото люлката ни става и на стол  Peace
слънчев ден  Heart Eyes

# 209
  • Полски Тръмбеш
Цитат
Замислила съм отмъщение на Януарки с едно заглавие, ама май започнах много да се втилясвам ...  Rolling Eyes
 hahaha "шъ мъ умориш"  hahaha  Joy Joy Joy

на какво попаднах  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт