Отговори
# 525
Добро утро,
Galiki, чудесна история за добро утро. Аз съм си оптимист и вярвам, че трябва да се радваме на живота до дупка Mr. Green
QueenBee, аз вчера сънувах ужасен сън, но не ми се разказва ooooh! От къде ги измислям не знам, но са много реалистични.
mimi_jobnoto , май само вие си се "уважавате" редовно Grinning

Днес май пак няма да се излиза. Софиянки, айде вече наистина да се организираме Hug Много искам да ви видя.

# 526
И аз,и аз!

# 527
Добро утро!

И моят синковец не признава нищо - освен мама и тати. Да е при нас и да гледа - може да подреждам, гладя и др. по-интересно е от гадинките на гимнастиката.

Приказката за ежко бежко много ми хареса.

По повод раждането, майка ми каза, че един ден ще каже на детето:
"Светли, майка ти толкова я мързеше, накрая не иска да се напъва и накара доктора да я среже". То така си и беше, не че имах показания за секцио, но не ми издържаха нервите, ама като чета май не съм сгрешила.

# 528
Добро утро...
Не съм спала почти и така ми се спиииииииии..............а трябва да уча некви простотии за понеделник....баси...... smile3507

Мими, направо ти завидях да знаеш......Ние с двете деца не стигаме почти до там.....

Айде един момък от мен. Ето това беше първият ми "мъж". Какви ми минават през главата като го гледкаааамммммм...... smile3508

# 529
  • София
Добро утро Simple Smile  Hug
Днес официално ставаме на четири месеца ( не че сме били някога неофициално, де)

Галики, приказката за таралежчето ме просълзи. Много хубава Heart Eyes
За срещата и аз много искам да ви видя, но през почивните дни ми е почти невъзможно, но вие си се организирайте, де аз ще направя всичко възможно  Grinning
На нас днес ни се размина ходенето до една вила заради времето и много ме е яд, защото от миналото лято не съм мърдала от София и вече крещя да се махна.
Много са сладки бебенцата ни. Амидала, и моя синковец много цвърчи като го целувам по баджаците, абе като цяло има много гъдел!
На нас ни се прецака фотоапарата, нещо няма светкавица и направо много ме е яд! Сега как ще снимам дечковците, а пари за ремонт няма.
За оставянето - и аз  съм на мнение, че колкото и да е трудно е хубаво да се оставят децата, стига да не реват, де. После наистина е много трудно и не искат. Моя син беше така и едва като стана на 5-6 години започнаха да го взимат бабите. До тогава все с нас, където ние там и той. Та по тоя повод е видял доста купони Mr. Green и за това и сега иска да си ходи навсякъде с нас, много обича.
Фентъзи, и аз ти бях писала ако може да ми дадеш твоята схема за захранване, моля те ми я прати.  Hug
jarebi4ka, столчето е упер яко. Ако не ми бяха обещали вече щях да си го взема.
Момичета, въпрос за майчинството вече. Като подадат декларациите счетитата в НОИ, пак ли има някакъв срок, както при болничните или по-бързо става изплащането?

# 530
Къде изчезна поста на Лори след моя???? newsm78

# 531
Къде изчезна поста на Лори след моя???? newsm78

newsm78 нищо де

ОБИЧАМ ВИ!   bouquet

# 532
  • София
Ей вие човек да не отиде на гости и да пропусне най интересното.
Да се включа и а по темата с оставянето на детето.Е снощи бяхме на гости и нашия орева орталъка ,не мога да го оставям на никой веднага почва да плаче  чак посинява в момента в който го взема и млъква.Баща му има идея да ходим днес на кино и да го оставим на майка ми , само си представям как сядаме да гледаме филма и тя ми с обажда до ходя да го успокоявам .Моля ви дайте ми съвет как да процедирам ходя през ден при майка за да свиква ,постоява малко и след малко е ужас smile3514Ами какво ще правя когато порасне  smile3511
За секса и аз да се изкажа аз съм от тези със секцио но секс не бяхме правили  сигурно от половин година и ефекта беше покъртителен #Crazyвсе едно ми беше за първи път .
И понеже следя другата тема със събирането на Софиянки.
Аз съм ок за четвъртък 16.06 езерото Артиана 11:00

# 533
Ето да ни видите как се борим с една "диня":

Да не си помислите, че е истинска диня и да ме линчувате Joy

А тука се набираме да сядаме:

Аз съм ОК за срещата Peace

# 534
Добър ден  Hug
И аз съм на път да стана плешиво, но щастливо таралежче  Mr. Green
jarebi4ka и на мен ми хареса столчето. Какво е и какви финикийски знаци би коствало?
Амидала , тоя Иван голям сладък смехурко!
Пчеличке, аз точно темерути като теб обичам  Heart Eyes  Hug
espinoza Joy  Joy  Joy Не пихте ли по една бира, тъй и тъй сте станали ...
За уважението ... и ние се уважавам. Не толкова редовно, колкото ни се иска поради два дребни на размер фактора, но бива  Laughing
Да се запиша в групата на сънувалите гадни сънища и да отивам да наблюдавам, че големия завива малкия с чаршаф (прави фокуси  Rolling Eyes ) , аз изтръпвам, а дребното се залива от смях.
Да добавя как се опитвам да реша проблема с акането и пинг-понга в памперса. В крайна сметка без Лактулоза не стана. Първия ден  дадох 5мл в млякото, за по-лесно. Ефект имаше, но и много, прекалено много го боля корема от тази работа. Втория ден му дадох пак, но 3.5 мл. Ефект пак имаше добър след 2 часа, но с по-малко коремни болки. Днес съм му сложила 2.5 мл в млякото пак и чакам да видя дали ще се получи изхождане без гадни коремни болки.

# 535
Добър ден и от нас  Hug Hug Hug

Вчера забравих да се изкажа за оставянето на бебе. С кака живеехме при майка ми и беше много лесно оставях е от много малка и тя беше свикнала много с тях. Когато се преместихме беше на 3г. но винаги ходеше при тях с удоволствие. Има и много приятелки там. Сега чака с нетърпение ваканциите и се уговаря с баба си да идва да е взема. За мен е много важно да свикват и с други хора не да са все до мен. С Мони не знам как ще стане защото са далеко и много се тревожа да не е залепен за полата, все пак мъж ще става. Сега като отидем на Бургас мисля да го оставям сам с баба си да свикне.
галики Много ми хареса историята за таралежчето
стани Помага каката, но когато тя реши. Но иначе много му се радва а и малкия умира за нея, само като чуе гласа и, започва да се смее.

Някой хора се разскърцаха до после
целувки за всички  Hug Hug Hug

Евридика Все ще пиша и забравям, но този Лорис е голям бонбон

# 536
Хаха, това с динята е голям майтап. Напълно истинска изглежда  Joy

За акането, не беше ходил 4 дни и имаше страшни притеснения от страна на бабите, няма такава паника. Баба ми ме караше да му сложа стрък от не помня какво растение в дупето, е не му сложих естествено  Grinning но накрая се навих на малко сапунче. Лошото е, че не му сложих от детски сапун, защото нямах, а от нашия, е опищя орталъка, но се изака веднага Simple Smile

А за уважението  Embarassed уважаваме се, по рядко от преди естествено, ама много ме боли бе, като девствена съм. Незнам от кърменето ли е от какво ли...

# 537
Е  днеска никакви ви няма NaughtyВ това време не сте навън така че веднага да пишете! Mr. Green

Ние като сами го гледаме няма баби маби не знам как ще стане да е без нас,голям мъж ще е ooooh!

Ние 2 дена акаме много твърди топчета дадох тиква днес чакам ефекта,но има ли нещо друго което може да помогне,понеже то сега като ядеме един път пюре и като се запознаваме с нови храни така става Sickдокато почнем и следобед пюре,за да регулира как да го карам?

# 538
Привет сладурки  wavey
Нямам никакво време, че малчо цирика за майка си и яде свода на гимнастиката  Laughing само набързо ще се изкажа за голямата драма с неакането ... Булче дано не се повтарям, но една моя приятелка след многобройни опити с всичко, успя да се справи със запека на 7 мес си дъщеричка, с БиоГайя  Naughty аз давах за коликите, защото е пробиотик и много помага за урегулирането на стомахчето.
Надявам се да съм ти била полезна  Hug

# 539
Лелееее не стига ,че сте изписали света ами и голяма забава е паднала  Hug много сте сладки всички  Heart Eyes
Бройте ме и мен при вагиналките /много ме кефи как звучи  Joy / - то чак ме е срам да призная, че имам само 3 шева , ама толкова се отпусна доки  hahaha
Иначе за уважаването - уважаваме се , ама и според мен от кърменето нямам чак толкоз мерак, преди само мрънках ако ме пропусне повече от 2 дни, пък сега си трайкам  Joy
Бобчо много е сладка бебинка  Hug
Стани и твоите кукли също  Hug
За оставянето - и аз мисля, че е по-добре от рано да свикват с различни хора , после по-бързо привикват и са по-общителни.С каката нямах никакъв проблем за оставяне и после за детска градина, ама тя до ден днешен ,който я покани с него тръгва, дай и купони .. то няма на кой да прилича де
Пчеличке, Булче и аз по такива темерути си падам  Hug
А ПЛОВДИВЧАНКИТЕ КОГА ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт