Отговори
# 660
                        ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

ИВЕ, Желая Ви дълги години щастлив съвместен живот, много радости и красиви трепети!         

# 661
Мим, това беше супер Heart Eyes Моя мъж не е по романтичните изненади, обикновено аз ги правя. Ех, ако имах пари и аз бих му спретнала една такава Mr. Green
Само да кажа, че тук определено има хора, които ще се впишат в януарската тема перфектно. Спирам и аз, че не ми се започва ignore2
loryn, ти пък чак си се вързала на Ласито Hug Я, не се впечатлявай за такива глупости. Винаги ти чета постовете с кеф. На всички де, не само твоите Joy
Абе такива забележки много повече ме дразнят, отколкото "неграмотни" постове. Освен това не обичам хора, които са "безгрешни" във всичко. Нямаше да започвам и пак...
Спирам Stop
Лека на всички, много сте ми сладки и си ви обичам Hug

# 662
  • Варна, морето, сините вълни...
Оле Иве Честита годишнина (щях да забравя  Blush а цял ден се каня да пиша ooooh! )
Пожелавам ви още дълги години щастлив семеен живот!
Много хубава булка си  Hug

Аз оставих бонбона да се приспива и чакам татито.  Ей сега надникнах Мони се е приспал, а милото го няма още и аз ще ям Crossing Arms че съм много гладна вече.

Вече втора вечер гушкам Мони да го приспивам и той ококорва ей такива  Shocked очи Joy люшкам го малко и го слагам в леглото и си заспива сам Heart Eyes

Хайде лека нощ мами и бебчовци Hug Hug Hug

# 663
Добър вечер и от нас  Hug Hug Hug
anilevI Честита годишнина и от мен !!! Пожелавам ви  още дълги години
да празнувате на този ден! Запазете винаги хармонията и любовта между вас!

Аз днес си взех забележка и врътнах няколко манджи   chef  chef  chef и десерт.

Някой беше писал, че иска момиченце да помага. Гаранция никаква - моята красавица и се прави всичко друго но къщната работа не е влече и това си е. Може би в предишния си живот е била принцеса  Joy  hahaha Joy hahaha

# 664
Софи не мога да ти отговоря за пъпеша, предполагам ако се подходи внимателно и се дава по малко количество за да се следи за реакция - не е проблем  Naughty Фентъзи вече го е въвела безпроблемно  Peace
Аз в тази връзка се сетих за една "джаджа", и който има впечатления, моля да сподели

идеята е вътре да се слага парченца плод и бебчо сам да си смуче  Party за съжаление не съм виждала нещо подобно в "наше село", но много ми се иска точно така да давам плод  Peace

# 665
За пъпеша четох, че не бива да се дава до 8ми месец, но го беше писала някаква мама и мангото също  Rolling Eyes. Аз видях пюрета и от двете и на тях пишеше 4мес., но пък то и на месото пише 4 мес.  Rolling Eyes
Да покажа Бобо, как прави гимнастика...и ако това не се казва зорррр...  Mr. Green

и до къде стигнахме с пяната за вана  Whistling

хубава вечер от нас с Боби от Бобената Шушулка  Hug

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 20:33 от loryn

# 666
dayzi83 На тази джаджа и аз съм и много навита. Срещала съм в нета и  нещо като силиконов биберон, но с дупки. Ама го обясних  Embarassed. За това иде реч

Но честно казано на живо не съм виждала никоя. Ако някой знае къде се продават нека сподели.

Добавих нови снимки в албумчето ни.

Лека нощ

# 667
Днеска ич не съм активна....айде дано и утре да е така/демек да е хубаво времето, за да сме навънка  Mr. Green/.

Опитвате са да станеме като комшиите а - не се пробвайте - нема да се получи, тука сме все арни и разбрани/ударението е на първото а  Wink/. Иначе и аз като бързам правя маса правописни грешки - основно "ям" букви...после като погледна какво съм написала - мазалооо... Grinning

Боби голям зор детето среща, ама майка му гимнастичката как го е опнала на тръстиката... hahaha Heart Eyes

Отивам да си поизсуша косата и лягам, че нещо целият гръб ме боли зверски от малкия змей, дето го мъкна насам-натам... Heart Eyes

Лекааааа  Hug

# 668
Хайде, лека и от нас!
Бобъра вече отнесе плувката, сега съм и аз наред.

Лори, откъде имаш нерви да се занимаваш с такива работи не знам?!  newsm78 Аз сладкиш съм правила веднъж в живота си и забравих да размажа олио в тавата и после го чегъртах с един нож!  Joy Същото се получи и миналата година с коледната баница ...  Blush

wisko, виждам те горе!  Wink Слез да кажеш как са близнаците!

# 669
Честита седма годишнина, Ивенце! Пожелавам ти от сърце да се наслаждавате винаги на хармония, любов и щастие! И нека третото бебче да е момиченце, както си си пожелала! Цунки от мен и Елиза!

За оченцето не се притеснявай - със сигурност ще се окаже нещо безобидно и ще се оправи детенце! Първо - защото имаш цялата ни положотелна подкрепа и второ - нашите бебоци са здрави!!! И чудесата са възможни! Обичаме те!!!! Hug

Лори- страхотен размах! Боби е сладурче!!!!

Дейзи, Катюци- готини изглеждат тези биби, видях подобни в амазон, но не им обърнах внимание!

За правописните грешки- аз съм след Лорито- пиша от телефона най- често, не проверявам, после ми е трудно да редактирам и става мазало. Ама това да ми е кусура, както и на другите. Тук сме, за да се подкрепяме, не да си търсим кусури и да се бием по гърдите кой по по най.  

Цунки гунки от нас, да спите в кош, да сънувате грош Peace

# 670
Честита годишнина, Иве! Бъдете все так влюбени и щастливи!  bouquet

dayzi виждала съм я тази джаджа по бебешките сайтове, по магазините не съм обръщала внимание, в ДМ със сигурност не съм я срещала. Определено ми се струва много полезна.

Одеве дадох на Вальо да смуче малко пъпеш, да видим какво ще стане. Ама както си смучеше и всмукна по силно, отварям му устата и гледам малко парченце пъпеш на езика му. #Crazy
Взех да го обръщам уж да го изплюе, той ме гледа умно и го глътна.  ooooh!
Сега ми е притеснено да не му стане нещо на стомаха, че то все пак стомахчето тряба да го преработи това парче.. Та затова и аз съм навита на тая смукалка и доста се чудя дали да не я поръчам.. newsm78

за правописа- аз също съм от хората, които държат на правописа, но специално във форума при такова неофициално общуване игнорирам грешките и обръщам внимание на съдържанието. Малко ми бият на очи някои, особено когато се мени О с У, В с Ф и подобни, ама не се задълбочавам дотолкова да правя забележки, все пак не сме в час по български език.. Tired

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 23:19 от Sofie

# 671
Джаджата се оказа, че я има във вариант с текстилна мрежичка и във вариант тип биба - силиконова.
Такава силиконова видях в  едно квартално магазинче (ама то е много заредено и ме кефи максимално Heart Eyes) , а такава с текстилна мрежичка има със сигурност тук :  http://www.facebook.com/Sladuri

Но и двата магазина са във Варна, за другите градове не мога са съм полезна. Няма как да няма поне в Хиполенд  Rolling Eyes

Лека нощ, че кое време стана и ей го на ще трябва да ставам към 2-3  ooooh!

# 672
  • София
Уф, имам толкова неща да кажа, ама все не остава време, дано утре успея! Целувки! Лека нощ!

# 673
пъпеш му се ядяло на детето  hahaha Щом нищо му няма Софи, давай мръвката утре  hahaha
Шегувам се  Hug

Обичаме Ви!

# 674
Ей, Евилче, щях да те забравя- честит ти рожденик! Много да те обича! Hug

Общи условия

Активация на акаунт